קודם שיר של הזמר מספר 1 בארץ : בסגנון של גווני חום:
תמונה יפה ניראה טוב,תימני?
נכתב במקור על ידי SellMaster תמונה יפה ניראה טוב,תימני? אכן תימני מודה באשמה...חחח העדה מספר 1 !!!
נכתב במקור על ידי avior011 אכן תימני מודה באשמה...חחח העדה מספר 1 !!! חח מה אתה מרגיש אשם, העדה הכי הכי! לנושא: נראה אחלה
חח עלק מספר אחת, בחלום אולי.
One Shot - One Kill
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R חח עלק מספר אחת, בחלום אולי. חחח אתה מתחיל להמאס עם התגובות שלך מזלזל בכל דבר שזז בוא תפרסם תמונות שלך פעם אחת ונראה מי מאחורי המסך
נכתב במקור על ידי Reggae-Man חחח אתה מתחיל להמאס עם התגובות שלך מזלזל בכל דבר שזז בוא תפרסם תמונות שלך פעם אחת ונראה מי מאחורי המסך אתה תראה חיה רעה עם פולקה של דינוזאור בפה.
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R אתה תראה חיה רעה עם פולקה של דינוזאור בפה. חחח סבבה אז תפרסם ונראה
נכתב במקור על ידי Reggae-Man חחח סבבה אז תפרסם ונראה חח מה אני טמבל. ת'רוצה אני ישלח לך תמונה אם אתה כל כך רוצה לראות.
בקושי רואים משו אחי
מעצב גראפי לכל מטרה.
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R חח מה אני טמבל. ת'רוצה אני ישלח לך תמונה אם אתה כל כך רוצה לראות. שלח לי בפרטי בבקשה!
אחלה תמונה אחשלי
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R חח מה אני טמבל. ת'רוצה אני ישלח לך תמונה אם אתה כל כך רוצה לראות. שלח לי גם אביאור יחתיך
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Frenzy בקושי רואים משו אחי תלחץ על התמונה.. נכתב במקור על ידי prowinner שלח לי גם אביאור יחתיך יאן תודה רבה אח
ניראה טוב
חוקי הפורום