קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-08-2008, 04:08
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-05-2007, 21:39
  3. לפני שאני מתחיל לעלות,
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-11-2006, 01:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

לאט לאט מתחיל לעלות על הקטע... [ייעוץ]

ברירת מחדל לאט לאט מתחיל לעלות על הקטע... [ייעוץ]

מה קורה אנשים? מלא זמן לא פירסמתי פה עוד פוסט שהוא חלק מהתסבוך שלי בנושא, אבל הפעם אני די בטוח שזה הולך להיות קצר וממצה בניגוד לפעמים קודמות,

אז ככה, אני שם לב שבכל פעם כמעט שאני במסיבה או בכלל ברחוב או לא יודע איפה, אין לי שום בעיה להתחבר לגברים בקטע ידידותי או להתחיל שיחה (וזה לא קורה כי אני תמיד רוצה זה כי אני חברותי לפעמים זה עובד גם ההיפך), למשל במסיבה שהלכתי אליה אתמול התחברתי לאיזה 7-8 איש בלי שום בעיה ואני מתכוון להמשיך איתם קשר למרות המרחק,

העניין הוא ששמתי לב שגם עם בנות בדרך כלל אין לי בעיה סתם לדבר (וגם זה תלוי) אבל שוב פעם זה בקטע ידידותי לרוב (מה שאני לא רוצה שיקרה), בגלל זה גם התחלתי למשל המון פעמים אבל בדרך כלל לא המשכתי עם זה (זה גם נובע מעצלנות אבל נראה לי בעיקר מהעובדה שאני רואה חוסר עניין מצידן/עניין בזה שנשמור על ידידות)

זה נראה כאילו יש לי בעיה לשדר מיניות ועניין, למשל כשהייתי בסטלה אמרו לי שרשום לי על המצח "אני רוצה לדפוק אותך" לפני שאני ניגש לרקוד עם מישהי (ויש כאלה שזורמות עם זה, גם כאלה שנראות טוב להפתעתי, כי לדעתי אני אגרסיבי מדי אחרי שאני שותה והאסרטיביות שלי בשמיים לעומת האסרטיביות לפני שאני שותה)

ואני לגמרי לא דופק חשבון ומתחיל עם כל אחת שנראית לי (אני מדבר ספציפית על מועדון אבל הדבר הזה קורה באופן כללי) משהו שפעם דווקא לא היה וזה מצחיק כי זה בא אחרי תקופה מגעילה.

מעבר לזה שברור לי שאני צריך להרחיב את המעגל החברתי שלי (ואני עובד על זה) ולשנות את הגישה שלי לגישה של בנאדם נורמלי, יש למישהו הצעות?

2. קישורים ממומנים

תביא לי לפה שורה אחת עם שאלה אחת, שתסכם את המגילה שכתבת פה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מגילה, למה לא? תגזים! אם אתה לא יכול לקרוא את זה אף אחד לא דורש או מכריח אותך והשאלה שלי היא, איך אני מתחיל לשדר מיניות ולשדר שאני רוצה מעבר לידידות, איך אני מתחיל להרגיל את עצמי לזה.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 07-05-2011 בשעה 19:24.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

במקום להתנהג כמו כובע סניה תנסה אולי להתחבר לכולם וליצור SP?

אז לא תסגור באותו ערב WHO GIVES A SHIT...

תראה תתמונה הגדולה.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אל תפחד להצהיר את הכוונות שלך, דיברתם שיחה ידידותית? - תתחיל לתת לה אתגרים - היא עוברת אותם? - תראה לה שאתה מעריך את זה, אל תפחד להגיד לה באיזשהו שלב שהיא בסגנון שלך, תסלים מגע, מבטים משולשים, "בואי נתערב שאני יכל לנשק אותך מבלי לגעת בך עם השפתיים שלי". - אתה מנשק אותה - "טוב ניצחת". או כל משהו בסגנון.

יכל להיות שאתה לא מספיק חם עליה, כשאני חם על מישהי אני משדר מנייות (באיפוק מסויים כמובן ).

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

מיניות לא מיניות.........בלה בלה בלה

אל תשדר כלום אתה לא רדיו.

אם אני מעריך נכון תמצב שלך אתה בהתחלה מבחינת מעגלים וחווינה בסגנון.תתחיל לפתח SP והרבה.אתה אולי לא תסגור תקופה.אבל..

אלה אם כן באלך לזיין כונפות וממוצעות.כרגע.שגם אחרי זה נגמרות אייכשהו.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה הולך למסיבה במטרה לרקוד להכיר אנשים וליהנות ? תשתה ותיהנה.
    אתה הולך למסיבה למטרת פיקאפ ? תשתה רק מים ! (אני מרשה לך גם לימונדה).

דבר שני,להיות חברותי זה מעולה,אני חוזר על זה פה הרבה בפורום,זה מפתח לכל מערכת יחסים טובה.
    מה שאתה צריך לעשות,זה לשלב את היצור החברותי הזה שהוא אתה,עם כלים למשיכה,תוך כדי שיחה תגע בה קצת,תפלרטט טיפה,פשוט תיהנה ותראה איך הכול הולך חלק..בלי רוטיניות ובלי כלום.

אוקיי אני מודה לכם על התגובות ועל הניסיונות לעזרה, בכל אופן טיילר, אני כן מתחבר לאנשים ומנסה ליצור SP בלי ספק, וכן אתה צודק איפשהו זה דורש ממך להיות בנאדם חזק לוותר על הניסיונות "להשיג" מישהי במועדון וללכת דווקא ל"אריות" ולהתחבר אליהם, יקח לי קצת זמן עד שאני יגבש את זה לגמרי, BIKER אתה הגבת בערך באותה צורה אז התגובה שלי זהה גם במקרה הזה וכן אתה צודק אני מתחיל להתחבר לאנשים ואת האמת זה משהו שדי קל לי כבר תקופה (אמנם עד לפני שנה בערך הייתי ביישן אידיוט), הגעתי למסקנה שאת הביישנות שלי העפתי קיבינימט ולפעמים אנשים הם אלה שמתחילים לדבר איתי סתם ככה כי רואים שאני חברותי ופתוח, אבל הקטע הזה עם בנות מציק לי, ולא תודה אני לא מעוניי בכונפות חח.

סנופקין, העניין הוא שאני בא ל2 המטרות בדרך כלל, אבל אני לא אשקר אני בהחלט חושב על להתחיל עם בנות כשאני בא למועדון הרבה יותר מאשר "סתם להכיר אנשים", וכן תראה מה שאתה אומר פה מובן לגמרי אני יכול לדמיין כזה תסריט בראש שלי בלי בעיה, הבעיה זה לגרום לשינוי הזה מבפנים ולא סתם להבין איך זה אמור לעבוד, גם בדרך כלל איכשהו מצבים שאני לבד עם בחורה כלשהי זה משהו שלא קורה תמיד יש איזה גורם מפריע, ואני מניח שזה לא סתם ה"מזל הרע" שלי זה פשוט משהו שאני לא עושה נכון, בכל אופן עזרתם לי קצת בכל זאת (אגב אני נגד רוטינות וכל מה שנוגד את הטבעיות והספונטניות)

ומריו, עכשיו קראתי את התגובה שלך יותר לעומק ושמע, טכניקות כאן לא יעזרו לי ואין סיכוי שבמשך בערך שנה שלמה כמעט לא הייתי חם על מישהי, אני פשוט בגישה לא נכונה וזה הסיפור.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 08-05-2011 בשעה 23:32.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אוקיי אני מודה לכם על התגובות ועל הניסיונות לעזרה, בכל אופן טיילר, אני כן מתחבר לאנשים ומנסה ליצור SP בלי ספק, וכן אתה צודק איפשהו זה דורש ממך להיות בנאדם חזק לוותר על הניסיונות "להשיג" מישהי במועדון וללכת דווקא ל"אריות" ולהתחבר אליהם, יקח לי קצת זמן עד שאני יגבש את זה לגמרי, BIKER אתה הגבת בערך באותה צורה אז התגובה שלי זהה גם במקרה הזה וכן אתה צודק אני מתחיל להתחבר לאנשים ואת האמת זה משהו שדי קל לי כבר תקופה (אמנם עד לפני שנה בערך הייתי ביישן אידיוט), הגעתי למסקנה שאת הביישנות שלי העפתי קיבינימט ולפעמים אנשים הם אלה שמתחילים לדבר איתי סתם ככה כי רואים שאני חברותי ופתוח, אבל הקטע הזה עם בנות מציק לי, ולא תודה אני לא מעוניי בכונפות חח.

סנופקין, העניין הוא שאני בא ל2 המטרות בדרך כלל, אבל אני לא אשקר אני בהחלט חושב על להתחיל עם בנות כשאני בא למועדון הרבה יותר מאשר "סתם להכיר אנשים", וכן תראה מה שאתה אומר פה מובן לגמרי אני יכול לדמיין כזה תסריט בראש שלי בלי בעיה, הבעיה זה לגרום לשינוי הזה מבפנים ולא סתם להבין איך זה אמור לעבוד, גם בדרך כלל איכשהו מצבים שאני לבד עם בחורה כלשהי זה משהו שלא קורה תמיד יש איזה גורם מפריע, ואני מניח שזה לא סתם ה"מזל הרע" שלי זה פשוט משהו שאני לא עושה נכון, בכל אופן עזרתם לי קצת בכל זאת (אגב אני נגד רוטינות וכל מה שנוגד את הטבעיות והספונטניות)

ומריו, עכשיו קראתי את התגובה שלך יותר לעומק ושמע, טכניקות כאן לא יעזרו לי ואין סיכוי שבמשך בערך שנה שלמה כמעט לא הייתי חם על מישהי, אני פשוט בגישה לא נכונה וזה הסיפור.
    אתה צריך להבין שחוץ מהקטע של הליהנות, 2 המטרות שבשבילן הולכים למסיבה צורכות ממך גישה שונה לחלוטין.
    אם אתה מבין שאתה כן רוצה להתחיל עם בחורות,תתחיל עם SP כבר בתור למועדון,משם תתקדם תפתח סטים כמו מים,עם הזמן אתה תבין את המבנה של תשומת הלב והאינטרקציות שהולכות במועדונים,זה לא כזה מסובך כמו שזה נראה.

בכל מקרה,לגבי מה שאמרתי לך מקודם,זה לא לגרום לשינוי מבפנים,זה הרבה יותר פשוט,זה כמו שאני אלמד אותך איך לפרוט אקורד בצורה נכונה כשאתה עכשיו עושה את זה לא נכון...כולה קצת מגע,קצת פלרטוטים,קצת מיניות בשיחה...לא מדע טילים.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

הייתי פעם בבעייה דומה...

אני כמעט בטוח שמלא מהבחורות שאתן אתה נפגש נותנות לך מלא רמזים והזדמנויות ואתה פשוט לא שם לב לזה

אתה חייב להפסיק להיות "חברותי" באיזשהו שלב ולהתחיל לזרום עם מישהי
    תנצל את החברותיות שנוצר לך, תנצל את זה שאתה כריזמתי

ותתחיל להיות צ'יזי, בדברים קטנים, תחזיק לה את היד.. תתחיל לפלרטט, תתחילו להתחבק, תתחיל לתת רמיזות מיניות, זה יכול להגיע ליותר מרמיזות, כמו שאמרתי בד"כ היא כבר רוצה אותך (לפחות קצת) ואתה פוט לא שם לב לזה, אם אתה באמת מתחבר לאנשים הקלות, יש לך צעד קטן מאד לעשות כדי להתחיל לזיין

תפגש עם הבנות האלו מעברף כמו שאתה שומר על קשר עם הגברים תשמור גם עם הנשים, פעם תצאו ביחד "סתם" אפילו לא לדייט, מספיק שתכנסו לשיחה רצינית אחת על מין וכבר יהיו לה אסוציאציות של מין לגביך

ככה נוצרים יזיזות, אתה צריך להראות להם שאתה ייצור מיני, לאו דוקא בזה ש"תתקוף" אותן, אפילו בשיחה, אתה יכול לחבק אותה בצורה קצת יותר "פולשנית" ואז לדבר נורמלי כאילו ששום דבר לא קרה, היא כבר מרגישה בנוח לידך, עכשיו הגע הזמן לגרום לה להרגיש קצת לא בנוח, וליצור מתח מיני

כל מה שאני מנסה להגיד (יכול להיות שאני לא מסביר את עצמי טוב כמו שהייתי רוצה) הוא שהמצב שאתה נמצא בו, אתה יכול לגרום לבנות לרוץ אחריך

סטריט לייט תודה רבה, יש לך פה זהב (או ידי זהב כי זה מוקלד? חחח) חח קראתי את הדברים שלך היום וגם סגרתי היום (למרות שהבחורה הייתה לבד באותו רגע אז זה לא כל כך חוכמה אבל עדיין ), לילה טוב שיהיה .

אבל זאת התגובה שלי שאני טיפה באופוריה (לא ציפיתי למשהו מהמקום הכל כך מסריח שהייתי בו חחח), עכשיו התגובה הנורמלית שלי, אני לא נפגש עם הרבה בחורות זאת בדיוק הבעיה, הקטע גם שכמו שבטח שמת לב, יותר קל לי להתחבר לגברים מהסיבה הפשוטה שאצלהם מן הסתם זאת רק ידידות, ואם הייתי רוצה להתחבר לבנות ולהיות רק "ידיד" שלהן לא הייתה לי בעיה, אבל בגלל שאני יודע שאני רוצה אותן מינית אז ברור לי שבאיזשהו שלב זה יגיע לשם אם זה תלוי בי ואז אני מתחיל לפשל כשאני לא מראה להן שאני מיני.

והיום למדתי על עצמי את זה במיוחד, תן לי רק מצב שאני לבד עם בחורה וכנראה שזהו זה, אפילו שאין לי המון ניסיון (אבל יש) אני יודע איך לגעת וכל הבולשיט הזה ככה שתאורטית זה לא משהו שאני אמור לפחד ממנו, הבעיה שלרוב הבנות שאני מדבר איתן הן כנראה HIGH CLASS וחוץ מדיבורים קשה לי להתקדם איתן, בעיקר שיש את החברות שלהן שנקראות "PUSSY POLICE", אם הבחורה לבד אני בדרך כלל אפילו לא צריך לפתוח את הפה, רק לתפוס את הביצים ללכת ואז לרוקן אותם בסוף .
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 10-05-2011 בשעה 11:24.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect