קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] למה משמעת עצמית חשובה ולמה אנשי דת הם בריאים יותר?
    על ידי XsonicX בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-04-2012, 15:18
  2. אנשי השנה 2009 , למה לא היה ? :(
    על ידי Lampi בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-01-2010, 15:42
  3. למה אני לא מצליח למכור בפורום עסקים שם?
    על ידי MaorMan15 בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-02-2009, 16:42
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 12:41
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-04-2006, 18:48
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

למה כל הדומניות יוצאות עם אנשי עסקים? - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    כל אנשי העסקים הם מרירים ועצובים?! חרטא!!
    זה מה שאנשים לא מוצלחים אומרים לעצמם כדי להרגיש טיפה יותר טוב עם האכזבות שלהם
    וכדי שהם יוכלו לישון טיפה יותר טוב בלילה... זה הכל!
    מסכים איתך

וחוץ מזה "מרדף אחרי הכסף"... נכון, כי כסף יכול להביא לך דברים מדהימים, והרבה כסף יכול לעשות לך חיים יותר טובים והרבה יותר אפשרויות לעשות את מה שאתה רוצה עם עצמך

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    This is the strangest life i've ever known

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    למה עם מי הן אמורות לצאת? עם זונות מערכת שמרוויחים שכר של איזה 20 אלף במקרה ההכי טוב ובוס מעצבן על הראש?

בשביל זה יש להם תנשים הכונפות שלהן..מעמד הולך מעמד נשמות, אין לך מעמד או כסף תתכונן לזיין כונפות.

אם אין לי כסף אין לי סיכוי לזיין בנות איכותיות?

לייקים
    106
    נקודות
    50

עזוב...כל מי שלא זונת מערכת עם אישה כונפה, ילדים צווחניים ושכר של 10 אלף שקל הוא מריר ועצוב מה לא ידעתם?!
    [/I]
    טיילר...

קדום כל אני חייב לציין שעם הרעיון הכללי שלך אני מסכים
    אבל
    זאת לא הפעם הראשונה שאתה מציג את המספר הזה... אבל בן כמה אתה תזכיר לי?? כמה אתה מקבל בחודש? יש לי עקצוץ של הרגשה שזה פחות מ 10 אלף

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

TYLER, לכל אחד יש את החלום הזה של לחיות כמו מלך עם שתי כוסיות בכל צד של המיטה.
    אבל השאלה היא איך אתה עומד לעשות את זה?
    אתה מזלזל בחבר'ה שמכניסים 10 אלף שקל בחודש, כמה אתה מרוויח בימים אלו? במה אתה עובד?
    ואיך בדיוק אתה מתכנן להגיע להחיים האלו אם לא בעבודה קשה?

סתם הייתי רוצה לשמוע מה אתה מתכנן לעתיד, זה נשמע שאתה הולך להצליח, אז אולי תשתף אותנו?

לפני שאתה ממהר לקרוא לי ילדון ולזלזל כמו שאתה מזלזל באחרים,תאמין לי אני עשיתי הרבה דברים בחיים שלי ואני יכול להגיד שעשיתי דברים שהיית חולם לעשות, אז אני מבקש תגובה לעניין, בוא נראה מה תענה לי, כי אני גם יותר גדול ממך וגם אני יותר קרוב ממך לחיות את החיים האלה (אולי יום אחד אתה תשמע את הסיפור שלי).

(אגב אני חדש פה, נרשמתי כי הייתי צריך להוריד משהו, ואז ראיתי את הפורום פה, אין לי כל כך קשר לפיקאפ).
    נערך לאחרונה על ידי Calamo; 09-05-2011 בשעה 17:55.

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

הן יוצאות עם אנשי עסקים מכיוון שאנשי עסקים מצליחים הם בעלי מעמד וכסף, יש להם מה להציע.
    זה הכול בגדול.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה ילד. אמנם גמאני, אבל לפחות אני מודע לכך שיש עולמות שלמים מחוץ לבועה שמחנכים אותך לגדול בה, כל הקשקושים האלה של ה"בחירת ליבו" ואשליה טיפשית של "חיים מאושרים עם מי שאתה אוהב" אלה לא יותר חלומות בהקיץ של כל זונת מערכת באשר לה. זה נקרא "לשקר לעצמך" ולברוח מהמציאות. אם כבר בחרת לברוח, עדיף שתהיה מכור להרואין, בזה לפחות יש כיף כלשהו. לייף סטייל של זונת מערכת זה חיים ללא רגע מאושר אחד.

אנשים מאושרים באמת, אלה אנשים עם לייף סטייל של כוכבי רוק, DJים, או אנשים עם חופש פיננסי שלא צריכים יותר לעבוד תחת איזה בוס מעצבן שימרר להם תחיים והם מנצלים את זה כדי לראות תחיים היפים שמחוץ למערכת המגעילה הזו והלייף סטייל האפור של העבודה-אישה-ילדים..טפו על זה.

אתה רוצה להיות בינוני אז בכבוד..אנחנו צריכים אנשים מהמעמד היותר נמוך שיעבדו בשבילנו או ינקו לנו את הבית.

תחכה כמה שנים תגדל..תראה תאנשים מהמעמד הזה שחיים את הלייף סטייל שאתה כ''כ מסתפק בו. אם אתה בנאדם עם שכל בקודקוד, אתה תיגעל מזה כ''כ ותעדיף למות מאשר לחיות כמו אחד כזה.
    אתה בן של מליארדר? אתה עומד לרשת איזו חברת נפט? אם כן תפרגן, אל תיהיה קמצן נו...
    ואתה יודע מה ההבדל בינך לבין טיסטו? טיסטו מגיל 12 ידע שזה מה שהוא הולך לעשות בחיים, היה לו פאשן אמיתי לזה,
    רוצה לדעת עוד עובדה משעשעת? עד גיל 30 הוא היה דיג'יי אנונימי ומסכן שעושה מוזיקה בחור בהולנד. יותר מזל משכל, מצא אותו
    מישהו - שהכיר מישהו, והשאר זה נטו עבודה קשה (פי אלף יותר קשה מלקום כל בוקר למשרד עם מזגן ולסוע במזדה 6 מליסינג). אם לא המוסר עבודה שלו, הוא יכל להמשיך להיות אפס ולעשות גג 20 אלף (בחודש טוב), אבל היה לו את התחת לפתוח לייבל "טייסטו". היום שמעתי שיש על שמו רחוב בווגאס..

ליו האפנר (ה-זונת מערכת) יש תואר ראשון בפסיכולוגיה והוא עבר לפני זה עוד שנתיים של לימודי אומנות, מה גם שהוא התחתן עם אשתו בגיל 20 תו"כ הלימודים באוניברסיטה. זה שהצליח לו בחיים כי הוא הלך עם החלום שלו? מסכים, אבל עד גיל 30 (שהוא במקרה פירסם גליון של פלייבוי עם תמונה של מרלין מונרו בעירום), אף אחד לא הכיר אותו. את הכסף, אגב, בשביל לפרסם הוא הלווה מההורים (שהיו כמובן זונות מערכת).

תצא מהבועה, אתה לא תקום יום אחד ותיהיה מליונר. דוגמניות שלא מוצאות פרייאר להתחתן איתו בסופו של יום צריכות לפתוח עסק ולמכור מוצרי קוסמטיקה, כי אחרי גיל 26 מי יצלם את הזקנה הזאת. אנשים בלי שאיפות בחיים ומוסר עבודה מוצאים את עצמם עובדים הכי קשה בתמורה להכי קצת כסף.

אני הראשון שיגיד לך שאם יש לך חלום לך איתו עד הסוף, אבל אם אתה חושב שזה לא חלק מהמערכת, אתה פשוט ילד.
    תקרא קצת על הקורות חיים של האנשים שאתה רוצה לחיות כמוהם. תקרא קצת על שחקנים כמו בראד פיט שלמד תקשורת באוניברסיטה, ועבד בחברת הובלות כדי לממן את עצמו (ולא ישב בבית עם האינטרנט שאמא ואבא משלמים וזיין את המוח על זה שהוא לא עושה צבא כי הוא מחרבן על המערכת. יו האפנר, אגב, כן עשה צבא.. עזר לשחרר את היהודונים הקטנים מהגרמנים, אולי שמעת על זה) לפני שהוא היה "בראד פיט" שאתה מכיר, זה שמזיין את אנג'לינה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לא חידשת לי כלום חבר. לפני שאני מעריץ בנאדם, אני חופר לו היטב בביוגרפיה. וזה גם ידוע שכל אחד, אלא אם כן הוא איזה בן של מילארדר כפי שאמרת, התחיל בתור זונת מערכת לא קטנה. וגמאני, עכשיו זונת מערכת כשרה למהדרין. אבל נשמה, זאת ההתחלה של כולנו. זה השלב הראשון שכל אחד חייב לעבור על מנת לגבש יותר חזק את הדעה שלו ומדוע ללכת בדרך ה"תלמד טוב, תעבוד טוב ואולי הבוס המעצבן יקדם אותך" ובגיל 50 להיות מנכ''ל של איזה חברה במקרה ה-הכי טוב (וזה עדיין מערכת) זה דבר אידיוטי.

ידוע שטיסטו היה DJ מסכן באיזה מסיבולבולים בהולנד. ידוע שיו הפנר היה ה-זונה של המערכת. אבל, הם עשו כל מאמץ וכל סיכון כדי לצאת מזה. זה בדיוק ההבדל הקטן בינם לבין שאר הזונות מערכת, שאכן משלימות עם המצב ואומרות שמשכורת עלובה של 20 אלף שקל במקרה הטוב ואישה כונפה עם ילדים צווחניים זה מה שיעשה להם חיים מאושרים. ממה שניתן לראות, אותם האנשים שאני מעריץ חיפשו מעבר לחרא הזה והם מספיק קרעו תתחת בשביל לחיות תחיים שכולכם הייתם רוצים.

גם לי יש דרך. לא אגיד לכם מה היא ובאיזה תחום, אבל גם בימים האלה אני קורע מספיק תתחת בשביל אח''כ לחיות תחיים הטובים ללא דאגות. אני פשוט לא צועק אותה כאן כי זה יהיה חסר כל טעם. אבל להתפשר ולהגיד "זה מספק אותי"? לא יותר מתירוץ עלוב לכשלון שלך.

אה ולכל החכמולוגים שהעירו לי - אני ילד. ילד שלא צריך לפרנס לא אישה ולא משפחה. הם אידיוטים עם אישה כונפה וילדים צווחניים שצריכים לפרנס אותם ושפוטים של האישה שלהם שכל פעם רוצה איזה אוטו חדש או אנאערף ונכנסים למינוס ענקי בגלל החרא שלהם. אני אמנם לא מקבל 10 אלף לחודש, אבל אין לי גם את החרא שלהם על הראש. זה למה אני לא עומד להתחתן לפני שאהיה מולטי מיליארדר בעל חופש פיננסי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 11-05-2011 בשעה 07:03.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

עבודה זה לא דבר רע, זה מה שאני מנסה להסביר לך. רוב החיים של טיסטו זה לא במועדון עם יאמבה כוסיות, זה באולפן. זה שהוא אוהב את העבודה שלו - בשיא הסבבה, אני בעד. יו האפנר לא ישב על התחת והרוויח כסף מפלייבוי, הוא הלך למשרד כל יום וערך את אחד המגזינים המצליחים בעולם. יש אנשים שלא צריכים לעבוד בשביל הכסף שלהם כי הם למדו לתת לכסף שלהם להרוויח כסף (השקעות בנדלן, בורסה, זהב, יהלומים, לא משנה מה), יש אנשים שהחיים שלהם הרבה פחות נוצצים משל טיאסטו ועדיין הבינו את הפרנציפ (רמי לוי, נניח..).

הנקודה היא שאתה לא באמת נגד המערכת, אתה סתם רוצה משהו אחר כרגע, וזה בסדר. אולי בשלב אחר בחיים תרצה את האישה (ולמה שלא תיהיה כוסית?) והילדים. לגיטימי. לא סותר בכלל את מה שאמרת, אפשר ללכת אחרי החלום, אפשר לחפש מצב של חופש פיננסי, אפשר לנסות להקים אתר אינטרנט ולקרא לו פייסבוק ושנתיים אחר"כ להיות אחת המעצמות בעולם התקשורת. לזלזל באנשים אחרים כי זה מה שהם רוצים כרגע זה לא נכון, הם לא ממעמד "אחר", הם פשוט מחפשים משהו אחר מהחיים, ומי אתה שתגיד להם אחרת?

אני לא נגד מה שאתה אומר, אני פשוט חושב שהגישה שלך לחיים לא בריאה. לשאוף למצויינות זה תמיד טוב, אבל תבין שלא כולם רוצים להיות פרימה בלרינה, יש כאלה שפשוט אוהבים לרקוד ושתי האופציות בסדר.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ומשום מה, כשאתה שואל את האנשים האלה האם הם רוצים הרבה כסף ומה שבא איתו ב"חיים הטובים", הם תמיד מקנאים בזה/מתרצים לעצמם למה הם -לא- רוצים את זה בתשובות של מערכת "אנשים עשירים הם מאוד מתוסכלים ויש להם צרתו של עשירים"...מזה צרות של עשירים!? לבחור האם לקנות לילד שלך פורשה או BMW?! לבחור האם לזיין דוגמנית או חשפנית הלילה?
    וכן מזה מתוסכלים שלא נדע..כולנו ראינו כמה שהם מתוסכלים עלק

במידה ויש אנשים שבאמת טוב להם ככה (ולא פגשתי כאלה) שיהיה להם בכבוד. אבל הרוב משקרים לעצמם ופשוט לא מוכנים לקחת תחיים שלהם בידיים ולהפסיק להתפשר על החרא שהם אוכלים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 11-05-2011 בשעה 11:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    בגלל הכסף
    אתה לא מבין כלום בנשים אם אתה חושב שזה בגלל הכסף.

כסף זה רק הוכחה למשו.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אתה לא מבין כלום בנשים אם אתה חושב שזה בגלל הכסף.

כסף זה רק הוכחה למשו.
    נשים זונות חמדניות . כסף זו סיבה טובה בשבילן למצוץ את הזין הרופס של גבר בגיל הבלות..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

נשים זונות חמדניות . כסף זו סיבה טובה בשבילן למצוץ את הזין הרופס של גבר בגיל הבלות..
    מסכים.

אבל זו לא המקור לזה.כסף עצמו הוא לא דבר מושך.המעמד והבסיס שהוא מושך איתו דווקא כן.

אחרי שתחפור עמוק במניעים של דוגמנית בת 19 שיוצאת עם גבר שמן נמוך עם קרחת בן 55 אתה תבין שכסף זה רק ההתחלה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 11-05-2011 בשעה 14:22.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    מסכים.

אבל זו לא המקור לזה.כסף עצמו הוא לא דבר מושך.המעמד והבסיס שהוא מושך איתו דווקא כן.

אחרי שתחפור עמוק במניעים של דוגמנית בת 19 שיוצאת עם גבר שמן נמוך עם קרחת בן 55 אתה תבין שכסף זה רק ההתחלה.
    לא עשיתי ניתוח מעמיק לעניין
    פשוט פותח האשכול שאל "בגלל הכסף?" אז בשביל ההתחכמות עניתי "בגלל הכסף."
    כמובן שאני גם מאמין בזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    106
    נקודות
    50

וזוג עניים יפות וציצים גדולים זה מספיק בשביל גבר לזרוק כסף סתם, אנחנו הרי המין הנעלה
    עד כמה שאני בד"כ שוביניסיט... נו באמת

מצחיק אותי ע"פ אילו קריטרינוים אתם שופטים אנשים
    זה נכון ל2 הכיוונים "אנשים שרוצים אישה וחיים רגועים משקרים לעצמם, וכנראה אין להם כסף", "אנשים עשירים הם מתוסכלים כי הם חושבים רק על כסף", "לא נכון הם לא"...

באמת שזה כל כך לא קשור

תתבגרו קצת, אתם מקצינים כל כך לשני הכיוונים

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect