אני רוצה בבקשה את המודים הבאים לשרת פרטי: [לא ביתי, קנוי].
0)אנטי צ'יט (שלא יחסום באני הופ - למלא חברים טובים שלי יש והם כל היום בסרבר לא שיש לי..)[בלי להפעיל תוכנה לפני .. כמו Sclient] אני צריך משו כמו של קלמבור שזה פשוט לא נותן להיכנס לשרת - כי למלא ילדים אין sClient ואין לי כוח לזה זה פי 3 יותר לפרסם, ועד שאני יפרסם וזה .. בקיצור תוכנה טובה שחוסמת את כל סוגי הצ'יטים ! - בבקשה משו טוב =] (חפרתי אבל זה הכי חשוב לי !!!)
1)מוד שאי אפשר לפרסם IP בצ'אט.
2)מוד שחוסם שמות שנכנסים לסרבר עם IP.
3)מוד שמטעין את כל סוגי ה מודלים מהר .. (כמו בשרתים של Game-Serv) [המוד אמור לטעון sprites,sound,resource,models,maps,media...]
4)מוד שמוריד את הצ'אט (פשוט לא יהיה את כל הפירסומים האלה בצ'אט .. [לא המוד הזה Anti-Sfam] - או משו כזה .. אלא מוד שפשוט לא נותן לפרסם את הפירסומים האלה - בלי לשאול בצד שמאל למעלה .. *כמו שיש בשרת Full HD //* {אבל עדיין יהיה אפשר לכתוב בצ'אט } אני לא כל כך יודע איך להסביר את זה אבל אני מקווה שמכירים את המוד הזה .
5)ואחרון חביב - סלוט שמור לאדמין - אין מה להסביר פה ..
*** - הכי חשוב בעולם שכל המודים האלה או לפחות רובם אבל אני ממש חייב שכולם יהיה ב Meta Mod (יענו שזה לא מצריך שיהיה Amx דלוק .. זה מסריח ה Amx - אז בבקשה תנסו ב metamod פליז ! ***
אני ממש חייב את המודים האלה כמה שיותר דחוף .. - למי שאין את הכל או אין בכלל שיפרסם חלק ממש שיש לו , או לפחות יביא את השמות של מודים ..
שבוע טוב, ותודה לעוזרים .

..)[בלי להפעיל תוכנה לפני .. כמו Sclient] אני צריך משו כמו של קלמבור שזה פשוט לא נותן להיכנס לשרת - כי למלא ילדים אין sClient ואין לי כוח לזה זה פי 3 יותר לפרסם, ועד שאני יפרסם וזה .. בקיצור תוכנה טובה שחוסמת את כל סוגי הצ'יטים ! - בבקשה משו טוב =] (חפרתי אבל זה הכי חשוב לי !!!)