נכתב במקור על ידי iLoveKatyPerry חחחחחחחח מנסים לא מצליחים, רמז קטן ? זאת חידה חסומת רמזים נכתב במקור על ידי -Tal- איפה זה גן עדן? לא נסה שוב
נערך לאחרונה על ידי Roi.Z; 07-05-2011 בשעה 12:11.
נכתב במקור על ידי ZamRock זאת חידה חסומת רמזים לא נסה שוב מי מכם השומר של גן עדן ?
יחולקו 300 נקודות !!
נכתב במקור על ידי iLoveKatyPerry מי מכם השומר של גן עדן ? את לא יכולה לשאול את שניהם רק אחד
זה שלידך אמר שהוא משקר זה נכון? חחחחח סתם זה בטח לא התשובה אבל זה הכיוון אני בטוח.
נכתב במקור על ידי elihell זה שלידך אמר שהוא משקר זה נכון? חחחחח סתם זה בטח לא התשובה אבל זה הכיוון אני בטוח. זה אכן לא התשובה וזה אכן הכיוון
נכתב במקור על ידי ZamRock זה אכן לא התשובה וזה אכן הכיוון אני יודע שצריך לישאול את אחד השומרים על השומר השני רק שאני ממממממש לא זוכר מה חחחחחח בהצלחה לכולם אני מצאתי רמז עבההה.! חח ><
נכתב במקור על ידי elihell אני יודע שצריך לישאול את אחד השומרים על השומר השני רק שאני ממממממש לא זוכר מה חחחחחח בהצלחה לכולם אני מצאתי רמז עבההה.! חח >< יפה תעבדו עם זה חח
הוא ישאל את השומרים איפה זה גן עדן
נכתב במקור על ידי odedkl הוא ישאל את השומרים איפה זה גן עדן שוב הוא לא יכול לשאול את שניהם רק אחד תעבוד עם מה שאלי כתב
נכתב במקור על ידי ZamRock שוב הוא לא יכול לשאול את שניהם רק אחד תעבוד עם מה שאלי כתב וואי וואי איזה חופר הוא! עדיף כבר ללכת לגיהנום!!!
נכתב במקור על ידי odedkl וואי וואי איזה חופר הוא! עדיף כבר ללכת לגיהנום!!! זה כמו בפרסומת של מקדונלס סתם זה לא אבל זאת פרסומת מצחיקה תמשיכו לנסות
נערך לאחרונה על ידי Roi.Z; 07-05-2011 בשעה 12:35.
הוא ישאל למה השני כל הזמן?
נכתב במקור על ידי odedkl הוא ישאל למה השני כל הזמן? תנסח יותר טוב
סליחה הוא ישאל "למה השני משקר כל הזמן?"
נכתב במקור על ידי odedkl סליחה הוא ישאל "למה השני משקר כל הזמן?" לא תמשיך לנסות אני הולך אני יחזור יותר מאוחר
חוקי הפורום