אמנים יקרים ,
כמו שאתם בטח יודעים, אני אוהב לפרסם מאמרים ברמת חשיבה שמעבר ל "איך להתחיל עם בחורה "
בדיוק סיימתי לפרסם מאמר בנושא תאוריית הפרס, החתול וכדור הצמר שתיהן תאוריות של מיסטרי בנוגע לתפישה שצריכה להיות לנשים לגביכם.
מוזמנים לקרוא, ולהגיב![]()
XAN
אמנים יקרים ,
כמו שאתם בטח יודעים, אני אוהב לפרסם מאמרים ברמת חשיבה שמעבר ל "איך להתחיל עם בחורה "
בדיוק סיימתי לפרסם מאמר בנושא תאוריית הפרס, החתול וכדור הצמר שתיהן תאוריות של מיסטרי בנוגע לתפישה שצריכה להיות לנשים לגביכם.
מוזמנים לקרוא, ולהגיב![]()
XAN
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 03-05-2011 בשעה 22:31.
|
|
בגדול זה נכון.
הבעיה היחידה עם הגישה הזו שהיא מתאימה אך ורק אם אתה באמת הפרס ולא מנסה לסגל לעצמך מחשבה והתנהגות של משהו שאתה לא.
מישו שלובש כובע סניה, חולצות של רוצה למצוא צלי, ג'ינס רחב מסריח כזה ונעליי ניו באלנס ויש לו שפם בר מצווה לא ממש מצטייר לי בתור פרס. לפחות לא לסטנדרטים שאני מכוון, אולי לכונפות זה אטרקטיבי, למרות שאותן אנלא מחשיב בתור בני אדם.
ראיתי התנהגות של כאלה מהצד. זה מעורר רחמים. ואם הם יעשו את זה על מישי איכותית, היא תשרוף להם תכובע שלהם+את השיער ותשאיר אותם קירחים כמו את האליל שלהם.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 22:44.
חחחחחח ענק אחי! הרגת אותי עכשיו.
אבל מה כונפות הם לא בני אדם? אל תגזים אחי זה בנות מכוערות פשוט אי אפשר להאשים אותם בבורה עולם או מי שזה לא יהיה.
חוץ מזה אני מסכים איתך, את גישת הפרס לוקח מי שבאמת הוא פרס, מי שלא יכול להציע שום דבר לעולם הוא בחיים שלו לא יהיה פרס גם אם הוא ירצה.
ידידי,
צר לי לומר לך ש2 התיאוריות של האמן שאתה כל כך מעריך אולי נכונות, אבל הן פשוט לא מוסברות נכון. קל לומר למישהו "תהיה הפרס" או "תשחק אותה קשה להשגה" - זה לא באמת עוזר.
זה שאתה תעמיד פנים שאתה קשה להשגה עדיין יהיה שקוף וברור. בחורה יכולה לראות את זה מקילומטרים, במיוחד אם התחילו איתה המון. כדי ליישם את זה באמת צריך לעשות דברים אחרים, צריך להבין מה זה באמת להיות מושך. אני לא משתמש בשום שיטה של פרס, ולא מתיימר או משחק אותה קשה להשגה - ועדיין הולך לי. פטנט? =]
חפשו אותי בפייסבוק,
Meydan Kaplan
חוט, לא כדור צמר. Cat & String theory
לא שזה ממש משנה ברמה המעשית, זתומרת כן, מי שרוצה לחפש עוד מידע בנושא, רצוי שידע את השם המקורי.
חוצמזה שפיספסת בדיחה על פיזיקת קוונטים.
יאלההה, תעזבו כבר תטיאוריה המזדיינת הזאת! היא כולה באה לעזור בחשיבה הפנימית של הבחור שלא מעריך את עצמו ובאה להגיד לו "וואלה, היא רוצה אותך, לא רק אתה צריך לרדוף אחרי נשים לא תמיד נשים הן התגמול שלך על מאמציך, לפעמים/מעכשיו והלאה, תחשוב שאתה הוא התגמול של הנשים להתנהגות הטובה שלהן".
זה כולה משנה קצת את צורת החשיבה ועוזר להערכה העצמית, הוא לא צריך לדמיין מישהו שהוא לא, הוא צריך להבין שגם ככה איך שהוא עכשיו הוא יכל להיות תגמול/"הפרס" לבחורה.
ונכון, גם אם הוא לא הפרס, צורת החשיבה הזאת תקדם אותו , אלה העובדות אין מה לעשות, ואם הוא יהיה מספיק רציני הוא גם יהפוך להיות הפרס ועוד איך.
אדם שבאמת חושב ומאמין בזה, יפגין זאת כלפי חוץ וישפיע על התפיסה של הסובבים אותו לגביו: "הוא נראה נחמד, רגע, רגע, תראו איך הוא מדבר איתה, הוא מאמין שהיא צריכה להשתדל כדי לזכות בתשומת ליבו, מעניין... הבחור הזה כל כך בטוח בעצמו, אולי יש בו משהו שאנחנו לא יודעים?! כדאי לבדוק את העניין, מאיפה כל הביטחון הזה?! יש בו משהו מסקרן, כנראה יש סיבה שהוא מרגיש ככה - הוא בחור מעניין".
הבנתם ת'קונספט.
טיילר, אני מרגיש שמשהו מציק לך, אתה ממש שונא את מה שהיית בעבר שלך, לכן בא השינוי הקיצוני שלך - מרגישים שאתה מתעב את טיילר של פעם. (ד''א, כל תגובה שלך מכילה את צמד המילים: "כובע סניה" - אני יכל לארגן פגישה בינכם כדי לחסל חשבונות).
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 04-05-2011 בשעה 22:18.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
עוד קצת , אני רואה את השאלות במייל אנשים לא מוכנים לזה
יש לי כמה רוטינות מפחידות של NLP אבל זה ממש לא לרמה של השאלות שאני מקבל יקירי...אם אתה רוצה צרף אותי בפייסבוק
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002271173089
נתן לך משהו...בכלל כל המתקדמים ... מוזמנים
אני אוציא את זה לבלוג בסופו של דבר אבל זה יקח זמן, אני רוצה לעשות איזשהו פרוגרס מבחינת הבלוג ולא ישר לקפוץ על חומר מטורף.
נראה לי שהוא התכוון לזה שאתה שונא ילדי מייפל וביישנים ואתה היית אחד כזה, אז אתה ממש קיצוני בעניין.
אגב, אני ממש שונא חנונים שתופסים מעצמם, זה נורא. הם דורשים יותר מכות מג'סטין ביבר.
ונראה לי שכמעט כולם, גם מי שלא עוסק בפיק אפ, יודע את העקרונות האלה.
הקטע הקריטי לדעתי הוא למצוא את המרחב בין לתת לה את הספק שאתה מעוניין, ולא להראות יותר מדי עניין. וצריך להתמקד ביותר דוגמאות ופרטים על החלק הזה.