אהלן חבר'ה!
אשמח אם תרשמו כאן פורומים (רצוי אמריקאים) של חלוקת הזמנות.
אהלן חבר'ה!
אשמח אם תרשמו כאן פורומים (רצוי אמריקאים) של חלוקת הזמנות.
|
|
יש הרבה אחי השאלה אם מותר לפרסם פה.
נערך לאחרונה על ידי Crazy; 08-05-2011 בשעה 22:38.
כי בפורום כמו torrent.co.il יש חארות שמבקשים הזמנות ומזייפים באפר.
לא סתם חוסמים ישראלים בהמון טראקרים.
יש פורום שאני נמצא בו, מאוד אמין ונוקשה לגבי כל הקטע הזה, תנסה...
תשמע במקרה אני מצוות טורנט ישראל ואני יכול להגיד לך שאתה ''קצת'' מגזים עם כמות הזייפנים ובגלל טורנט ישראל חוסמים את הישראלים.
מצטער להגיד לך אבל כל הזייפנים באים מפורומים שהם לא נועדו ברובם לעולם הטורנטים ובטורנט ישראל יש מודעות לעניין הזה ומשתמשים שלא יודעים איך להשתמש בטורנט מלמדים אותם בשמחה בניגוד למקומות אחרים.
אז לפני שאתה רושם סתם דברים שלא קשורים לטורנט ישראל תבדוק את עצמך טוב לפני.
אני לא בא אליך בכוונה רעה שלא תבין אותי לא נכון,לפי התגובה שלך זה נשמע כאילו טורנט ישראל הוא האתר מספר אחד שגורם לכל ישראל לקבל באן בטראקר וזה מטעה את המשתמשים והורס את השם של טורנט ישראל.
בקשר לכוונה שלך כל הזייפנים באים מפורומים פתוחים שלא יודעים איך להעלות והם נמצאים במצב של אזהרה ובגלל זה הם מתחילים לזייף כדי לא לקבל באן ואז הם ממשיכים עם זה,בטורנט ישראל ובכל פורום שתרצה יהיו אנשים שיזייפו לך ואין לנו אפשרות לשלוט על כולם ללא הוכחות ותאמין לי שאנחנו נמצאים בקשר עם בעלי הטראקרים ונלחמים נגד משתמשים זייפנים.
עובדה שאף אחד לא חוסם את הגישה לאמריקאים, למרות שגם להם יש המון פורומים לחלוקות וגם להם יש זייפנים-אבל הרבה פחות.
עשו לי קטע לא נעים בטורנט ישראל ואני לא מתכוון לספר על הפורום הזה דברים טובים. אולי אתה צודק אחי ואתה האחרון שאני אבוא אליו בטענות, אבל אי אפשר לשנות את הדעה שלי על הפורום.