נכתב במקור על ידי
BlueRose
אהלן~
כמו שרובכם יודעים, אני לא ממש מת על לכתוב דברים בפורום. כי זה לא נוח, לא מאורגן ועוד המון סיבות. אבל, זה מגיע לפעמים למצבים שבהם אני חייב לכתוב בפורום כי בפייסבוק זה פשוט לא אפקטיבי מספיק ולא מגיע למספיק אנשים.
לכן, אני רוצה לחלוק איתכם משהו קטן. סוג של תפיסת עולם, משהו שאני רוצה להסביר ואולי להראות לכם כמה דברים.
אלו מכם שדיברו איתי יודעים שאני מדבר המון על זה שכל מה שצריך לעשות כדי להצליח זה לשנות צורת חשיבה. ועם זאת, עדיין אני רואה המון אשכולות והמון אנשים שפשוט שואלים איך הם משיגים את גלולת הקסם הזו של אמני פיתוי דגולים.
הרוב הם מתחילים, וזה בסדר. גם אני כשהתחלתי הייתי נורא לחוץ להצליח ולהיות זה שמזיין את כל העולם ואחותו. אבל זו תפיסת עולם כל כך מוטעית. אתם מנסים לקפוץ מעל הפופיק כשאתם עוד לא יודעים ללכת. אל תנסו לרוץ קדימה. אני מבין את הרצון הזה אבל הוא לא מביא אתכם לשומקום.
תכניסו דבר פשוט לראש: אין גלולת קסם
אף פעם לא תהיה אחת. זה לא הבכרח משהו רע! זה אפילו משהו טוב! זה רק מראה שאתם יכולים להיות עצמכם ועדיין להצליח! מבלי לבלוע גלולה כלשהי שתהפוך אתכם לנאו ותעזור לכם לטוס~
במקום לחפש את הגלולה הזו - את המשפט הקסום הזה, קחו נשימה ארוכה. תחייכו. תראו שהעולם גדול ושהזמן הוא אינסופי. תהנו מכל רגע שיש לכם פה ותנצלו את המוח המדהים שלכם כדי להתרכז בדברים הנכונים בזמן הנכון. אני לא הולך לפרט על זה כאן, אבל אני בטוח שהבנתם את הכוונה.
תפסיקו להתעסק בחיפוש הזה אחר גלולת הקסמים כי אתם פשוט לא תגיעו לשם. זה כמו שתלכו למכון כושר. אתם במרדף בלתי פוסק אחר השלמות - אבל היא אף פעם לא תגיע. במקום לבזבז את הזמן במרדף הזה, תעשו איתו משהו מועיל, כמו לקרוא מאמר נחמד או לעשות שיעורים, או אפילו לצאת החוצה ולהכיר אנשים חדשים.
זו צורת החשיבה שאני רוצה שתתחילו לאמץ - צורת החשיבה הכי נכונה היא לא במרדף אחרי האושר - היא בידיעה שאפשר להיות מאושר מבלי המרדף הזה.
אגב,
שיקרתי לכם. יש גלולת קסם!
אם תתאמצו המון המון המון אז אולי תלמדו להיות רובוטים מושלמים שיכולים לפתות כל אחת! זה אפשרי. אני יכול לכתוב לכל אחד מכם תסריט מושלם שבו הוא משכיב את הבחורה. השאלה האם זה שווה את זה? האם באמת אתם רוצים למכור את האישיות שלכם כדי להפוך לזומבי של פיקאפ? =]
שורה תחתונה,
תהנו.