אני הולך ביום שני לפרמט תמחשב שלי ולהתקין WIN 7 BUILD 7600. השאלה אם אפשר להתקין בלי סריאל? ומה צריך להעביר למחשב ההוא? איפה כל הדרייברים נמצאים?
אני הולך ביום שני לפרמט תמחשב שלי ולהתקין WIN 7 BUILD 7600. השאלה אם אפשר להתקין בלי סריאל? ומה צריך להעביר למחשב ההוא? איפה כל הדרייברים נמצאים?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יכול אבל אתה תאלץ לספק CD Key תקין בטווח של 120 יום [...]
בכל מקרה הורד את הקובץ הבא והפעל אותו לאחר ההתקנה זה ידאג לעיניין החוקיות
http://forums.mydigitallife.info/thr...se-information
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מי אמר לך להעתיק את הדרייברים?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כל קבצי ה DLL, אני חייב אותם, וגם כן איפה עכשיו אני יחפש את כולם...
זה 3 GB לא נורא גם אם יש שם סתם דברים
נערך לאחרונה על ידי maxvol; 07-05-2011 בשעה 16:24.
מ א ו ש ר
אתה לא יכול להעביר דריברים.. למה בכלל את צריך להעביר דריברים?
מ א ו ש ר
למה?!
מאיפה הגעת לרעיון שיש לך צורך בהם?
מ א ו ש ר
אתה מפרמט אתה בכל מקרה תאלץ להתקין הכל מחדש
מ א ו ש ר
כמו שאמרו פה,
אם אתה מפרמט אתה תצטרך להתקין את כל התוכנות שלך מחדש כי הן לא יהיו כתובות בריג'יסטרי,
בקשר לדרייברים, תוריד את התוכנה DriverMax היא מגבה את הדרייברים שיש לך כרגע ואח"כ לאחר הפירמוט תוכל לבחור איזה דרייברים להתקין בחזרה, שים לב שאם אתה עובר בין ווינדוסים (הכוונה מאקספי לשבע או מוויסטה לשבע) הדרייברים כנראה לא יהיו תואמים או ייגרמו להתנגשויות ויש להוריד דרייברים שמתאימים למערכת ההפעלה!
דן.