אך אפשר לעקוף את זה שזה שולח למשתמש שאתה משנה לו תסיסמא במגהאפלוד ואז הוא יכול לשחזר את המשתמש בשניה וחצי?
יש בכלל דרך לעקוף את זה או שחייב לפרוץ לאימייל?
אך אפשר לעקוף את זה שזה שולח למשתמש שאתה משנה לו תסיסמא במגהאפלוד ואז הוא יכול לשחזר את המשתמש בשניה וחצי?
יש בכלל דרך לעקוף את זה או שחייב לפרוץ לאימייל?
מי שמעונין לקנות משתמשי פייסבוק עם הרבה חברים בפרטי
|
|
איך*
תשנה את האימייל שזה אמור לשלוח עליו...
"the quieter you become, the more you are able to hear"
פעיל בפורום:~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
תחומים:מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
כל שאלה תתקבל בברכה
תודה, וגם נראה לי שלא הבנת למה התכוונתי, ד"א אני ממליץ לך להשתמש ב-FIREBUG שזה פלאגין של FIREFOX.
תלמד להשתמש בו באינטרנט.
מה זה הפלאגין הזה?
הוא מאפשר לך לשנות את תצוגת הדף לתצוגה שאתה רוצה שהוא יהיה בו(זאת אומרת שאתה יכול לשנות את קוד ה-HTML לפי בחירתך האישית! כמובן את השינוי תראה רק אצלך).
מה זה יכול לעזור לך בקשר לשאלה?
אתה יכול לשנות את האימייל עליו הוא שולח, תלמד HTML ולהשתמש ב-FIREBUG ותוכל לעשות זאת![]()
נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 10-05-2011 בשעה 08:51.
תחומים:מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
כל שאלה תתקבל בברכה
אחי אני יודע קצת HTML ככה שיש מאיפה להתחיל....
אוקי התקנתי את FIREBUG מפה, https://getfirebug.com/downloads/ עכשיו אחי יש לך מקום טוב שאני יכול ללמוד ממנו HTML בצורה שאני יוכל לעשות את זה, או שאתה יכול לעזור לי ^^ חח, סתם... רק אתר טוב את תיכול בקשה.
מזתומרת לא הבנתי...
נערך לאחרונה על ידי orya323; 10-05-2011 בשעה 09:42.
כל שאלה תתקבל בברכה
נערך לאחרונה על ידי orya323; 10-05-2011 בשעה 10:12.
נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 10-05-2011 בשעה 10:41.
כל שאלה תתקבל בברכה