|
|
כמו שאומרים,
"פעם כובע, תמיד כובע" מצוטט מטיילר דרדן, האיש והאגדה.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=559658
אמנם ערכת את כל האשכולות שלך, כדי שלא ידעו כמה כובע היית, אבל בבקשה חבר'ה, גם טיילר שלנו היה כובעון חמודון.
אתם מוזמנים לעיין בעוד כמה אשכולות של טיילר הנמצאים בפרופיל שלו, המוכחים כמה "כובע" הוא היה. (הוא אמנם ערך את כולם, כדי שלא נדע על הדברים האלה, אבל מהתגובות אפשר להסיק מה היה באשכול).
ועל כן טיילר, תגיד מה שאתה רוצה עליי, עצם העובדה שאתה יורד על כל מיני סוגי אנשים שהסוג זה של האנשים, היה אתה, מראה בדיוק על המצב שלך.
מודה שניסיתי לבדוק עד כמה שהסארג'ים האלה שלכם מועילים. לקהילה המפגרת הזאת שלכם נכנסתי אחרי שנפלתי בגלל כמה טעויות שעשיתי, אנלא אחד שפוסל דברים לפני שהוא מנסה. ואז ראיתי איזה כונפות כולכם מביאים, איזה לייף סטייל כולכם חיים וכמה שכל התחום הזה שווה לתחת. לקח לי זמן, אבל הבנתי את זה. אתם טובים רק בלשקר ולחרטט לכולם כמה כוסיות אתם מביאים, וכשריחרחתי את מה שהולך לעומק, הבנתי שהדבר היחידי שאתם מזיינים זה את השכל ואת הכונפות שמספיק נואשות כדי לזרום איתכם.
אבל מה? לפחות לא הייתי שם על עצמי כובע סניה וחולצות מפגרות של רוצה למצוא צלי. תמיד הייתי מי שאני, לפני ואחרי הנפילה שלי.
קיצר סע מפה יא מאכיל ציפורים בשעות הפנאי, גם כן אתה עוד כובע שחושב שגילה לי את אמריקה, אין לך איזה חברה כונפה לספק?
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 06-05-2011 בשעה 13:55.
אילו דוגמניות הוא הביא ?
ראיתי אותו פעם באמצע סט בנמל תל אביב עם כמה תיירות...30 שניות והוא עשה EJECT...
בהתחלה עוד חשבתי להכנס לעזור לו אבל אז אמרתי...לההה ;]
אתמול פתחתי עם כל כך הרבה תיירות ספרדיות כוס עמק אני הולך לעשות קורס ספרדית לא ידעתי איך לדבר איתן :| אבל היו פצצות...התחלתי לחרטט שם אני עושה להן "סי סי מסי מסי ברצלונה " כמו איזה ילד מפגר ^_^
לפחות הם עושים את זה בצורה משכנעת בהתחלה - יותר משכנעת מהערסים הבתולים שמספרים הכל לחבר'ה (שכל מה שהם מספרים זה בולשיט). רק שהם נוטים להגזים במספרים..קוראים למישי "HB9" ובסוף אתה נכנס לפייס שלהם ושל החברה שלהם וקולט שהיא כולה תימניה עם פרצוף של סוס ושמנה ברמות על. כזאת שגם כשאתה חרמן לא היה עומד לך ממנה.
כבר ראיתי כובעים מתחילים עם בנות ברמה שאתה מתכון אליה. אני חושב שישאר להם AA לכל החיים![]()