קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 08-02-2011, 15:48
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-08-2010, 14:44
  3. [דיון]בנים ובנות בואו לדבר אחד על השני P:
    על ידי Human בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 116
    הודעה אחרונה: 23-12-2007, 19:19
  4. [דיון]יום הזיכרון לשואה ולגבורה
    על ידי DNL111 בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-04-2007, 15:46
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18

[דיון] יום הזיכרון ויום העצמאות-אחד אחרי השני? - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי _יעל_ צפיה בהודעה
    בהחלט. אם אנחנו לא נהיה פה בשביל להמשיך את דרכם ולהנציח אותם, זה יהיה כאילו מתו לחינם.

אדם שחי עם אובדן חי איתו 24/7, ולא רק ביום הזיכרון. משפחות שקולות חיות עם הכאב בחגים, בשמחות משפחתיות, בימי הולדת, תמיד יש מקום חסר.
    יום הזיכרון נועד בדיוק בשביל אלו שלמזלם לא חוו אובדן כזה, בשביל אלה שלא תמיד זוכרים את אלו שהקריבו את חייהם למדינה.
    אני לא מכירה אדם אחד שחושב שזה יום של שמחה.
    ביום הזה אנחנו נזכרים, מתרגשים, שומעים, כואבים ויוצאים ממנו חזקים יותר. יוצאים ממנו בידיעה שאנשים נחלמו ונפלו בתפקידם בשביל שאנחנו נוכל לחיות פה.
    לפי דעתי זה מעניק משמעות ליום העצמאות.
    תסתכל לדוגמא על ארה"ב- יום העצמאות שלהם הפך ליום קניות ארצי שהמכירות בו מרקיעות שחקים.
    ואצלנו? אני לא מרגישה ככה.
    ביום הזיכרון הכאב נהפך לגדול יותר בקרב המשפחות השכולות. ביום כזה שכולם מתייחדים עם המתים, אותו בן אדם שאיבד קרוב מרגיש בחסרון בצורה יותר גדולה, וכך הכאב מתחדד יותר מאשר ביום רגיל, כך זאת ראות עיני, ייתכן כי את רואה את זה בצורה שונה.
    ולכן החגיגות בדיוק לאחר צאת יום הזיכרון הוא כאב יותר גדול, המעבר הוא חד ומהיר מדי, זה כמו בן אדם שיכנס לבית חולים עם פציעה קשה ישהה שם מספר שעות ויצא מחוץ לבית חולים עוד לפני שנרפא, הכאב יהיה חזק.
    אני מודע לכך שהכאב כאן הוא תמידי, אך עוצמת הכאב משתנה ולפי דעתי בן אדם שכול לא יכול לחגוג בניחוחות את יום העצמאות שלפני כמה שעות לכן היה את יום הזיכרון.

הכאב של המשפחות השכולות יותר חשוב ממה שרוצים לבטא כאן.
    נערך לאחרונה על ידי ShmuelAvera; 09-05-2011 בשעה 00:33.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    [B]ביום הזיכרון הכאב נהפך לגדול יותר בקרב המשפחות השכולות. ביום כזה שכולם מתייחדים עם המתים, אותו בן אדם שאיבד קרוב מרגיש בחסרון בצורה יותר גדולה, וכך הכאב מתחדד יותר מאשר ביום רגיל, כך זאת ראות עיני.../B]
    ובכן בחור תמים... מנסיון, כתור בנאדם שמבין על מה הוא מדבר, שחווה כאב בעבר ובהווה וכמובן גם אחווה בעתיד... אין שום מעבר בין יום הזיכרון ליום העצמאות, זה יום שבנוי על גבי יום אחר... ביום הזיכרון אני זוכר את אחי, זוכר לשם מה הוא נלחם ולמען מה הוא מת, וביום העצמאות אני חוגג את ניצחונו... אני, הופך את יום העצמאות ליום שבו אני חוגג את העובדה שאח שלי, בנאדם שהיה בעל ערכים שאין כמותם... בחיים לא תמצא אח שכזה, נהרג, בשביל שהאח הקטן שלו, ירגיש חופשי ללכת בארצו בגאווה... אתה לא חושב שזה נפלא?

בזה שאני חוגג את יום העצמאות לישראל אני מכבד את אחי הגדול ממני, שחרף נפשו ונהרג כחייל בצבא ההגנה לישראל!
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 09-05-2011 בשעה 00:43.
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

לפני כמה ימים נדמה לי, מישהו עשה פה דיון מה אתם מעדיפים ? סבל והנאה או הנאה וסבל ? הרוב ענה סבל ואז הנאה, זאת אומרת לסבול טיפה, להיות עצובים ואז לשמוח שהחיילים על החיילים שנהרגו לא משנה איך הביאו אותנו לאיפה שאנחנו ושאנחנו בגללם עדיין קיימים ויכולים לחגוג 63 שנה.

אחלה של דיון

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,047 | הודעות: 8,173,634 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect