קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ספוילר] הרבה ספוילרים ובעיקר על CM פאנק
    על ידי -Edge- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-07-2011, 15:51
  2. [מכיל ספוילרים]ראו 7.11
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 18:15
  3. סמאקדאון-5.11 [מכיל ספוילרים של תוצאות]
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 20:27
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 21:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

ספוילרים !! הרבה ספוילרים

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile ספוילרים !! הרבה ספוילרים

אשתו לשעבר של סקוט הול, דנה סיפרה סיפור עצוב נוסף בראיון לאתר PostandCourier.com עליו, בו היא מספרת שהוא נמצא במצב רע מאוד לאחר שניסתה ליצור איתו קשר פעם נוספת לאחרונה:
    "בקושי יכלתי להבין אותו, אבל לבסוף הצלחתי להבין אותו אומר שהוא מצטער על התנהגותו, ולאחר שעשה חושבים עם עצמו, הוא הבין שהוא עומד למות ולא נותר לו עוד הרבה זמן, ולכן הוא רוצה שאני נהיה לצידו בסוף."
    דנה אמרה שסקוט ניתק את השיחה ברגע שהיא התחילה לדבר והוא לא ענה לה כשהיא התקשרה בחזרה. מאחר ולא ידעה באיזה מצב הוא נמצא, היא התקשרה למשטרה וביקשה מהם לפגוש אותה בביתו של סקוט למקרה שקרה לו משהו.
    "הוא נשמע גוסס. השתגעתי מדאגה בגלל שהוא נשמע ממש גרוע."
    פרמדיקים גם הגיעו לבית והם טיפסו אל חלון חדר השינה כשהיא הגיעה לשם. כשהיא הגיעה לכניסה, סקוט הדף החוצה את אחד הפרמדיקים.
    "זה היה כמו לראות שילוב של הסרטים 'קן הקוקיה' ו'הניצוץ'... ואני לא מגזימה, הלוואי שהייתי."
    כשהוא ראה אותה, הוא דרש מהשוטרים להרחיק את "הזונה" (דנה) ממנו.
    "הוא איים להכות את כולם, ביצע את הקרוץ' צ'ופ (הטאונט של DX), עשה צחוק מעצמו והתנהג כמו חולה נפש. תפסתי אותו והתחלתי לבכות, אבל לו לא היה אכפת, הוא המשיך בהתנהגות הזאת. בנקודה מסוימת הוא הרים את ידו על מנת להכות אותי, אבל הרחיקו אותי. היו שם משהו כמו שמונה פרמדיקים ושישה שוטרים. נפרדתי ממנו. זו הייתה הפעם האחרונה שאני אראה אותו.
    אני מרגישה כמו טיפשה ששוב נפלתי בפח שלו. לא היה שום דבר מאחורי דבריו חוץ מרוע ושנאה. הוא אכל את הדייסה אותה הוא בישל."
    דנה דיברה בהרחבה בראיון על ההתמכרות של סקוט עוד מלפני שהגיע ל- WWF כרייזור רמון בתחילת שנות התשעים, מי שרוצה לקרוא אותו יכול לעשות זאת באתר בו הוא פורסם.

קווין נאש התארח בתוכנית הרדיו The LAW ביום ראשון האחרון ודיבר בפתיחות על כל הנושא של הול:
    "יש אנשים שאומרים לי 'אתה צריך להתערב' או דברים כמו 'אתה צריך להרחיק את סקוט מאלכוהול' אבל אף אחד לא באמת תופס את חומרת המצב. זה בן אדם שנשלח תשעה פעמים לגמילה ואולי הגיע לשם שלוש או ארבע פעמים. הוא נכנס ויצא מבתי חולים בשנה האחרונה ומה שקרה בבית חולים בפרובידנס (בעקבות ההופעה האיומה של הול בארגון העצמאי בניו אינגלנד) הוא שסקוט נפל בביתו וספג מכה רצינית בירך שלו וכמובן שהפרומוטר הקצין את זה כשאמר שהוא ירד מהמטוס על כיסא גלגלים ובלה, בלה, בלה. אני דיברתי עם סקוט והוא אמר לי 'אני לא מפספס הזדמנות להופיע ואני הולך לעשות את זה'. אמרתי לו שהוא נשמע נורא והוא הסכים איתי. שימוש במשככי כאבים הוא הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למתאבקים וכנראה הוא הרג יותר מתאבקים מבני אדם אחרים. הוא נטל אותם לאחר שלא השתמש בזה במשך הרבה זמן והתגובה שלו הייתה לא טובה אז אישפזו אותו שם ל- 72 שעות והבעיה היא שסקוט עבר כ"כ הרבה בתי חולים, כ"כ הרבה יעוץ פסיכולוגי, כ"כ הרבה הסתכלויות וכ"כ הרבה מכוני גמילה שהוא מכיר כבר כל ביטוי ויודע בדיוק מה הפסיכולוגים רוצים לשמוע ותוך 72 שעות הוא כבר היה אבוד.
    הוא נמצא כרגע במצב שהעליות והירידות הן קיצוניות ונכון לשבוע שעבר, הבריאות שלו רעה. אני חושב שהוא הלך לראות כמה רופאים והוא יודע שהוא לא הולך לקבל חדשות טובות על בריאותו אז כשהרופאים אומרים לך שהלב לא מתפקד, זה לא מתפקד וגם זה לא מתפקד ביום אחד אז אתה נשבר.
    אני לא יכול לגרום לסקוט לרצות לחיות, אני לא יכול לגרום לסקוט לרצות לחזור למוטב, אני לא יכול לגרום לסקוט לרצות לתקן את מערכת היחסים שלו עם ילדיו, אני לא יכול לגרום לאף אחד מהדברים האלה לקרות והיחיד שיכול לעשות זאת זה סקוט. מתי ואם זה יקרה, אני אהיה הבן אדם המאושר ביותר בעולם. הוא יודע שלא משנה מתי, ביום או בלילה, אם הוא צריך אותי, אם הוא צריך משהו, אם הוא צריך משהו ממני אני תמיד אהיה שם בשבילו ואם צריך תוך שעה אני אצלו. אני לא יכול להיות הפסיכולוג שלו, אני לא יכול להיות אשתו, אני לא יכול להיות זה שעוזר לו להיגמל, אבל אני יכול להיות חבר שלו. אני חושב שהוא זקוק לחברים יותר מלאנשים שאומרים לו מה לעשות ומה לא לעשות. לאחרונה זה נראה כאילו אנשים חושבים שהמצב הוא כמו שהם באו למשחק בייסבול והם עכשיו מסבירים לי מהם החוקים- אני עושה את זה במשך 17 שנים עם סקוט, אתם לא עכשיו נכנסים לתמונה ואומרים לי מה צריך לעשות כי לא הייתם שם, לא חייתם את זה, לא עשיתם את זה ודנה כן עשתה. הרבה אנשים חושבים שהיא איזה מסוממת אבל אנשים שוכחים שיש לה שני ילדים עם האיש הזה, בשר מבשרו וקסידי וקודי הם ילדים נהדרים ומגיע להם טוב יותר מזה אבל במקביל צריך לחשוב גם על סקוט- אנשים חושבים שהוא נהנה להשתכר, שהוא נהנה לעשות סמים והוא מכור אבל הוא לא. הוא סובל מחרדה פוסט טראומטית ממקרים מחרידים שקרו בגיל צעיר מאוד וליוו אותו עם התבגרותו והזקנה המוקדמת וקורים לו דברים שהוא לא מסוגל לעבור אותם.
    כשאתה מנסה להדחיק זיכרון רע כלשהו זו בעיה וכשאתה מנסה לשכוח משהו רע זו גם בעיה. הוא לא איזה סופרסטאר, וגם אם הוא הצליח להעלים דברים לכמה ימים הוא מאוחר יותר חושב עליהם שוב ומבין שהבעיה עדיין שם."

אז למי שפספס את הידיעה, ג'ון מוריסון עבר אתמול ניתוח בצווארו. עמוד הפייסבוק הרשמי של ה- WWE הודיע שמוריסון יעדר מפעילות 6-4 שבועות.
    שון מייקלס התייחס בטוויטר לפציעה של מוריסון:
    "אני מאחל לו בריאות והחלמה מהירה. הפציעה הראשונה שלך היא תמיד הכי קשה... קח את הזמן שלך ותחלים! אתה תחזור חזק וטוב יותר. בהצלחה."

המהדורה האחרונה של סמקדאון הכוללת את הקרב המעורר מחלוקת בין כריסטיאן לרנדי אורטון על אליפות העולם צבר שיעור צפייה של 1.73, ירידה של 12 אחוזים מה- 1.94 של השבוע שעבר. זה היה השיעור הנמוך ביותר של סמקדאון בשנת 2011.

עמוד הפייסבוק של הריצ'מונד קוליסאום, האולם בריצ'מונד, וירג'יניה שיארח את RAW של ה- 6 ליוני פירסם שסטון קולד יערוך הופעה בתוכנית כשיכריז על המנצח של טאף אנאף.

בימים האחרונים נעשו דיונים האם להפוך את מייסון ריאן לפייס.

בהחלטה של הרגע האחרון, ביטלה ממשלת טורקיה הופעה של ה- WWE במדינה שהייתה אמורה להיות חלק ממסע ההופעות האירופי האחרון ואסרה עליהם להיכנס למדינה. רנדי אורטון התייחס לעניין בטוויטר:
    "הלוואי ויכלנו להופיע בטורקיה לפני כמה שבועות. מסיבה שאינה ידועה לי, הממשלה שלהם אסרה עלינו להגיע."

מהיר ועצבני 5 איבד את המקום הראשון בקופות בתי הקולנוע לת'ור בסוף השבוע האחרון. הסרט הרוויח עד כה 142 מיליון דולר.

טרבור מורדוק, ששוחרר מה- WWE ביולי 2008, עבד בקרב חושך לפני RAW כשנוצח ע"י אוון בורן.

לקס לוגר חזר לעבוד ב- WWE והוא האחראי כיום על התוכנית למניעת סמים (וולנס פוליסי).

וינס מקמהן זועם על החלטה של צ'יינה להצטרף ל- TNA. מקמהן תיכנן לצרף את צ'יינה להיכל התהילה אך הרעיון הזה ירד מהפרק לאחר שעברה לארגון המתחרה.

בנוסף לפרסומים על הופעה שלו ב- RAW של ה- 6 ליוני, בלונג איילנד מפרסמים שסטון קולד יערוך הופעה גם בהקלטות RAW שיערכו בעיר שבוע אחרי, כששם זו תהיה מהדורה של 3 שעות.

ב- DVD של רסלמניה 27 שיצא אתמול לשוק, לא ערכו את מכת הכיסא מהקרב של אנדרטייקר וטריפל אייץ' למרות שזה נחשב למהלך אסור והשניים נקנסו בעקבות המקרה. מה שכן הוציאו מה- DVD זה את השיר "Ain't No Grave" של ג'וני קאש בכניסה של טייקר ואת "For Whom The Bell Tolls" של מטאליקה בכניסה של HHH.

טרבור מורדוק שוב התמודד בקרב חושך, הפעם לפני הקלטות סמקדאון האחרונות כששוב הפסיד לאוון בורן. מורדוק התמודד בקרב חושך לפני RAW האחרון.

RAW האחרון עשה שיעור צפייה של 3.2 עם 4,942,000 צופים שזו ירידה מהשבועות האחרונים. השעה הראשונה של התוכנית עשתה שיעור של 3.09 והשנייה 3.27.
    טאף אנאף עשתה שיעור של 1.64 עם 2,471,000 צופים.

בוידאו האחרון שעלה, מאט הארדי מכחיש טענות של אתר TMZ שהמשטרה פתחה בחקירה על כך שגרגורי הלמס היה תחת השפעת סמים בזמן תאונת האופנוע בו הוא וחברתו נפצעו.
    הארדי אומר כי הלמס יעבור מס' ניתוחים ברגל, אבל לא נשקפת לאף אחד מהם סכנת חיים והם מתאוששים

בראיון ל- IGN.com, כריס ג'ריקו דיבר על איך הוא רוצה שיראו הדברים ברגע שהוא יעשה חזרה:
    "אני לא רוצה לחזור לעשות את אותו הדבר ולגלם את אותה הדמות שעשיתי בפעם האחרונה. אתה צריך להמציא את עצמך כל פעם מחדש. זו אולי אנלוגיה מוזרה ובטח אנשים ירימו גבה כשאומר את זה- אבל תמיד החשבתי את עצמי כמדונה של ההיאבקות, ואני מתכוון בזה ל'המציא את עצמי מחדש'. כל אלבום שמדונה הוציאה, היא משנה את הסגנון והמראה שלה. וכשאתה עובד עבור ה- WWE במשך 52 שבועות בשנה וכל שבוע מופיע בטלוויזיה. אתה לא יכול לשחק ולהיראות אותו הדבר כל הזמן, זה נהיה משעמם. בגלל זה הדמות שלי מחזיקה מעמד כ"כ הרבה זמן ותמיד אנשים אהבו לעקוב אחריי. עשיתי את זה אפילו ברוקדים עם כוכבים, ואתה חייב לעשות את זה אחרת אתה תהפוך להיות צפוי, וזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך כשאתה בשואו ביזנס."

אלישה פוקס נפצעה בסמקדאון האחרון לאחר שספגה קלוזליין קצת סטיפי מקארמה ונחתה לא טוב על הכתף.
    אפרופו קארמה, היא כמעט ונאלצה לוותר על השם שלה מאחר ומתאבקת עצמאית בשם ג'ניפר תומאס החזיקה בזכויות להשתמש בשם הזה, אך ה- WWE רכשו את הזכויות האלה. תומאס הייתה תחת חוזה פיתוח בין 2005-2007 ובקרוב תקבל קרב ניסיון.

קרדיט לכמה אתרים שעזרו לי !! שבת שלום אנשים

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

הפצצתה!!
    וואי ג'ריקו הזה תותח!!! זה מה שצריך להיות בכול ראש של מתאבק!! במיוחד אצל סינה המשעמם הזה שעושה אותם תרגילים כול הקרירה שלו בלי לשנות שום מהלך בזירה! הוא המתאבק הכי צפוי בעולם לא משנה כמה הוא עושה את זה טוב הבן אדם לא יודע מה זה להיות מתאבק.
    אם הסיפור עם סקוט הול נכון אז אני מחרם על הבן אדם הפתטי הזה ועל המשפחה והחברים שלו. בן אדם מסומם ומסריח מאלכוהול שאין לו יותר מטרה בחיים. אם למשהו מקרוביו עדין אכפת ממנו ואוהבים אותו אז שלא יוותרו עליו ויעזרו לו עד הסוף.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 13-05-2011 בשעה 22:08.

מנהל פורום היאבקות/WWE האוואטר של 1sexy1
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    haters gonna hate - I'M AWESOME

מהיר ועצבני 5 איבד את המקום הראשון בקופות בתי הקולנוע לת'ור בסוף השבוע האחרון. הסרט הרוויח עד כה 142 מיליון דולר.
    מה זה קשור לWWE?

The Greatest Man That Ever Lived
    A
    ustin Aries

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ציטוט נכתב במקור על ידי 1sexy1 צפיה בהודעה
    מה זה קשור לWWE?
    אחי דה רוק מופיע שם אז רק אמרתי ... עם אתה רוצה אני ימחק ...

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -Edge- צפיה בהודעה
    אחי דה רוק מופיע שם אז רק אמרתי ... עם אתה רוצה אני ימחק ...
    מה זה משנה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nir
    לייקים
    0
    נקודות
    3

פשששש יפה מאוד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,948 | הודעות: 8,201,541 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect