כל הבעיות בעולם היא בגלל לאומיות, ודתות.
הייתם מעדיפים עולם אחד עם ממשלה אחת, שפה אחת, ללא גבולות וצבאות או את המצב הקיים כרגע מדינות, גבולות, דתות וכו'?
כל הבעיות בעולם היא בגלל לאומיות, ודתות.
הייתם מעדיפים עולם אחד עם ממשלה אחת, שפה אחת, ללא גבולות וצבאות או את המצב הקיים כרגע מדינות, גבולות, דתות וכו'?
|
|
כן,הייתי מעדיף את כל העולם עם ממשלה אחת,עם שפה אחת רשמית וזהו.
אבל הקדוש ברוכו החליט שהוא מפזר את כולם בגלל שעלו יותר מדי גבוה במגדל הזה איך שקוראים לו
לא עשה בשכל..
מצידי שיהיו מדינות וגבולות רק שיעיפו כבר את הדת שהביאה כל כך הרבה מלחמות, מוות ומה לא.
One Shot - One Kill
לא ממש נכון.
בעיות נגרמות לרוב גם בגלל כסף ועוד הרבה דברים שוליים, ואני לא חושב שלאום ודת אחת מרכזיים יפתרו את הבעיות של העולם הזה.
שנאמר "אדם לאדם זאב".
ממש לא,אני מרגיש חופשי מאושר וטוב עם העם שלי,רק עם העם שלי.
ולעומת זאת כמה גנבים יש? אחד ל6 אנשים הוא גנב, אז לבוא ולהגיד שזו תופעה נשכחת? טעות בידך ידידי.
אם תסתכל טוב מסביב אתה תראה שלא מעט עימותים נגרמים בשל ממון, בית, אוכל וכו', אמנם נכון שהזגענות בין הדתות ובין הלאומים גוזרת את עצמה עלינו גם מבלי שנרצה, וזה בעצם מה שהופך אותה לגדול כל-כך. אבל אחרי הכל העימותים השוליים הם הגדולים יותר בסוגיה הזאת, מאחר ואלה עימותים שאתה יוצר ולא נקלע אליהם.
ידעתי שיגיע היום שנתחיל לדבר על קומוניזים, וכן אני בעד זה, רק חבל שכל קומיניסט לא הולך לפי הקומוניזם האמתי והופך לדקטטור מגעיל.
ללא דת, אין תכלית לעולם.
ללא גבולות, אין עולם.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)