לפני כמה ימים נפגשתי שוב עפ החברה הקודמת שלי ואחרי כל החפירות שלי אליכם אני אומר שוב פעם שהיא דברה איתי על לחזור.
אוקיי אז בפגישה אתמול אני עקבתי אחרי עצה של חבר שלי ונפגשתי איתה והוא אמר לי בשביל מתח מיני להסתכל הרבה על עיניים וכו' אבל אנלא אחפור על זה עכשיו.
אוקיי קודם כל כשהגעתי אל הבניין שלה היא ירדה במעלית חיבקתי אותה הכל סבבה ואז כשיצאנו לטייל היא אמרה לי: "היום אנלא זורמת איתך" אני כזה :" מה?! אוקי.....??" המשכנו לטייל ניסיתי באמאשלי שניסיתי לשמור על מתח מיני אבל היא פשוט נתקה קשר עין כל הזמן והיייתה באסאמסים ואני פאקינ שובר תראש בקירררוהיא כל הזמן ירדה עליי גם והיא אמרה לי שאני מכוער וזה אבל קלטתי שזה בצחוק אבל כזה זה בשביל להוכיח שהיא השולטת או משו לאיודע -.- ולא עקצתי אותה חזרה.. קיצר ירדה עליי עקצה אותי ואז הגיע השקט והשפת גוף שלה. היא התחילה להסגר כשהתיישבנו היא ישבה עם הגב אליי.. היא הייתה שקטה כל כך שזה הטריף אותי!!! והכי הטריף אותי שהיא לא אמרה לי מזההה.. והיא פשוט שתקה ושתקה ואני לא אני ניסיתי לחבק.. להיות נחמד .. משהו לפחות להוציא ממנה חיוך קיצר כלום.. החזרתי אותה הביתה וכשבאתי ללכת התבאסתי וחזרתי ושאלתי אותה עם הכל בסדר.. והיא אמרה לי כן כן עם פרצוף כזה :\ ורציתי ללוות אותה ישר הביתה כאילו להכנס למעלית איתה וזה והיא אשכרה דחפה אותי... כנראה עצבנתי אותה אחושרמוטה.. ופשוט הלכתי משם הכי מבואס שיכול להיות.. הא וגם קיבלתי ממנה בתחנת אוטובוס שלי אסאמס: " אני ממש מצטערת" ושלחתי לה חזרה "תסבירי לי מה קרה כי אני דואג.... :\" והיא שלחה חזרה : "לא קרה כלום". ואז התעצבנתי אחושרמוטה ורשמתי לה: " אז עזבי..."
וככה מסיימת לה הפגישה הכי מסריחה בחיים שלי......................

והיא כל הזמן ירדה עליי גם והיא אמרה לי שאני מכוער וזה אבל קלטתי שזה בצחוק אבל כזה זה בשביל להוכיח שהיא השולטת או משו לאיודע -.- ולא עקצתי אותה חזרה.. קיצר ירדה עליי עקצה אותי ואז הגיע השקט והשפת גוף שלה. היא התחילה להסגר כשהתיישבנו היא ישבה עם הגב אליי.. היא הייתה שקטה כל כך שזה הטריף אותי!!! והכי הטריף אותי שהיא לא אמרה לי מזההה.. והיא פשוט שתקה ושתקה ואני לא אני ניסיתי לחבק.. להיות נחמד .. משהו לפחות להוציא ממנה חיוך קיצר כלום.. החזרתי אותה הביתה וכשבאתי ללכת התבאסתי וחזרתי ושאלתי אותה עם הכל בסדר.. והיא אמרה לי כן כן עם פרצוף כזה :\ ורציתי ללוות אותה ישר הביתה כאילו להכנס למעלית איתה וזה והיא אשכרה דחפה אותי... כנראה עצבנתי אותה אחושרמוטה.. ופשוט הלכתי משם הכי מבואס שיכול להיות.. הא וגם קיבלתי ממנה בתחנת אוטובוס שלי אסאמס: " אני ממש מצטערת" ושלחתי לה חזרה "תסבירי לי מה קרה כי אני דואג.... :\" והיא שלחה חזרה : "לא קרה כלום". ואז התעצבנתי אחושרמוטה ורשמתי לה: " אז עזבי..."
ציטוט ההודעה