נמאס לי פשוט נמאס לי עברתי מהכיתה על הבנות שאני רוצה, מהשכבה של הבצפר שלנו ושל הבצפר הצמוד..
חלאס, אני רוצה להיות מסוגל לראות במסיבה 4 בנות שרוקדות לבד ולבוא אליהן לבד או עם חבר ולהגיד להן "מה קורה עם מי באתן" וזהו..
זה יוצא לי ככה בטבעיות לפעמים, אני רואה אחת או שתיים בודדות ואני מתחיל לשחק אותה ידיד ממש ותיק ומתחיל שיחה טובה
אבל זה קורה במקרים נדירים, אני רוצה לראות אחת שבזמן שכולם רוקדים יושבת בצד ומסתכלת בפלאפון ולהגיד לה "נו.. אז מה עושה?"
זה עובר לי בראש, אני כבר עומד לידה ופתאום מסתובב וחוזר לרקוד כמו טמבל עם אותן בנות זונות שכבר נמאס לי הדבק שנוצר ביני לביניהן
בסדר אקסיות נשארו ידידות טובות, הידידות הטובות זורמות, יש נשיקות סגירות אבל אני לא מסוגל לפתוח עם אחת שאני לא מכיר בשיט, אני חייב תמיד את הפוש של הידידה או של החבר שמכיר אותה ואז אני נכנס באמצע ומתחבר טבעי דרך חבר ..
זה פשוט משגעעעעעע אותי שיש המון בנות שפשוט יושבות בצד לא מדברות לא עם בנים לא עם בנות, ופשוט קוראות לי לבוא לדבר איתן לפתוח איזה שיחה סתומה על מצב התפוזים היום, אבל אני נעצר כמו דפוק זה פחד גישה זה אני לא יודע מה..
אותו דבר ברחוב לא מצליח לפתוח סטים, אבל ברחוב זה שונה כי גם לא באלי להתלבש על מישהי.
במסיבה או מקום זה יותר זורם לי, לבוא לקבוצת בנות להתחיל איתן שיחה, שלא בהכרח אני מתחיל איתן סתם לנהל שיחה נחמדה
בערב עם אלכוהול ברחוב תמיד זה מהבהב באדום מעל הראש שלי שאני מדבר עם מישהי "אני חייב אותך עלי", במסיבה זה סתם "וואלה ילד אחלה אולי אני ימשיך לדבר איתו כי ממש נקשרתי אליו".
ושאלתי באמת מישהי שכבר ניגשתי אליה במסיבה מה היא חשבה עלי אחרי שכבר פתחתי איתה והיא אמרה לי שנראתי לה יותר נורמלי שסוף סוף שם לב אליה והיא לא חשבה בכלל שאני רוצה אותה, ובסוף הערב גמרנו נשיקה והיום ידידים טובים כאילו כלום.
אז מה הקטע, למה פתחתי את האשכול הדפוק הזה, לא כדי לפרוק את הצרות שלי
יש עוד מעט ל"ג בעומר, יש עוד מעט יום העצמאות יש עוד מעט סיום שנה מסיבות בלאגנים, אני רוצה להיות מסוגל כשאני יושב עם 4-5 חברים וידידות, לבוא ל3 בנות שיושבות ספסל מולנו ולהגיד להן "לא משעמם לכן? רוצות להצטרף?" אבל לא לצאת פאקינג טמבל שמזמין אותן לאורגיה, סתם לבוא בסטייל של נחמד ולהעביר את הזמן איתן.
יש עצות?
אני הכי הכי הכי לחוץ על יום העצמאות ול"ג בעומר כי אני יודע שזה יקרה, כמו שנה שעברה שישבנו 10 ילדים, אני חברים וידידות, ופשוט המקום היה מחולק לקבוצות, מלא מדורות ומלא מדורות של בנות שיושבות שם לבד ומשתעממות ופשוט אף אחד מאיתנו לא חשב על ללכת לדבר להזמין אותן אלינו אולי הן סבבה כי בדרך כלל הן כוסיות רצח..
ביום העצמאות, אני הולך תופס מבטים אבל אף פעם אני לא יודע אם זה מבט סתמי של "אופס הסתכלתי עליך בזמן שהלכתי" או "וואלה אתה חתיך תתחיל כבר לדבר איתי" ובגלל זה אני לא נעצר או הולך לבחורות ופשוט אומר להן "אני מצטרף לא מפריע לכן נכון?"
עצות בדחיפות לל"ג בעומר, מדורות של בנות בודדות ובנות שפשוט יושבות בשעמום ביום העצמאות או הולכות סביב סביב עם מבטים עלי, ואני לא יודע מה לעשות.
תודה ענקית למי שיעזור, ברור \=

ציטוט ההודעה

)