שים תמונה של אדם סנדלר
הנה שתיים עם כיפה:
![]()
שים תמונה של אדם סנדלר
הנה שתיים עם כיפה:
![]()
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
|
|
כן אני ממש בטוח שהם יהודים חח
שומרים מצוות נכון?
![]()
One Shot - One Kill
מה הקשר?!!!!!! יאווו אני בשוק שאתה בן 17 !!
למה אני שומר את כל המיצוות? למה אני שומר שבת? לא! אז מה זה אומר שאני נוצרי?! מדובר פה על האמהות והאבות שלהם! וככה הילדים יהודים.
ותתפלא אבל יש כאלה שכן שומרים מיצוות ! תיקח דוגמא את אשטון קוצ'ר שהוא לא יהודי אבל הוא נישא לדמי מור ע"י רב מהקבלה בטקס יהודי כשר
וכמו שראית את דיוויד בקהאם עם כיפה על הראש מכבד את סבו בהלוויתו נראה לי שאפילו אתה שחי בארץ ישראל אני מניח שאתה גם יהודי, לא היה שם כיפה במקרה שכזה ,אני טועה?
נערך לאחרונה על ידי lioz.; 06-05-2011 בשעה 19:05.
תגיד אתה נאצי גרמני או ערבי? או סתם אנטישמי?
חחחחחח איזה ילד קטן זה בגלל שהיא נולדה באמריקה או לא יודע התרבות שלה היא התרבותש מה אבל הדת שלה היא דת יהודית.
ולא אמרתי שאמנדה ביינס היא ישראלית. אמרתי שהיא יהודייה יש הבדל עצום! ישראלי ישראלית זה מישהו שנולד/גר בישראל.
יהודיה/יהודי זה משהו עם עבר של יהדות ואולי מסורת וכ"ו. לפעמים אם אין משהו חכם לומר עדיף לשתוק אחי.
ורק לידע כללי אתה יודע איזה ישראליות יפות יש? יש ישראלית שזכתה במיס עולם (אלינור אברג'יל ) אם אתה לא יודע.
ויש עוד הרבהה מכיר את שרי גבעתי? את סנדי בר את מי לא בעצם!
וזהוא ני לא מגיב יותר תגיד מה שבא לך מצידי תגיד שאתה לא גאה להיות ישראלי וכו וכו
יש עוד מלא אחי איינשטיין שלפי דעתי זה ממש גאווה ישראלית הגאונות עוברת כניראה אצל כל היהודים.
לא סתם יש לנו את עדה יונת שזכתה בפרס נובל ולא סתם יש לנו נשק ביולוגי שאנחנו המצאנו. בכל הקשור לביולוגיה אנחנו מאוד חכמים
העובדה שדיוויד בקהאם חובש כיפה לא אומרת שהוא יהודי, גם ג'סטין ביבר נתפס חובש כיפה והוא בכלל נוצרי (שלא נדבר על נטיותיו המיניות..)
![]()
AgfaPhoto GoPad Surf | 8GB | Android 2.3
מנהל פורום הורדות לסלולאר לשעבר