את מכירה את השם המלא שלו, את העיר שלו, אולי את הכתובת?
קחי את כל מה שאת יודעת עליו ולכי עכשיו למשטרה.. בדיוק ככה, תתלבשי ותצאי עכשיו..
את חייבת להבין שאם את צריכה לשלם בידידות ביניכם כדי שהוא לא יחטוף מכות, זה באמת מחיר נמוך.. במיוחד אם הוא חשוב לך!
את מכירה את השם המלא שלו, את העיר שלו, אולי את הכתובת?
קחי את כל מה שאת יודעת עליו ולכי עכשיו למשטרה.. בדיוק ככה, תתלבשי ותצאי עכשיו..
את חייבת להבין שאם את צריכה לשלם בידידות ביניכם כדי שהוא לא יחטוף מכות, זה באמת מחיר נמוך.. במיוחד אם הוא חשוב לך!
|
|
תנסי לברר עליו פרטים בלי שהוא יבין לאן את חותרת.. רק ככה תוכלי לעזור לו..
אם הוא מתחצף לאמא שלו אמורים לכעוס עליו, אולי לצעוק עליו.. הוא לא אמור לקבל מכות, ולא משנה מה הוא עושה..
תגידי לו שאתם מדברים כבר דיי הרבה זמן ואין לך מושג בכלל מה השם משפחה שלו ובאיזו עיר הוא גר..
עם זה תוכלי ללכת ולעזור לבחור הזה לגדול כמו ילד נורמלי..
בוא נעשה סדר בדברים.
איך הוא מספר לך את כל זה אם אתם לא מאותו עיר,ואת אפילו לא יודעת עליו את כל הפרטים?
בקשר למכות,אולי הוא סתם מתלונן על זה?כי לפי מה שאת אומרת מרביצים לו רק כשהוא עושה מעשים רעים,אני עדיין לא מצדיק את זה אבל כאן את בעצמך ציינת שלא מרביצים לו מדי יום.
את יכולה לתאר את אופן ההכאה שלו?
מרביצים לו עם חפצים חוץ מחגוריה?נניח כיסא,מטאטא וכו'?
לדעתי חגורה זה מספיק חמור, ומדי פעם זה גם יותר מדי..
עדיין, לא בסדר וגם לא כזה חוקי..
וזה שלא רואים את זה, לדעתי זה פשוט כדי שאף אחד לא יתחיל לשאול שאלות. אם להורם שלו יש אופי אלים, חייבים או ליישר אותם אולהרחיק אותו מהם כי אי אפשר לדעת לאן זה יתפתח..
שוב, זה הזמן להשיג קצת פרטים ולעשות במקומו את הצעד שהוא כ''כ מפחד לעשות..
יש עמותה שניראת "זכויות הילד במשפחה" משהו כזה, או שתתקשרי אפילו לשרותי רווחה.
את לא צריכה לטפל בזה, בטח לא ילדה בת 12 שבקושי ומכירה אותו.
הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות למענו זה להתקשר לשרותי רווחה שיבואו ויבדקו את העיניין.
אם שרותי רווחה לא מטפלים בזה [אנלא בטוח] אז מן הסתם עמותה למען זכויות הילד תטפל בזה ביד קשה.
לשעבר 'Like
תגידי שאת חושדת שזה קורה, תאמיני לי שיבואו מהר ולא יעשו לך כלום אם זה שגוי.
את לא צריכה את הרשות שלו או משהו, אבל אני אישית חושב שזה קצת שיקרי, הוא קצת מגזים או את שואלת אותי.
אני לא מכיר אותו ולא יודע מיזה, אבל אני יכול לשער שההורים שלו מעצבנים אותו בגלל שהם לא נותנים לו כסף בשביל לקנות משהו שהוא רוצה, או שהם הענישו אותו או משהו כזה והוא ממציא קצת שקרים או מקצין בתגובה שלו.
אבל בכל זאת, לא יקרה שום דבר אם תפני לשרותי רווחה שיבדקו את העיניין, זה רק יכול להועיל זה לא יכול להזיק.
לשעבר 'Like