אז ככה,
המשחק יצא אתמול לפי מה שאני רואה בחתימות של האנשים (GamerTag) הרבה אנשים רכשו או רכשו לפני שעת היציאה של המשחק ,
הורדתי ת'משחק אתמול ושיחקתי בו היום, אני יכול להגיד ככה,
האנשים שאומרים שה-FPS נמוך הוא לא זה בעיה אצלם אין שום דבר רע ב-FPS במשחק הFPS הוא בינוני ככה 40FPS בערך...
גרפיקה מעולה בדקתי באתר כלשהו אם אני יכול להריץ אותו וזה עשה לי על Minimum כך שאני יכול להגיד בוודאות משחק עם גרפיקה מעולה, שונה ממשחקים אחרים (חוץ מ-Bordelands אני לא יודע למה זה פשוט מזכיר לי אותו) במשחק אתה יכול לבחור מאיזה חלק אתה מתחיל (שזה רע כי אוהבים את המשחק עם עלילה) למי שלא אוהב במשחק
אין ממש עלילה , אולי אני לא הבנתי אותה אבל אני חושב שאין, המשימות הם ימים רשום במשחק ככה( Day 1: xxxx) אני שיחקתי רק ב-SP (Single-Player)s אני דיי אהבתי אותו, כשאתה הורג אויב, נותן לחברך כדורים , מרפא את חברך אתה מקבל EXP ובEXP הזה אתה עולה רמות כשאר אתה עולה רמות נפתח דברים במשחק, אתה יכול לעצב את הדמות שלך (כל רמה שאתה עולה מתקבלים דברים חדשים) בנתיים לא כזה קשה לעלות רמות אני רמה 6 ועשיתי 2 משימות אולי זה בגלל שאני טוב, אתה יכול לעצב שיער, להחליט אם הוא יהיה שמן רזה ממוצע , קעקועים, ג'אקט, מכנסיים, כובע אם אתה מעוניין וכו'. לפי מה שראיתי שמעצבים שחקן יש כפתור למעלה וכשלחצתי עליו הוא הזכיר לי משטרה אז אני חושב שיש שני חלקים אני לא בטוח חלק אחד של "רשע" "גנב" וחלק של שוטר אתה גם יכול לקנות סקילים
עכשיו איך קונים סקילים
בכל סיום משימה אתה מקבל כמו נקודה או שתיים כזאת ושאתה נכנס לתפריט של הסקילים ואתה יכול לראות כמה נקודות יש לך ואתה יכול לקנות סקילים אני אישית קניתי סקיל של לרוץ והלטעין לראות ברימון וכו'.
אהבתי את המשחק הזה נורא!
התחברתי אליו מאוד, רק חבל שאין עלילה נורמלית.
במשחק צריך להגן על הדברים להציל חברים ועוד.
כמה אני נותן למשחק
המשחק BRINK מקבל ממני
9.5/10
קצת תמונות:
קצת סרטונים:
כאן תם הסיקור שלי שהוכן ע"י ורק ע"י
תמונות וסרטונים קרדיט ל- Google ו- Youtube.