נכתב במקור על ידי Shinx אתה בעצמך כבר אמרת i בהודעה הראשונה LOL אבל זה היה לפני שהוא אמר שמותר לנחש אותיות, למה תגובת הספאם הזאת הייתה נחוצה?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Shir אבל זה היה לפני שהוא אמר שמותר לנחש אותיות, למה תגובת הספאם הזאת הייתה נחוצה? ההודעה לא הייתה נחוץ בגלל זה היא נמחקה. וכן האות i זה נכון והיא נכתבת
נכתב במקור על ידי elihell ההודעה לא הייתה נחוץ בגלל זה היא נמחקה. וכן האות i זה נכון והיא נכתבת טיפ: כאשר יש אות נכונה, תכתוב שוב את ה"קווקווים" עם האות (___ ___ ___ ___ ___ ___ i ___ ___) אני מנחש E
אני מנחש E אני כבר עשיתי את זה חח תעקבו אחרי זה.. ואתה צודק האות e גם נכונה
נכתב במקור על ידי elihell אני כבר עשיתי את זה חח תעקבו אחרי זה.. ואתה צודק האות e גם נכונה הכוונה שלי הייתה שאחרי כל תגובה תגיב עם זה... ___ i ___ ___ e ___ i ___ ___ אני מנחש L
אני מנחש L האות L לא נמצאת בשם שלו. לא צריך אני תמיד מעדכן בדף הראשון,ממולץ להסתכל שם כל הזמן. שם גם מויופיעו הרמזים כמו הרמז הבא תאריך ההצטרפות של המשתמש הוא:27-09-2006
האות C?
B????
נכתב במקור על ידי odedkl האות C? B???? לא ולא.. תנסו עוד.
יש S?
נכתב במקור על ידי Michael9981 יש S? יאפ
נכתב במקור על ידי elihell האתר יוצא לדרך והשם הראשון הוא: ___ i ___ ___ e ___ i חסרה אות S תתחילו לנחש הרמז הראשון.. תאריך הצטרפותו של האישיות הוא: 27-09-2006 אני מודיע מי שיפר את אחד החוקים אפילו בקטנה יוצא מהאתגר.! מצאתי!!!! SpiderPig
נכתב במקור על ידי bowstrike מצאתי!!!! SpiderPig ויש לנו מנצח בסיבוב הראשון.! חחחחח מחר תתפרסם האשיות הבאה ננעל עד מחר בצוהריים בערך.
האתגר ממשיך! והפעם... אישיות בעלת 11 אותיות (לא כולל הרווח!). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
WOOOOOOOOOW ?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
חוקי הפורום