כותרת^
לדעתי
kobi Bryant
כותרת^
לדעתי
kobi Bryant
|
|
גם לדעתי
דיון מהנה לכולם![]()
וויד...
אם כל הכבוד לקובי, הוא קולע הרבה נקודות אבל לרוב האחוזים שלו על הפנים... וויד שחקן מוביל במיאמי למרות שיש עוד 2 כוכבים גדולים מסביבו.
נערך לאחרונה על ידי -NBA-; 07-05-2011 בשעה 23:42.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
שחקן ענק, אין ספק...
יש לי מהירות מדהימה וקליעה לא רעה בכלל.
אבל לדעתי האישית, ואני בטוח שיהיו הרבה מאוד שלא יסכימו איתי, הוא לא ממש יציב.
כמו קובי, הוא יכול לטופס יום קליעה מטורף או שהוא יכול להחטיא מלא זריקות ולסיים באחוזים חרא.
אישית אני גם מאוד אוהב את וויד אז יותר קל לי להחליט.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
לא דיברתי על קובי. אותי הוא מאכזב.
גם דוראנט שחקן אדיר.
אבל כמו שאמרתי בתור אחד שאוהב את וויד קל לי לבחור בוא.
קשה לבחור יש משהו כמו חמישייה ממש טובה.
וואו בריינט כל כך לא ! הוא לוקח זריקות טיפשיות מכל מצב לא דבר על זה שהוא אגואיס עם אגו שאני לא יכול להכניס בתגובה אחת.
דרק רוז באמת שחקן נפלא אני מתלבט בינו לבין דוראנט גם ><
וויד לא נראה ממש לדעתי הוא איבד חלק מהניצוץ שלו ... אני מופתע שאף אחד לא הזכיר את לברון.
דרק רוז ודוראנט סוחבים שתי קבוצות כל אחד... אבל אני אוהב יותר את רוז![]()
נפלה טעות ענקית בפיך!
לדוראנט יש עוד סופרסטאר מבחינה התקפית לידו,ווסטברוק.לרוז אין אף אחד לצערי הרב,כולם שם בולדוגים הגנתיים שלא מסוגלים ליצור לעצמם מצבי קליעה.בוזר חושך,נואה שחק שמביא אנרגיה והגנה,כנ"ל דנג,קורבר תוקע שלשות לפעמים וכל השאר חושך התקפי.
אז כן,רוז הוא השחקן הכי טוב העונה,גם הצליח להוביל את החבורה שסביבו למקום הראשון בליגה וגם זכה בMVP ולא סתם.
מה שבאמת נראה לי מוזר זה שהשנה אין דיבורים על לברון שנתן אחלה עונה ככינור שני\ראשון לווייד.איך זה יכול להיות שהMVP מאשתקד אפילו לא נכנס לדיון הזה? :\
אם ניקח את השחקן שהציג את הכדורסל הטוב ביותר השנה - נק' אס' ריב' {לעומת איב' עבירות} אחוזים גבוהים ל2, 3 ומהקו, וניצחונות קבוצתיים.
אני חושב שנקבל:
1. דרק רוז
2. קווין דוראנט
3. לברון ג'יימס
עיצוב גינות - דורי'ס גרדן עיצוב גינות
הקמת גינות - הקמת תשתית הגינה בצורה מקצועית.
תכנון גינה - עזרה, ייעוץ והכוונה בתכנון ושיקום הגינה
אני אישית לא ראיתי מספיק את WESTBROOK כדי לדעת אבל לא התרשמתי ממנו יותר מידי לא הבנתי עדיין מה כולם מתלהבים ממנו כל כך
חח עלק נפלה טעות ענקית סה"כ דוראנט מייצר מצבים לבד וביחד והוא עושה הרבה בשביל הקבוצה...
לברון באמת ירד קצת מהדיון כי יש לו הרבה פחות תפקיד כאשר WADE שם למרות שעדיין הוא לא אנושי פשוט![]()
ממוצעים של ראסל ווסברוק: 21.9 נקודות למשחק,8.3 אסיסטים למשחק,4.6 כדורים חוזרים למשחק,1.9 חטיפות,42% מהשדה,33% מהשלוש,84% מהקו בכמעט 35 דקות למשחק ב82 משחקים בעונה האחרונה.הוא רכז בגובה של דרק רוז בערך,אתלט כמוהו ונבחר באותה שנה כמוהו 3 מקומות אחריו.
תעשה לי טובה,יש ממה להתלהב ממנו.הוא אומנם מרבה לאבד כדורים ולכפות את המשחק על עצמו אבל הוא הרבה יותר טוב מבוזר,שהוא הכינור השני של דרק רוז.