נכתב במקור על ידי as444 היום כמעט כל הGTA שקיימים זה RIP אולי אחד שנים מלאים וקשה למצוא כאלו היום אני יודע אבל הוא אמר שזה מלא
נכתב במקור על ידי gilad21212 אני יודע אבל הוא אמר שזה מלא זה גרסא RIP, הכל עובד מעולה חוץ מזה שאין רדיו הוא צין שזה RIP ולא המלא
נכתב במקור על ידי as444 זה גרסא RIP, הכל עובד מעולה חוץ מזה שאין רדיו הוא צין שזה RIP ולא המלא זה לא רק ברדיו זה כמעט בהכול
אהההה gta sa איזה משחק
^^^המבין יבין^^^
נכתב במקור על ידי gilad21212 זה לא רק ברדיו זה כמעט בהכול לא הבנתי מה אתה ממשיך להגיב פה? לנסות להוכיח משהו? שאתה גיימר מהולל ואני סתם ילד רגיל? -.-" אל תגיב פה יותר בבקשה
".It always seems Impossible until it's done"
תודה רבה אחי
משחק מעולה
נכתב במקור על ידי gilad21212 זה לא רק ברדיו זה כמעט בהכול אני מוריד בעיקר עבור המולטי אז זה לא משנה כל כך תודה סוף סוף לינק אחד לGTA שעובד
תהנו אנשים
נכתב במקור על ידי as444 אני מוריד בעיקר עבור המולטי אז זה לא משנה כל כך תודה סוף סוף לינק אחד לGTA שעובד יש לי לינק שעובד עם קול (חצי שעה הורדה) אבל אם יש לך כתוביות זה ברוסית
תודה אחי
נכתב במקור על ידי ExcluSive לא הבנתי מה אתה ממשיך להגיב פה? לנסות להוכיח משהו? שאתה גיימר מהולל ואני סתם ילד רגיל? -.-" אל תגיב פה יותר בבקשה לא ילד גייז אני מודה שאני לא גיימר שחורש במשחקים אבל זכותי המלאה להגיב פה
נכתב במקור על ידי gilad21212 לא ילד גייז אני מודה שאני לא גיימר שחורש במשחקים אבל זכותי המלאה להגיב פה אפשר תהורדה בבקשה?
ותודה לפותח האשכול עריכה : סליחה על הדאבל , בטעות
נערך לאחרונה על ידי Pro.Hacker; 10-05-2011 בשעה 17:58.
נכתב במקור על ידי Pro.Hacker אפשר תהורדה בבקשה? http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=434745
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום