מה קורה חברה אני יחסית חדש בפורום חח למרות שאני משתמש כבר מ 2007 בערך אין לי זמן למחשב הרבה..
ולנושא..
אני מטר ותשעים ואני אומר לכם שליהיות גבוה זה חרא! לכל השואפים לשם מבינכם.
בגלל שאין לי בערך את אותו קו מבט עם הבחורה אני צריך להתאים (ואני עושה את זה) את כל השפת גוף שלי מחדש כדי שתצא פחות מאיימת ולוחצת.. זה באסה חברה.. מילה!
למשל כשאני בא להגיד שלום לידידה אני צריך להתכופף כמיות עצומות של סנטימטרים מה שגורם לי להיראות גמלוני וליהיות מגושם..
ומה שאני מצאתי לנכון לעשות (טיפ לגבוהים) זה להצמיד אותה אליך מהמותן וכשהיא תסתכל למעלה כדי לדבר איתך והיא תסתכל! תגיד לה - נשיקה קודם! ואז מה שיקרה זה שהיא תצטרך להימתח ולעמוד על קצות האצבעות שלה כדי להגיע לאיזור הצוואר העליון שלך ולהדביק לך שמה נשיקה. מה שיגרום לה להתחרמן טיפה כי היא מכחכת את הגוף שלה בשלך מרצונה.. וגם כי הצוואר זה מקום יותר מיני וריחני.
עוד טיפ לגבוהים זה לנסות לשבת איתה כמה שיותר כי בהליכה אתה ממש רחוק מימנה מהמבט שלה ומהפה שלה וזה גורם לאינטרקציה ליהיות פחות אינטימית וקרובה ובישיבה הכל מצטמצם אז גבוהים תחתרו לישיבה!
ודבר אחרון שלא הצלחתי לפתור לא משנה כמה ניסיתי! הים הארור!
לגבוהים זה כמעט בלתי אפשרי להתחיל עם בחורות שיושבות על סדין בים וזה מה שהשוות בדרך כלל עושות..
אי אפשר לעשות בעמידה את הזוית 45 מעלות של הכמעט הולך, אי אפשר לעמוד מעליהם כי זה מאודדד מאיםם, ובעייתי לכרוע ברך או לרדת נמוך כי אז השפת גוף שלך משדרת כניעה.
ראיתי פה אחלה עצות מאנשים שבאמת מבינים כמו קסנקס ונאטס.. אבל מי שיתן לי עצה רצינית ופראקטית אני באמת יחזיק מימנו כי זה די מעצבן אותי החרא גובה הזה ורוב הסטים שלי הם בים!
תודה חברה זה אחלה פורום

ציטוט ההודעה

אין לך מושג איזה באסה זה לחטוף בלוק בכדורסל