אוקיי אני מודה לכם על התגובות ועל הניסיונות לעזרה, בכל אופן טיילר, אני כן מתחבר לאנשים ומנסה ליצור SP בלי ספק, וכן אתה צודק איפשהו זה דורש ממך להיות בנאדם חזק לוותר על הניסיונות "להשיג" מישהי במועדון וללכת דווקא ל"אריות" ולהתחבר אליהם, יקח לי קצת זמן עד שאני יגבש את זה לגמרי, BIKER אתה הגבת בערך באותה צורה אז התגובה שלי זהה גם במקרה הזה וכן אתה צודק אני מתחיל להתחבר לאנשים ואת האמת זה משהו שדי קל לי כבר תקופה (אמנם עד לפני שנה בערך הייתי ביישן אידיוט), הגעתי למסקנה שאת הביישנות שלי העפתי קיבינימט ולפעמים אנשים הם אלה שמתחילים לדבר איתי סתם ככה כי רואים שאני חברותי ופתוח, אבל הקטע הזה עם בנות מציק לי, ולא תודה אני לא מעוניי בכונפות חח.
סנופקין, העניין הוא שאני בא ל2 המטרות בדרך כלל, אבל אני לא אשקר אני בהחלט חושב על להתחיל עם בנות כשאני בא למועדון הרבה יותר מאשר "סתם להכיר אנשים", וכן תראה מה שאתה אומר פה מובן לגמרי אני יכול לדמיין כזה תסריט בראש שלי בלי בעיה, הבעיה זה לגרום לשינוי הזה מבפנים ולא סתם להבין איך זה אמור לעבוד, גם בדרך כלל איכשהו מצבים שאני לבד עם בחורה כלשהי זה משהו שלא קורה תמיד יש איזה גורם מפריע, ואני מניח שזה לא סתם ה"מזל הרע" שלי זה פשוט משהו שאני לא עושה נכון, בכל אופן עזרתם לי קצת בכל זאת

(אגב אני נגד רוטינות וכל מה שנוגד את הטבעיות והספונטניות)
ומריו, עכשיו קראתי את התגובה שלך יותר לעומק ושמע, טכניקות כאן לא יעזרו לי ואין סיכוי שבמשך בערך שנה שלמה כמעט לא הייתי חם על מישהי, אני פשוט בגישה לא נכונה וזה הסיפור.