קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-01-2011, 15:43
  2. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
  3. טוב זה פורום משעמם
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:26
  4. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:24
  5. משהו טוב
    על ידי Ori בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

מי אמר שליהיות גבוה זה טוב.. - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אם תחפש את המגרעות אתה תמצא.

בכל מקרה,כשאתה מתחיל עם מישהי שיושבת בים,תתחיל לדבר איתה,ואחרי דקה או 2 אם השיחה זורמת תתיישב תוך כדי שיחה (אל תבקש את הרשות או משהו,פשוט תוך כדי שאתה מדבר,תשב).
    טוב..
    לפי התגובות של האנשים פה אני רואה שלא הבהרתי את עצמי טוב.. סנופקין תודה לך אחי התגובה שלך היא היחידה שהתקרבה למה שחיפשתי שזה פיתרון לפיק אפ בים..
    ולכל אלה שחשבו שאני בחור בכיין קוקסינל שלא משלים עם מה שיש לו אני מצטער שלא הסברתי את עצמי טוב.. סתם רציתי שתיהיה לי הודעה ראשונה מעניינת לפורום הזה ולא סתם שאלה מפגרת.. אז הוספתי גוון של טכניקות פיק אפ.וזוהי משמעות הפורום הזה.
    לדבר על הטכניקות הקטנות של הפיק אפ ולא על "תיהיה גבר" והרצאות על "אינר גיים" כי את זה לא לומדים בפורום כמו חננה מצטער לאכזב..
    את זה לומדים מהחיים ומהשטח ומאישור חברתי של החברים הקרובים בעיקר!
    אז לאלו שקראו לי מסיכת פיק אפ אני יותר מישמח לדעת בשביל מה הם פה.. אם זה כדי ללמוד ליהיות פיקאפר טוב או ללמוד ליהיות גברים מפורום!?!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי baraksxs צפיה בהודעה
    טוב..
    לפי התגובות של האנשים פה אני רואה שלא הבהרתי את עצמי טוב.. סנופקין תודה לך אחי התגובה שלך היא היחידה שהתקרבה למה שחיפשתי שזה פיתרון לפיק אפ בים..
    ולכל אלה שחשבו שאני בחור בכיין קוקסינל שלא משלים עם מה שיש לו אני מצטער שלא הסברתי את עצמי טוב.. סתם רציתי שתיהיה לי הודעה ראשונה מעניינת לפורום הזה ולא סתם שאלה מפגרת.. אז הוספתי גוון של טכניקות פיק אפ.וזוהי משמעות הפורום הזה.
    לדבר על הטכניקות הקטנות של הפיק אפ ולא על "תיהיה גבר" והרצאות על "אינר גיים" כי את זה לא לומדים בפורום כמו חננה מצטער לאכזב..
    את זה לומדים מהחיים ומהשטח ומאישור חברתי של החברים הקרובים בעיקר!
    אז לאלו שקראו לי מסיכת פיק אפ אני יותר מישמח לדעת בשביל מה הם פה.. אם זה כדי ללמוד ליהיות פיקאפר טוב או ללמוד ליהיות גברים מפורום!?!
    יש פה בודדים שמחפשים להיות גברים,השאר פה באמת בשביל לעזור.

הסיבה שאמרו לך את זה,היא שלא משנה באיזה טכניקה טובה תשתמש,אם אין לך ביטחון לגבי איך שאתה נראה (ופה,לגבי הגובה שלך) אתה תיראה כמו אידיוט בכל מה שתעשה ,אתה תרגיש לא בנוח עם התנועות שלך ויראו את זה בא לידי ביטוי בכל מה שתעשה,לא רק עם בחורות.
    בגלל זה הטיפ הראשון הוא להתגבר על המחשבה הזו שלהיות גבוהה זה לא טוב ,בגלל זה גם הדבר הראשון שכתבתי לך הוא אם אתה תחפש את המגרעות ,אתה תמצא אותן,אתה חכם מספיק בשביל להבין מה זה אומר לבד בלי שאני אסביר לך.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

די לזיין תשכל, קודם השמנים אומרים ש"להיות שמן זה פיקוק" (WTF?) ועכשיו הגמדים אומרים ש"להיות גבוה זה חרא"...יאללה עוד המצאה לטובת המחוצ'קנים הפעם - להוית מחוצ'קן גורם לכל בחורה לרצות לאכול אתכם כי יש לכם פרצוף שדומה לפיצה!

אני גבוה יחסית (לא עמוד חשמל ולא גמד גינה)..גובה שמספיק בשביל לדגמן למשל. וזה לא "חרא" ולא נעליים אז די לבלבל תשכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

טיילר אתה רומז שאתה דוגמן?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    טיילר אתה רומז שאתה דוגמן?
    אני רומז שאנשים מתרצים את הפאקים שבהם ב"להיות ללא הפאקים האלה זה חרא"

על סמך אותו הבולשיט ש"כל האנשים העשירים הם עצובים וממורמרים"...לוזר תמיד יתרץ את הכשלון שלו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

באמת שזו שטות מי אמר שאנשים עשירים הם עצובים, אנשים עשירים הם באמת נהנים מהחיים ושאני אומר עשירים אני לא מדבר על הילדים האלו עם בית של 2 קומות קטנות שחושבים שאבא שלהם הוא ביל גיטס ופאקינג מתקמצנים על כל דבר(חינוך מהבית כנראה)
    אני מדבר על האנשים שלאבא שלהם יש כמה מאות אלפים בבנק והם הכי גברים, וגם רואים שאבא שלהם נהנה מהחיים כי הוא לרוב הכי שכונה חח אבא זורם כזה

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

בשביל רוב הבנות גובה זו עוד נק' לזכותך.

פיקאפ זה כלי שנותן לך הרבה נק' כאלו.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

בתכלס הוא צודק בגובה שיש לזה כמה חסרונות כמו שהוא כמעט ולא יכול להכנס למכונית אבל יש צד טוב הוא יכול עדיין לנהוג בג'יפ
    נגיד הוא צריך להתכופף מתחת לדלת של הבית..
    זה החסרונות, השאלה איך אתה מסתכל על זה למשל לכל אחד יש חסרונות והקטע פה הוא להשלים איתם

בתכלס הוא צודק בגובה שיש לזה כמה חסרונות כמו שהוא כמעט ולא יכול להכנס למכונית אבל יש צד טוב הוא יכול עדיין לנהוג בג'יפ
    נגיד הוא צריך להתכופף מתחת לדלת של הבית..
    זה החסרונות, השאלה איך אתה מסתכל על זה למשל לכל אחד יש חסרונות והקטע פה הוא להשלים איתם
    WTF מה שאתה מתאר פה זה איזה מישהו שצריך להיות 3 מטר, מי מתכופף בכניסה לבית שלו? אני 1.85 יש לי כמה חברים שהם 1.90+ ולא ראיתי אותם מתכופפים כשהם באים לדלת שלהם חחח

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect