אנחנו רוצים לשתות בל"ג בעומר אבל לא וודקה כמו תמיד ולהידפק אחרי 5 דקות איזה שתייה חוץ מבירה מביאה סטלה אחרי זמן ולא עולה פול כסף?
אנחנו רוצים לשתות בל"ג בעומר אבל לא וודקה כמו תמיד ולהידפק אחרי 5 דקות איזה שתייה חוץ מבירה מביאה סטלה אחרי זמן ולא עולה פול כסף?
|
|
כמו שאמרת בירות.
או שתשתה וודקה עם כמויות קטנות של וודקה בכוס ויותר עירבוב, זה ייאט את הסטלה.
ותאכל עם השתייה יחד יקח זמן עד שיתקוף אותך הסטלה.
פעם שתיתי שאטים של פרפקט ובאה לי לאט אחי.. אולי זה בגלל מבנה הגוף שלי אני לא יודע
אבל בכל זאת אני לא ממליץ פרפקט כי זאת חרא סטלה אחי אני לא זוכר כלום מהערב הזה והסטלה באה במכה אחי..
קיצור שתו יין זה גם משמח לבב אנוש חחחח [:
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
ערק - עליי אישית זה פועל ממש ממש לאט, מה גם אין הגנאוברים אפילו אם תשתה בקבוק לבד. מניסיון.
The Pod
קח בירות, טובורג אדום ככה
אתה יכול לשתות שוטים של וודקה אבל קח כמה זמן בין שוט לשוט
".It always seems Impossible until it's done"
זה לא קשור לשתייה זה קשור לאחוז אלכוהול ויש דרך לחשב את זה
מה ההיגיון לשתות וודקה עם משקה אנרגיה.
מצד אחד מדכא מצד שני מעורר, מי יודע מה עובר על הגוף שלכם בזמן הזה ועזבו את זה שזה מגעיל.
כמו שאמרת בירה, אבל בירה זה לא כזה זול כי שישייה עולה 40 שקל נניח, וכל אחד צריך איזה 3-4 בקבוקים, זאת אומרת ל-2 אנשים צריך בערך שישייה ובטח אתם הרבה אנשים אז זה לא כזה זול.
או שתקנו את הבירות הרוסיות האלה בבקבוקי ליטר.
תשובה חד משמעית!!! , רק קיקלוביץ!
ערק!
אני אישית אוהב את זה, לא היה לי הנגאובר נוראי אחר כך (כמו אחרי פרפקט לדוגמה) , והאמת לדעתי אפשר לסבול גם את הטעם (אני אישית אוהב את הטעם).
אם יש לכם הרבה כסף אז תקנו הרבה בירות וזהו, או טקילה גם יכול להיות טוב (טקילה לא שתיתי הרבה אז אני לא יודע אם זה טוב)
התענוג הכי גדול בחיים, הוא לעשות דבר שאנשים אמרו שאינך מסוגל לו
או שאולי תשתה יותר לאט..ולא כמו ילד בן 10...שמיתלהב שהוא רואה וודקה? ><
King
תראה מה תעשה.. קח אתה ועוד 2 חברים שלך..
קחו צידנית שימו מלא קרח ותיקנו מלא בירות איכותיות בריזרים ושטויות כאלה פיג'ים דברים כאלה עם אחוז אלכוהול נמוך וזה סטלה טובה זה טעים וגם משכר..
המלך חזר