קונה משתמש לפייסבוק על כל הנק' שלי.... כמה שיותר חברים....
נכתב במקור על ידי Th1nk קונה משתמש לפייסבוק על כל הנק' שלי.... כמה שיותר חברים.... ישלי הרבה של +350 חברים בכמה אתה מעוניין? וכמה אתה מציע על נגיד 5 מישתמשים של+300 חברים? זה יוצא 1500 חברים
נכתב במקור על ידי Guymidnik159 ישלי הרבה של +350 חברים בכמה אתה מעוניין? וכמה אתה מציע על נגיד 5 מישתמשים של+300 חברים? זה יוצא 1500 חברים לא רוצה בכמה משתמשים.. אני רוצה משתמש אחד עם אלף יותר..
נכתב במקור על ידי Th1nk לא רוצה בכמה משתמשים.. אני רוצה משתמש אחד עם אלף יותר.. אא.. מיצטער..
נכתב במקור על ידי Guymidnik159 אא.. מיצטער.. בוא תמכור תספיקו שך XDD
נכתב במקור על ידי Th1nk בוא תמכור תספיקו שך XDD יאאלה תוסיפ לסקייפ על כול הנק' שך.. guymidnik
עוד אנשיםםם
נכתב במקור על ידי Th1nk עוד אנשיםםם מחפש עם אימייל או בלי?
מי שמעונין לקנות משתמשי פייסבוק עם הרבה חברים בפרטי
נכתב במקור על ידי orya323 מחפש עם אימייל או בלי? עם הכל אחי עם הכל, שאני יוכל לשנות פרטים
נכתב במקור על ידי Th1nk עם הכל אחי עם הכל, שאני יוכל לשנות פרטים אתה יכול לעשנות פרטים גם בלי אימייל אבל אם תרוצה אימייל אז אין לי מה להציעה לך :\ חח.
נכתב במקור על ידי orya323 אתה יכול לעשנות פרטים גם בלי אימייל אבל אם תרוצה אימייל אז אין לי מה להציעה לך :\ חח. כמה חברים?
נכתב במקור על ידי Th1nk כמה חברים? 98X אני שם לך אותו בקובץ של ה45 ככה שיהיה לך בכיף .
נערך לאחרונה על ידי orya323; 07-05-2011 בשעה 01:33.
הקפצה
חוקי הפורום