קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] לגבי HD
    על ידי Sunz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-01-2015, 12:17
  2. שאלה לגבי כיתה ט'
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 09:46
  3. שאלה לגבי משחק מליגת האלופות מחר
    על ידי Friend בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 23:06
  4. טוב יש לי שאלה לגבי מוטורלה E1000
    על ידי Marik_Rabayev בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 00:43
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 00:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[שאלה] לגבי הרכב אאודי איי 3.

ברירת מחדל [שאלה] לגבי הרכב אאודי איי 3.

שלום. לפני כשבועיים החלטתי שאני רוצה להתחדש באוטו חדש והכיוון שלי הוא אאודי איי 3. התקציב מספיק לדגם שמצאתי. הדגם המדוייק הוא:
    A-3 - ATTRACTION אוט' 3 דל' 1.6. המודל של הרכב הוא שנת 2000, אוטומטי. הרכב עבר 195000 קילומטר יד 3. נפח המנוע, כאמור, הוא 1600. הוא מוכר אותו הרבה מתחת למחירון עקב סיבה כלשהי והשאלה שלי היא האם אאודי איי 3 שנת 2000 אוטומטי נחשב אוטו אמין? האם גם לאחר 195000 קילומטר עם טיפול ומעקב נכון האוטו לא יקרטע בשל הקילומטרז' הגבוה? בנוסף, הבנתי שבהמון מדגמי האאודי איי 3 יש בעיות בגיר ורציתי להבין יותר על מה מדובר. תודה רבה לעונים!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

חבל על הכסף שלך, יותר עדיף שתשקיע במאזדה או טיוטה, אם יהיו בעיות התיקונים של האוטו יהיו יקרים, אני מתכוון אם תצטרך להחליף חלקים, מאחר והחלקי חילוף של אודי יקרים מאוד, אבל על מכוניות יוקרה אנשים שומרים כמו על החיים שלהם.

בנוסף אם תקנה את האוטו ותרצה להיפטר ממנו עוד כמה שנים, יהיה לך קשה מאוד, זה אוטו של משתמשים בו הרבה בארץ, רק עשירים וגם הם קונים אותו חדשה, והאוטו כבר יהיה יד 5 והקילומטרז' שלו יקפוץ, אני ממליץ לך שלא תיכנס לבעיות, תקנה מאזדה 3, טויוטה קורולה ב50 אלף, ואם תרצה אוטו קלאסה תוכל לשפר את האוטו.

אם תחליט בכל זאת לקנות, תבדוק מישכונים, תעביר בדיקה יסודית במוסך שאתה בוחר, ותשאל מה הסיבה שהוא מוכ, תבדוק שהמוכר לא סוחר, והכי חשוב תבדוק את הקלומטרז האוטו בעבר תלך למוסך שבו תיקנו את הבעיות ותבדוק מה היה הקילומטרז לפני מספר שנים, לפני שנה שלא יהיה מצב שהורידו את הקילומטרז' ואם יראה לך תקנה.

אם קונים אוטו יוקרה צריך לקנות אותו חדש, מהנילונים, זאת לפחות דעתי.

בכל זאת בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי ShmuelAvera; 04-05-2011 בשעה 20:17.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    חבל על הכסף שלך, יותר עדיף שתשקיע במאזדה או טיוטה, אם יהיו בעיות התיקונים של האוטו יהיו יקרים, אני מתכוון אם תצטרך להחליף חלקים, מאחר והחלקי חילוף של אודי יקרים מאוד, אבל על מכוניות יוקרה אנשים שומרים כמו על החיים שלהם.

בנוסף אם תקנה את האוטו ותרצה להיפטר ממנו עוד כמה שנים, יהיה לך קשה מאוד, זה אוטו של משתמשים בו הרבה בארץ, רק עשירים וגם הם קונים אותו חדשה, והאוטו כבר יהיה יד 5 והקילומטרז' שלו יקפוץ, אני ממליץ לך שלא תיכנס לבעיות, תקנה מאזדה 3, טויוטה קורולה ב50 אלף, ואם תרצה אוטו קלאסה תוכל לשפר את האוטו.

אם תחליט בכל זאת לקנות, תבדוק מישכונים, תעביר בדיקה יסודית במוסך שאתה בוחר, ותשאל מה הסיבה שהוא מוכ, תבדוק שהמוכר לא סוחר, והכי חשוב תבדוק את הקלומטרז האוטו בעבר תלך למוסך שבו תיקנו את הבעיות ותבדוק מה היה הקילומטרז לפני מספר שנים, לפני שנה שלא יהיה מצב שהורידו את הקילומטרז' ואם יראה לך תקנה.

אם קונים אוטו יוקרה צריך לקנות אותו חדש, מהנילונים, זאת לפחות דעתי.

בכל זאת בהצלחה.

לשפר מזדה 3 או טויוטה קורולה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    תגיד אתה רציני?פה זה לא ניד פור ספיד ורק אידיוט היה משפר מכוניות משפחתיות שכאלה.A3 זה לא אוטו יוקרה,זה סה"כ גולף קטן יותר עם סמלים של אאודי.

פותח האשכול,אני לא כ"כ מתמצא באאודי האלה אבל אם קראת שיש בעיות גיר לA3 שנתון 2000,עדיף לך להתרחק ממנה.תחפש לך אוטו אחר,עם גיר אמין יותר שלא סתם תדפק ותצטרך לשלם עליו כפול ממה שקנית אותו :\

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    לשפר מזדה 3 או טויוטה קורולה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    תגיד אתה רציני?פה זה לא ניד פור ספיד ורק אידיוט היה משפר מכוניות משפחתיות שכאלה.A3 זה לא אוטו יוקרה,זה סה"כ גולף קטן יותר עם סמלים של אאודי.

פותח האשכול,אני לא כ"כ מתמצא באאודי האלה אבל אם קראת שיש בעיות גיר לA3 שנתון 2000,עדיף לך להתרחק ממנה.תחפש לך אוטו אחר,עם גיר אמין יותר שלא סתם תדפק ותצטרך לשלם עליו כפול ממה שקנית אותו :\
    למה מה רע במשפחתית משופרת, עם גלגלי זהב, וטורבו?

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

לא מספיק הן טוחנות ליטר ל10 ק"מ אתה רוצה שהן יטחנו עוד יותר?
    ובטח שזה רע,זה כמו שמנות בטייץ!

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    לא מספיק הן טוחנות ליטר ל10 ק"מ אתה רוצה שהן יטחנו עוד יותר?
    ובטח שזה רע,זה כמו שמנות בטייץ!
    חחחחחח צודק
    A3 חרא אותו
    אניגם ממש לא אוהב את איך שהוא נראה

אם כבר אז תקנה A4

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,586 | הודעות: 8,174,173 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect