הדור הבא של אלופי העולם
פתחתי את הדיון הזה בשביל לדבר על הדור הבא של אלופי העולם בWWE חוץ מזה אני פעיל החודשים האחרונים בפורום הרבה ויותר ואני מרגיש לא בנוח שלא פתחתי דיון עדין..חחח
אז מי יש לנו היום??
דה "מיז"
אלוף WWE חדש שזכה בפעם הראשונה שלו באליפות עולם בWWE אחרי שנה שלמה של אלפויות (אליפות הזוגות + ביג שואו , אליפות ארה"ב פעמיים) הוא הגיע לכתר אבל השאלה אם זה מגיע לו ואם הוא מספיק מוכן וראוי.
לפי דעתי מיז הוא מתאבק עם מיק מעולה, יכולות המיקרופון שלו מתאימות והם אחד הסיבות לזה שהוא הגיע עד לאליפות העולם, יכולות האבקות שלו בזירה סבבה וכאלוף הוא מיצג טוב את הWWE.
ג'ון מוריסון
זכה עד כו באליפות הבין יבשתית מס' פעמים , אלוף זוגות כמה פעמים, אלוף הECW ועוד כמה תארים שבטוח שכחתי. הוא עדין לא אלוף עולם אבל כולם כבר יודעים שהוא הולך להיות הWWE מכינים אותו לרגע הגדולה ביותר שלו בקרירה. ג'ון מוריסון הביאו לנו השנה קרבות מעולים וביניהם ראינו אותו בקרב אדיר עם שיימוס בTLC ובכלל בקרבות מעולים עם שיימוס ועוד כמה קרבות במהלך השנה.
לפי דעתי הוא מתאבק עם יכולות זירה מעולים, הייפלייר מטורף (יש כאילו שיגידו הכי טוב בWWE היום) , יכולות מיקרופון קצת פחות מהאחרים אבל עדין יש לו את זה- אני לא ממש יודע איך הוא בתור היל כי לא ראיתי ECW ולא זוכר מהתקופה שלו מRaw אז יכול להיות שיעשה היל טרן כשיזכה.
אלברטו דל ריו
עוד מתאבק מקסיקני מעולה עם גימיק של מליונר שחושב שהעולם בידו והוא יכול לנצח כול אחד. גימיק די דומה לשל JBL רק בגירסא מקסיקנית אבל יש הרבה שוני ביניהם - יכולות זירה , מיק. אלברטו מתאבק לא חדש בעולם הרסלינג וההחלטה של הWWE להביא אותו מאוד טובה כי בוא נודה בזה שהוא אלוף עולם עתידי. יש לו הכול יכולות זירה מעולים , מיק סבבה , מראה , יכולות מיקרופון מעולות רק חסר לו השם והניסיון בWWE והוא עדין חדש ואני לא רוצה לראות אותו כול כך מהר אלוף עולם בלי שיעשה לעצמו שם בWWE ובשביל זה הוא צריך לפתוח פיודים עם מתאבקים כמו HHH , רנדי , ג'ון סינה? ואז לעבור לשלב הבא. זה אחת הסיבות שנתנו לו סטיגמנט עם שון מיקלס. לדעתי העברה שלו לRaw זה אומר פיוד עם סינה על האליפות.
שיימוס
אלוף העולם האירי הראשון בהיסטוריה, קודם כול כך מהר בWWE שאנשים אפילו לא קלטו שזה יכול לקרות. מתאבק עם יכולות זירה מעולים, יכולות מיקרופון טובים (אפילו עם השפה), גימיק מעולה שהצליח ויצליח בגדול באירגון. אני לא יכול להגיד שהוא לא מתאים להיות אלוף עולם ומיינאבנטר אלא להפך אבל אולי באמת לא הגיע לו , לפחות לא בשלב כול כך מוקדם אבל זה לא כוך כך משנה לי וזה הסיבה למה הוא יורד קצת. הוא התחיל מהר ולא עבר את הדרך הארוכה שהרבה מתאבקים אחרים עשו באירגון.
וויד בארט
המנצח של NXT עונה 1, מתאבק שהביא איתו קבוצה חדשה לWWE שאף פעם לא הייתה כמוה -קבוצה של מתאבקים שלא רוצים לוותר על החלום שלהם להיות בWWE. וויד בארט הוא מתאבק טוב עם יכולות מיקרופון מעולים, מיק מעולה, יכולות זירה סבבה +, אלוף עולם עתידי ועל זה אין ויכוח. לWWE היו תכוננים והרבה מחשבות על לתת לו את האליפות בפיוד שלו עם רנדי הארטון אבל התכנונים בטלו וטוב שבוטלו. עכשיו הוא הרבה יותר משופשף בWWE ויש מחסור באלופים חדשים אז יאלה קדימה!..
לפי דעתי שנת 2011 או 2012 הוא היה אלוף העולם במשקל כבד בסמקדאון והמעבר שלו לסמקדאון הוא במטרה להתקדם עם הנקסוס האחרים ולהיות אלוף עולם דומיננתי בסמקדאון.
כריסטיאן
אחרי 17 שנה של השקעה הוא הפך לאלוף עולם וזה מגיע לו כול כך. יש לו הכול בשביל להיות אלוף אפילו שם וותק לעומת כול השאר שציינתי.
אני רואה אותו כמתאבק שהולך להוביל את האירגון.
לדיון:
1. כול מי שציינתי פה ראוי וצריך להיות אלוף עולם?
2. לפי דעתכם יש עוד מתאבק/ים שצרי/כים להיות אלופ/י עולם?
3. דרגו את המתאבקים (מתוך 5):
וויד בארט -
שיימוס -
אלברטו דל ריו -
ג'ון מוריסון -
מיז -
כריסטיאן -
4. איך הדיון?

ציטוט ההודעה

.