נכתב במקור על ידי Larry Bird כן אחי. צעצוע של סיפור 2: העימות המכריע על מדף הצעצועים. ואווווו נוסטלגיה XDDDD שיחקתי במשחק הזה נראלי כשהייתי בן 9 XD כמה על המשחק אחי?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Larry Bird שנייה אני בודק. סבבה
נכתב במקור על ידי prowinner צעצוע של סיפור 2: העימות המכריע על מדף הצעצועים. ואווווו נוסטלגיה XDDDD שיחקתי במשחק הזה נראלי כשהייתי בן 9 XD כמה על המשחק אחי? תציע אחי. נכתב במקור על ידי .EffecT סבבה עובד, עכשיו בדקתי. תציע מחיר.
נכתב במקור על ידי Larry Bird תציע אחי. עובד, עכשיו בדקתי. תציע מחיר. הוא שוקל קצת לפי מה שאני זוכר..אז בלי בעיה להעלות אותו אממ.... 50 נק'?
נכתב במקור על ידי Larry Bird תציע אחי. עובד, עכשיו בדקתי. תציע מחיר. כמה MB זה?
נכתב במקור על ידי prowinner הוא שוקל קצת לפי מה שאני זוכר..אז בלי בעיה להעלות אותו אממ.... 50 נק'? תעלה ל-100 ותקבל. נכתב במקור על ידי .EffecT כמה MB זה? ההתקנה שוקלת 106MB.
נכתב במקור על ידי Larry Bird תעלה ל-100 ותקבל. ההתקנה שוקלת 106MB. רוצה בעד שרת משחק או משהו? פשוט אין לי עכשיו נק'...
נכתב במקור על ידי Larry Bird תעלה ל-100 ותקבל. ההתקנה שוקלת 106MB. 85 .
נכתב במקור על ידי prowinner 85 . ההתקנה שוקלת .275MB 100 נק'. נכתב במקור על ידי .EffecT רוצה בעד שרת משחק או משהו? פשוט אין לי עכשיו נק'... אין לך משהו אחר להציע? אין לי ממש מה לעשות עם שרת משחק.
נכתב במקור על ידי Larry Bird ההתקנה שוקלת .275MB 100 נק'. אין לך משהו אחר להציע? אין לי ממש מה לעשות עם שרת משחק. לא נכנס איתך לשטויות האלה..מחיר אחרון 90 רוצה כן\לא .
נכתב במקור על ידי prowinner לא נכנס איתך לשטויות האלה..מחיר אחרון 90 רוצה כן\לא . לא, אני לא פראייאר.
נכתב במקור על ידי Larry Bird לא, אני לא פראייאר. מהקשר פראייר? 10 נק'..פיי...מי ישמע ...זה לא שהמשחק שוקל מלא... קייצר..רק כי אני מת לחזור לשחק..אני שולח 100
נערך לאחרונה על ידי Display; 14-05-2011 בשעה 12:08.
נכתב במקור על ידי prowinner מהקשר פראייר? 10 נק'..פיי...מי ישמע ...זה לא שהמשחק שוקל מלא... קייצר..רק כי אני מת לחזור לשחק..אני שולח 100 איזה שרת אתה רוצה?
נכתב במקור על ידי Larry Bird איזה שרת אתה רוצה? לא משנה לי אחי....מה שהכי נוח לך רק לא FF ואתה מתחייב שאם המשחק לא עובד אני מקבל החזר?
נכתב במקור על ידי prowinner לא משנה לי אחי....מה שהכי נוח לך רק לא FF ואתה מתחייב שאם המשחק לא עובד אני מקבל החזר? הוא עובד, אח שלי הקטן משחק בו.
חוקי הפורום