קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-06-2011, 12:14
  2. [דיון]האם אתם חושבים שהמירוץ למילון הוא ירוק רק בשביל רייטינג?
    על ידי mcy בפורום המירוץ למיליון (The Amazing Race)
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 14:07
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-02-2009, 16:32
  4. האם אתם מוכנים לבית- הספר?
    על ידי devilboyz23 בפורום סקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 29-08-2007, 16:22
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 44 מתוך 44

האם אתם מוכנים להקריב את עצמכם בשביל המדינה ? - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

ציטוט נכתב במקור על ידי Application. צפיה בהודעה
    לחשוב על זה? לצערי אין פה יותר מידי מה לחשוב.
    התשובה היא כן, אני אלך ואהרג בשביל מישהו שאני לא מכיר, אני אתן את החיים שלי לישראלי אחר כשם שהוא נותן את חייו לי.
    וגם אם לא, אני לא חושב שהמצפון שלי יחזיק אותי בחיים הרבה זמן לאחר המוות של אותו אחד.

כאלו אנחנו הישראלים, לולא ההקרבות ולולא הנחישות לא היינו כאן.
    עצם הבסיס של העם הזה הוא הקרבה. מלא ויתרו על חייהם שלהם בשביל שעוד ילד, שעוד זקנה שעוד מישהו יוכל לישון בשקט ולחיות בידיעה שיש מי שיגן עליו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Bar.G צפיה בהודעה
    אתה חושב שהחיליים שעכשיו מגנים עלייך, מכירים אותך? טחח מזה השטויות האלה?
    אני פה בזכות חיליים שאני בכלל לא מכיר וגם לא אכיר! (99 אחוז)
    אני אמרתי שאני לא אשרת בצבא ? אני אמרתי שאני לא אצע, אלחם ואתרום את חלקי למדינה ?
    כל אחד פה עכשיו זורק דברים באוויר, במיוחד אתה איתי.
    ברגע האמת, שתצטרך לבחור בין החיים שלך לבין החיים של מישהו אחר תאמין לי שתבחר בחיים שלך ומי שלא יבחר היה מתאבד בזמן כזה או אחר בגלל שהוא לא אוהב את החיים שלו.
    אם יכוונו אליך אקדח ואל ישראלי אחר, ניקח את השכן שלך כדוגמא ואחד מכם ניצל ואחד מת.
    אתה רוצה לומר לי שהיית בוחר בך למות ? אתה עד עדי כך לא מעריך את החיים שניתנו לך ? עד כדי כך לא חשוב לך לחיות ? עד כדי כך לא טוב לך בחיים ? תעשה לי טובה איתי לא אתה ולא אני ולא אף אחד אחר היה בוחר בחיים של הישראלי האחר מאשר את שלו.
    אז נכון, בצבא זה שונה, אתה יוצא לקרב בשביל להגן על הכבוד של המדינה שלך, על המדינה עצמה, על הזכות לחיות בחופשיות, על כל ישראלי וישראלי, על הכבוד העצמי שלך, שתוכל לחיות בשקט ולומר "אני תרמתי את חלקי למדינה".
    אבל בכל זאת, כל זה ביחד לא שווה את החיים שלך, כי אחרי שאתה מת, תכלס... מה אכפת לך מה קורה בעולם ?

לשעבר 'Like

2. קישורים ממומנים

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי VOCA צפיה בהודעה
    אני אמרתי שאני לא אשרת בצבא ? אני אמרתי שאני לא אצע, אלחם ואתרום את חלקי למדינה ?
    ברגע האמת, שתצטרך לבחור בין החיים שלך לבין החיים של מישהו אחר תאמין לי שתבחר בחיים שלך ומי שלא יבחר היה מתאבד בזמן כזה או אחר בגלל שהוא לא אוהב את החיים שלו.
    אם יכוונו אליך אקדח ואל ישראלי אחר, ניקח את השכן שלך כדוגמא ואחד מכם ניצל ואחד מת.
    אתה רוצה לומר לי שהיית בוחר בך למות ? אתה עד עדי כך לא מעריך את החיים שניתנו לך ? עד כדי כך לא חשוב לך לחיות ? עד כדי כך לא טוב לך בחיים ? תעשה לי טובה איתי לא אתה ולא אני ולא אף אחד אחר היה בוחר בחיים של הישראלי האחר מאשר את שלו.
    אז נכון, בצבא זה שונה, אתה יוצא לקרב בשביל להגן על הכבוד של המדינה שלך, על המדינה עצמה, על הזכות לחיות בחופשיות, על כל ישראלי וישראלי, על הכבוד העצמי שלך, שתוכל לחיות בשקט ולומר "אני תרמתי את חלקי למדינה".
    אבל בכל זאת, כל זה ביחד לא שווה את החיים שלך, כי אחרי שאתה מת, תכלס... מה אכפת לך מה קורה בעולם ?
    אתה אומר שהיית בוחר בשכן, אבל האם היית מצליח להתמודד במשך שארית חייך עם העובדה שבגללך מישהו נרצח?
    האם חייך יהיו חיים?
    שוב אני אומרת, אי אפשר לדעת מראש איך נתנהג במצבים כאלו.
    נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 13-05-2011 בשעה 00:44.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

מהמצב שיש עכשיו, שהמדינה לא מוכנה הקריב כלום למען חייל שהקריב עצמו למדינה, אז אני לא מוכן להקריב.
    אני רוצה חיים בלי מלחמות, להנות ולנצל אותם עד שהאל למעלה יחליט שהגיע זמני ויקח אותי, אבל אם סתם איזה ערבי מזדיין ינסה לפגוע בי ולפלוש לבית שלי הייתי מחורר אותו לפני שהוא יחורר אותי.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש מכור האוואטר של Barca Fan
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    65
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    מרץ' 13 צעירים לנצח!

שמע אם כבר למות אז למות למדינה.
    בכ"מ זה דיון קשה מאוד.

משתמש ותיק האוואטר של GazieL
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

ברור שהייתי בוחר שירו בו, בלי לחשוב פעמיים! אבל כשאתה במלחמה, אתה הולך לסכן את החיים שלך בשביל המולדת שלך, עזוב מולדת שממולדת, את האנשים שעוד כמה שנים יצילו אותך וגם את המשפחה שלך, את האנשים שבזכותם אתה פה.

אם אני אמות במלחמה, ואני יודע שהצלתי משפחה שלמה, ואפילו בנאדם, עשיתי את שלי. וזה לא קטע של שחור לבן, אתה יודע, לא חייב למות כשאתה במלחמה, אך הסיכוי הוא גדול.

קח נקח בנאדם שאתה בחיים לא הכרת אותו, ובחיים לא תכיר אותו, הוא הלך למלחמה, והרג מחבל, שבעתיד היה צריך לבוא ולבצע פיגוע לידך וליד המשפחה שלך, איך היית מרגיש?
    תאמין לי, שהייתי מוכן לאבד את חיי, בשביל איזה משפחה בקריית שמונה עם 10 ילדים שעוד כמה שנים ילכו וצילו את המשפחה שלי כמו שאני אצלתי את המשפחה שלהם.
    הרי אנחנו ישראלים, ואם כולם היו חושבים כמוך, המדינה הייתה נראת אחרת שון.
    תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

לא מוכן

מעצב גראפי לכל מטרה.

"Songs Of Freedom" האוואטר של KiddyBandit
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    17
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    Great Minds Think Alike

כל יום הזכרון חשבתי על זה...
    אני חושב שאני לא אסכן את חיי, אבל דבר כזה זה לא משהו שיודעים, אם אהיה במלחמה וזה או אני או כולם.. לא ידוע מה אעשה באותו רגע...
    אולי זה כבוד להיזכר כמישהו גיבור אבל אני מעדיף משפחה ילדים, לגדול ולהזדקן.

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ציטוט נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה צפיה בהודעה
    מי ימות בשביל המדינה החרא הזאת יגנוב חחח
    ברגע שאני מארגן אזרחות אוסטרלית/אמריקאית אני מחרבן על המדינת מס הזאת ועף מפה
    מדינה של רודפי בצע שלא שווה לירוק לכיוון שלהם.. ואני תמיד אומר

תורידו כבר את הידיים המלוכלכות שלכם מהכסף שלי מדינה של גובי מיסים!!!!!!
    +1

אבל הייתי מסכן תחיים שלי בשביל במשפחה שלי,ובשביל הקרובים אליי
    אבל בשביל המדינה.
    לא חושב פעמיים,לא מוכן

קרדיט לFRENZY

מורחקים
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    0
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    .

כמו ש22 אלף חיילים חרפו נפשם בעד המדינה ובעד כל אחד ברור שגם אני מוכן לעשות זאת.
    מבייש שגם אתם לא.

שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי _יעל_ צפיה בהודעה
    אתה אומר שהיית בוחר בשכן, אבל האם היית מצליח להתמודד במשך שארית חייך עם העובדה שבגללך מישהו נרצח?
    האם חייך יהיו חיים?
    שוב אני אומרת, אי אפשר לדעת מראש איך נתנהג במצבים כאלו.
    את רוצה לומר לי שהיית בוחרת למות בשביל שזה לא יהיה לך על המצפון לשארית חייך ? ברגע האמת אני בטוח שהיית בוחרת בו למות.
    אולי שובע, שבועיים, חודש וזה המקסימום! שהייתי מרגיש את המצפון, אולי אני אזכר בזה בעתיד, אבל אני אחיה, החיים זה הדבר הכי חשוב לך ולכל אחד אחר, הרי אחרי שאת מתה, ת'אמת עכשיו... מה אכפת לך מה קורה במדינה ?

לשעבר 'Like

לייקים
    656
    נקודות
    500

את רוצה לומר לי שהיית בוחרת למות בשביל שזה לא יהיה לך על המצפון לשארית חייך ? ברגע האמת אני בטוח שהיית בוחרת בו למות.
    אולי שובע, שבועיים, חודש וזה המקסימום! שהייתי מרגיש את המצפון, אולי אני אזכר בזה בעתיד, אבל אני אחיה, החיים זה הדבר הכי חשוב לך ולכל אחד אחר, הרי אחרי שאת מתה, ת'אמת עכשיו... מה אכפת לך מה קורה במדינה ?
    בהקשר לסיפור עם השכן... אני לא חושבת שהייתי יכולה לרצוח חף מפשע בשביל להציל את עצמי.
    אתה יודע מה ? יכול להיות שזה ישתנה בעתיד. כשיהיו לי ילדים, יכול להיות שאני אתנהג אחרת, כי אני אדע שעשיתי את זה למענם.
    חודש זה המקסימום? אתה חשבת פעם איך זה לקחת חיים של מישהו אחר?
    חיילים שעושים את זה מתמודדים אחר כך עם קשיים פסיכולוגיים, והם עוד עשו את זה במלחמה עם האויב, כשיש לגיטימציה מסוימת לרצח.
    אבל סתם ככה אדם חף מפשע?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברור

שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי _יעל_ צפיה בהודעה
    בהקשר לסיפור עם השכן... אני לא חושבת שהייתי יכולה לרצוח חף מפשע בשביל להציל את עצמי.
    אתה יודע מה ? יכול להיות שזה ישתנה בעתיד. כשיהיו לי ילדים, יכול להיות שאני אתנהג אחרת, כי אני אדע שעשיתי את זה למענם.
    חודש זה המקסימום? אתה חשבת פעם איך זה לקחת חיים של מישהו אחר?
    חיילים שעושים את זה מתמודדים אחר כך עם קשיים פסיכולוגיים, והם עוד עשו את זה במלחמה עם האויב, כשיש לגיטימציה מסוימת לרצח.
    אבל סתם ככה אדם חף מפשע?
    אם זה מציללל את החיים שלי במקום אז לא, אני לא חושב שאני אכנס למערבולות פסיכולוגיות שאני לא אדע לצאת מהם.
    אני באמת חושב שאני אתאבל על כך זמן ממושך של חודש אולי קצת יותר, אבל זה לא מה שיהרוס לי את החיים ואנלא אוכל להיות בגללו.
    סתם ככה להרוג בנאדם, שהחיים שלך לא מונחים על הפרק, ברור שזה פסיכופטי וכן הייתי בטוח ניכנס למערבולות פסיכוטיים שלא הייתי יודע לצאת מהם, אבל אם זה החיים שלו או שלו, מצטער לומר אבל אני בוחר לחיות מאשר למות, לא משנה עד כמה המצפון יציק לי במשך חיי.

לשעבר 'Like

לייקים
    656
    נקודות
    500

אם זה מציללל את החיים שלי במקום אז לא, אני לא חושב שאני אכנס למערבולות פסיכולוגיות שאני לא אדע לצאת מהם.
    אני באמת חושב שאני אתאבל על כך זמן ממושך של חודש אולי קצת יותר, אבל זה לא מה שיהרוס לי את החיים ואנלא אוכל להיות בגללו.
    סתם ככה להרוג בנאדם, שהחיים שלך לא מונחים על הפרק, ברור שזה פסיכופטי וכן הייתי בטוח ניכנס למערבולות פסיכוטיים שלא הייתי יודע לצאת מהם, אבל אם זה החיים שלו או שלו, מצטער לומר אבל אני בוחר לחיות מאשר למות, לא משנה עד כמה המצפון יציק לי במשך חיי.
    אין לך מה להצטער, כל אחד ודעתו.
    וכמו שאמרתי מקודם, אף אחד לא יכול לדעת איך הוא יתנהג באמת עד שיהיה במצב כזה.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,544 | הודעות: 8,174,131 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect