תרשמו כדי שכולם יוכלו ללמוד מהטעויות של אחרים![]()
תרשמו כדי שכולם יוכלו ללמוד מהטעויות של אחרים![]()
|
|
את חבר שלי הכשילו כי הוא כמעט עלה על איזה זקנה רוסיה, הטסטר דפק לו בלימה.
אני באמת לא מבין על מה יש להכשיל פה !?
טסט שלישי הטסטר הבן זונה הכשיל אותי כי באמצע פנייה אוטו שחנה צפר והטסטר נבהל והוא בלם אותי, והאוטו בכלל לא זז...
נכנסתי לצומת טי מהר מדי כשהיה שדה ראייה מוגבל וקיבלתי ברקס :\
היום היה לי טסטלא יודע אם נכשלתי... הוא נגע לי פעמיים בהגה בגלל כיוון לא כי סתיתי או משו
תודה על העידוד אח יקר, אני באמת מבואס קשות..., עדיין, אני מתחיל להתייאש, כי אני נוהג פרפקט, הוא פשוט אמר לי ימינה אז לקחתי טיפה לנתיב הימני ביותר והייתי צריך לנתיק שלפניו אז הוא נגע לי בעצבים בהגה כאילו אני איזה פושע אלונים יישמור איך הם מלחיצים השרמ****
כן זה מלחיץ, גם אני הייתי במצב כמו שלך טסט שלישי הייתי מיואש ורציתי להפסיק אבל אז ניגשתי כבר רביעי מרוב הייאוש עברתי, אל תתייחס לטסטר תחשוב הוא המורה שלך, הם בכוונה עושים פרצוף רציני הזונות בשביל להלחיץ אבל אל תתיחס, הם רוצים לבדוק איך תנהג במצבי לחץ, אל תדאג טסט הבא תאמין בעצמך תיגש בלי פחד אתה תעבור כמו מלך.
מסכים איתך, אבל יש לי בעיה נוראית בבית של כסף, וכל שיעור פה זה עולה 110 שקל, בנוסף לזה, אני צריך לחכות איזה חודש וחצי למה יש לי מורה עמוס...
הכסף זה מה שמייאש בעיקר, עוד 500 שקל ועוד 500, ועוד 500 בן טסט לטסט זה מה שמייאש, אם לא הכסף לא היה אכפת לי שלא עברתי, אבל הכסף הוא הרבה ויקר, גם לי הייתה בעיה עם כסף באותו זמן, ואחרי הטסט הראשון לא לקחתי מההורים שלי, פשוט יצאתי לעבוד, קרעתי ת'תחת ועשיתי עוד טסט עד שעברתי, תאמין לי אחרי שתעבור את זה לאף אחד כבר לא יהיה אכפת איזה טסט עברת, ואתה גם לא תזכור כמה כסף זרקת על החרא הזה, בכל זאת זה רישיון לכל החיים, ואתה פשוט תהיה שמח שעברת ותגיד "ברוך פטרנו מהחרא הזה".
בהתחלה השיעורי נהיגה נראים כיפים אבל אם זה נמשך זה סיוט בלתי נסבל, אני אחרי שעברתי לא יכולתי לראות את ה"ל" המזדין הזה.