האם זה ישפיע עליי בהתפתחות ובכושר??? אני רוצה ללכת לשייטת 13 האם בבדיקות הרפואיות יגלו משהו בריאות ולא יקבלו אותי?? אני בן 14 וחצי
האם זה ישפיע עליי בהתפתחות ובכושר??? אני רוצה ללכת לשייטת 13 האם בבדיקות הרפואיות יגלו משהו בריאות ולא יקבלו אותי?? אני בן 14 וחצי
|
|
זה יפגע לך בסיבולת לב ריאה,
ככה שקבלה לשייטת? לא אפשרי.
One Shot - One Kill
הילד בן 14 וחצי - על איזה שייטת אנחנו מדברים פה
יש לו עוד מיליון שנה עד שהצבא יגיד - ווי, בוא נגייס אותו
נרגילה זה אף פעם לא בריא אבל כמה שחטות אחת לשבועיים "לא אפשרי - שייטת 13"
זו קיצוניות לשמה
חחחחחחחחח נראה לך עושים לו בדיקה צילומית כלשהי על הריאה ?!!
חחחחחחח אתם שניכם חיים בסרט רע![]()
שייטת חברים.. שייטת.. - אופיר שאל את אחיך
אתה עושה גיבוש אתה עושה טירונות אתה עושה מסלול ארוך ומייגע בשייטת
- נראה לכם שאין "קטרי סיגריות" בסיירות?
- נראה לכם שאם ילד בן 14 מעשן לי נרגילת פוזות זה ישפיע לו על הגיוס שיחל עוד פאקינג 4 שנים??
- נראה לכם שבאמת משנה לצבא אם הוא מעשן מלא סיגריות או לא?, מה אכפת להם? הוא יכול לרוץ? הוא יכול לירות טוב? הוא יכול לעשות בראור מעולה כיאה ללוחמי שייטת 13? הוא יכול לעבור קורסים והכשרות שלא כל אחד מסוגל לעבור?
אז יאללה ברוך הבא
איך סיבכתם את העניינים
חחחחח אליק עושים לו בדיקה לראות אם הריאה שלו "שחורה"
חח אוי נו באמת דרור,
מה נראלך שיש אנשים שמעשנים בשייטת?
הם צריכים לרוץ איזה 20 קילומטר, איך הם יוכלו לעשות את זה בלי סיבולת לב ריאה.
איך הוא יוכל להחזיק ת'נשימה הרבה זמן כשהריאה מלאה בגידולים ומה לא.
One Shot - One Kill
^ חחחחחחחחחחח אופיר אין עליך תאמין לי
גם אם אח שלך יגיד לך שאין אף אחד שמעשן בשייטת
זה לגיטימי ביותר חחחחחחחחח אין אתה הורג אותי אתה
למה שהריאה שלו תיהיה מלאה בגידולים כי הוא לוקח פעם בשבועיים כמה שאכטות מנרגילה, זה ניראלך הגיוני ?
לאנשים שמעשנים 40 שנה לא תמיד מתגלים גידולים, זה תלוי בגוף שלך.
יכול להיות בנאדם שיעשן חצי שנה ויקבל סרטן, ויש אנשים שיעשנו גם 50 שנה ולא יקבלו.
ד"א בבדיקות אני מאמין שיבדקו לך סיבולת לב ריאה, אם תתגלה בעיה מסויימת ישלחו אותך למומחה שיבדוק אותך, אם לא תתגלה שום בעיה לא יתחילו לחפור לך בגף ולחפש גידולים.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 08-05-2011 בשעה 15:17.
לשעבר 'Like
מה זה בעצם סרטן? סרטן נגרם מתא פגום, שמתחיל לשכפל את עצמו ללא הפסקה.
איך בא תא פגום כזה? הוא יכול לבוא סתם ככה באופן רנדומלי, הוא יכול לבוא מהחומרים שיש בסיגריות ובנרגילות, הוא יכול לבוא מקרינה ומעוד המון דברים.
בגלל שאתה מעשן נוצרים לך כתמים בריאה, הכתמים האלה מלאים בחומרים רעילים שיכולים לדפוק לך את התאים וליצור תא פגום שיגרום לך לסרטן.
גם אם אתה מעשן פעם בכמה שבועות עדיין הכתמים נוצרים ועדיין יש סיכוי שהם יגרמו לך לסרטן.