נכתב במקור על ידי Undecided לא הבנתי 2 משתמשים אתה יכול אולי לפרט יותר? למה לא מובן בכלל! קיצר תביא תמונה למה שאתה מוכר(Profile) אני מביא משתמש עכשיו אין הזמנות במשתמש הרטיו הוא כ 2 אתה מקבל אימייל סיסמא הכל עכשיו עזוב תמשתמש השני לא משנה
נכתב במקור על ידי Undecided לא הבנתי 2 משתמשים אתה יכול אולי לפרט יותר? למה לא מובן בכלל! קיצר תביא תמונה למה שאתה מוכר(Profile) יש לו שתי משתמשים עד פה בסדר? במשתמש שהוא מוכר יש POWER LEVEL זה מה שאתה צריך לדעת אחי ואחי תענה לי בפרטית אני חושב אני יצליח להשיג דולר
נכתב במקור על ידי Fireflies אני מביא משתמש עכשיו אין הזמנות במשתמש הרטיו הוא כ 2 אתה מקבל אימייל סיסמא הכל עכשיו עזוב תמשתמש השני לא משנה מקבל גם את הסיסמא של האיימל והכול ? קיצר מישהו הציע 1600 אני מציע 1800 לא יותר אם אתה רוצה פתח תיווך או שלח פרטים בפרטי.
נכתב במקור על ידי Undecided מקבל גם את הסיסמא של האיימל והכול ? קיצר מישהו הציע 1600 אני מציע 1800 לא יותר אם אתה רוצה פתח תיווך או שלח פרטים בפרטי. כע אחי אימייל הכל ולא אחי לא 1800 אתה יכל להוריד כמעט 150 GB ולא לעלות כלום ולא לקבל באן זה שווה לך
נכתב במקור על ידי Fireflies כע אחי אימייל הכל ולא אחי לא 1800 אתה יכל להוריד כמעט 150 GB ולא לעלות כלום ולא לקבל באן זה שווה לך אז כמה אתה רוצה?
נכתב במקור על ידי Undecided אז כמה אתה רוצה? 2000 ואחי עכשיו אני לא יוכל לבצע תעיסקה פתח תיווך אני יאשר ומחר אני ישלח לך הכל
נכתב במקור על ידי Fireflies 2000 ואחי עכשיו אני לא יוכל לבצע תעיסקה פתח תיווך אני יאשר ומחר אני ישלח לך הכל 1800 לא מעלה אחי אם תרצה תודיע לי אוקיי?
נכתב במקור על ידי Undecided 1800 לא מעלה אחי אם תרצה תודיע לי אוקיי? תשמע הזמנה מוכרים פה ב 2300 אני נותן לך משתמש עם רטיו מעולה וסיכוי גדול להזמנות קרובות אתה מפסיד פה אחי
נכתב במקור על ידי Fireflies תשמע הזמנה מוכרים פה ב 2300 אני נותן לך משתמש עם רטיו מעולה וסיכוי גדול להזמנות קרובות אתה מפסיד פה אחי אני לא מפסיד כלום אחי כשיציעו לך יותר תגיד לי סבבה? בנתיים הציעו 1600 נק',1 דולר ההצעה שלי של ה-1800 מובילה והיא דיי טובה.
נכתב במקור על ידי Undecided אני לא מפסיד כלום אחי כשיציעו לך יותר תגיד לי סבבה? בנתיים הציעו 1600 נק',1 דולר ההצעה שלי של ה-1800 מובילה והיא דיי טובה. 200 נקודות לא יקרה לך כלום
מציע 2 דולר מה אתה אומר נתנו לי עכשיו חמש כן כן לא לא?
חוקי הפורום