נכתב במקור על ידי prowinner טוב חמוד,קח תוסיף אותי נדבר yan hiitov. כן.. עוד אחד שבא להסתלבט .. =/ אני שואל ברצינות נו.. אולי תיהיה רציני?
נכתב במקור על ידי Michael9981 כן.. עוד אחד שבא להסתלבט .. =/ אני שואל ברצינות נו.. אולי תיהיה רציני? נשבע לך שזה הפייסבוק שלי
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
ואללה לא משעמם לי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי prowinner נשבע לך שזה הפייסבוק שלי חשבתי שזה הסקייפ,הוספתי,אולי תאשר אותי גם ב-farMVILL נכתב במקור על ידי NikolayYana ואללה לא משעמם לי חחחחחחח פומפיקקקקק XD יש'ך סקייפ אח?
נכתב במקור על ידי Michael9981 חשבתי שזה הסקייפ,הוספתי,אולי תאשר אותי גם ב-farMVILL אוויי נו מיכאל..בחיים לא הייתי מאמין אלייך... אתה ניהלת פעם את תפקדים משהו לא?
יש לי סקייפוס אבל אני לא משתמושוס בו אני במסן..
נכתב במקור על ידי prowinner אוויי נו מיכאל..בחיים לא הייתי מאמין אלייך... אתה ניהלת פעם את תפקדים משהו לא? Da,אני לא מכיר את כל משחקי הרשת על פני האדמה נכתב במקור על ידי NikolayYana יש לי סקייפוס אבל אני לא משתמושוס בו אני במסן.. אז תביא מסן או משהו
חוקי הפורום