קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-08-2010, 21:40
  2. [דיון] האם לנבחרת הצעירה יש סיכוי להעפיל ליורו?
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-06-2010, 02:54
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 22:19
  4. שאלה | האם יש סיכוי להעלות לי את הפרופיל ואיך ?
    על ידי zeromancer בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-01-2009, 21:37
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

האם יש לי סיכוי?

ברירת מחדל האם יש לי סיכוי?

אני בן 19 וחצי, בתול, חייל בצבא. מעולם לא היו לי יותר מדי ידידות. בחיים השגרתיים שלי גם יותר מדי חברים לא היו לי, בהתחלה התביישתי להכיר אנשים ואחרי זה פשוט לא הרגשתי בנוח להיכנס למעגלים חברתיים מוכנים. היום אני משלם את המחיר. היו לי חברים עם ערך גבוה כשאני הייתי "החבר עם הערך הנמוך שאף אחד לא מכיר חוץ מכמה חברים שלו שלהם יש ערך גבוה". אין לי ידידות היום, ומעט מאוד חברים טובים מהעיר שלי (או האיזור שלה). אני לא יודע איך אני מסדר לעצמי ידידות כשאין לי למי לפנות כדי להכיר. אני לא יודע איך להתחיל את התהליך לשיפור העצמי שלי כשאין לי שום "הוכחה חברתית" (אני קצת חלוד בחומר לא בטו חשאני מדייק במושג). אני בתול שפתיים, אבל אנשים בצבא בטוחים שאני בחור נורמלי לגמרי, כי ליד בנים אני קול, נראה ממוצע +, מצחיק. גם אם בנות, בזכות קריאה מרפרפת של תיאוריות פיק אפ השתפרתי פלאים, ועדיין אני בינוני מינוס (לא מצחיק מספיק, לא קליל, לפעמים מגזים בירידות שלי, תקיף מדי).

חשבתי ללכת למישהו שעושה קורסים בארץ (אין לי יציאות טובות אז זה בעיה אבל איכשהו לסדר משהו) ולבקש ממנו עבודה אישית איתי ולשלם לו. אני לא יודע מה לעשות. אני יודע שהשאלות הן לא מאוד פרקטיות, אבל אני באמת מבקש עזרה.

2. קישורים ממומנים

למי שלא הבין את החברים עם הערך הגבוה איבדתי בגלל הצבא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If you don't practice - you don't deserve to dream

פשוט צריך להתאבד על זה אחינו. תפוס ווינג מהאיזור שלך ותקבע מטרה פשוטה כמו לגשת לבחורה אחת הערב. זה לא כזה נורא. ולאט לאט תתקדם עם זה.

כמו בצבא - להתחרע על דברים!

כמובן שאני רוצה ידידות בהנחה שצריך את זה כדי להצליח עם בנות. וגם כי פשוט בא לי. אני רוצה לזיין כבר, שיהיו לי הרבה חברות, גם משהו רציני מתישהו, ידידות לדבר איתם, שאנשים יעריכו אותי ועדיין אני אשאר אני. זהו, פשוט שכחתי להוסיף כמה דבראים

פאסט, מה עוזר לי להתחיל עם בחורה בבר כשמתי שהיא תראה תפייסבוק שלי היא תשים לב שיש שם רק בנים. אפילו פייסבוק לא פתחתי עד לפני חודשיים כי התביישתי שיראו את רשימת החברים שלי. אני לא יודע אם מה שאני צריך בתור התחלה זה לצאת לברים, נראה לי שזה יותר תרגול של קשר שוטף עם הרבה אנשים ועם בנות בפרט. לא?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    פאסט, מה עוזר לי להתחיל עם בחורה בבר כשמתי שהיא תראה תפייסבוק שלי היא תשים לב שיש שם רק בנים. אפילו פייסבוק לא פתחתי עד לפני חודשיים כי התביישתי שיראו את רשימת החברים שלי. אני לא יודע אם מה שאני צריך בתור התחלה זה לצאת לברים, נראה לי שזה יותר תרגול של קשר שוטף עם הרבה אנשים ועם בנות בפרט. לא?
    תחסום את הרשימה שרק מי שחבר שלך יוכל לראות. היא תוסיף אותך ואז יהיה לך מישהי. תעשה ככה עם כמה בנות וכבר יש לך כמה חברות בפייסבוק, תתחיל מזה.

זה פיתרון נקודתי. אני מוכן לחשוף אץ עצמי לגמרי לבנאדם שיוכל לבנות לי תכנית פעולה מפורטת ומתוקתקת. אני באמת צריך עזרה, אני רוצה לעזור לעצמי, אני מוכן לעצמי. אני צריך שמישהו יעזור לי להבין איך. אין לי בעיה לדבר איתו בדרכים אחרים

הכוונה היא למסן וכאלה... אני פשוט חושב שהגיע הזמן לתפוס את עצמי בידיים ולהינות מהחיים. אני מבקש ממישהו שהתגובות שלי נוגעות בו, אם אתה מוכן להשקיע בי קצת זמן ועזרה, אני יודה לך מכל הלב.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ריחמת על עצמך מספיק? יופי, עכשיו תתפוס את עצמך בידיים.

איפה אתה משרת, קרבי, או משהו גובניקי? או חיל האויר בכלל ?

התשובה הכרחית לתשובה שאתן לך.
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 15-05-2011 בשעה 00:18.
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

דבר ראשון חברים\ות בפייסבוק זה שטויות, כמעט כולם יאשרו אותך אם תציע להם חברות.
    אם יש לך בנות בצבא, תדבר איתן אפילו בקטע של ידיד וסתם שיחת חולין. תוסיף אותן בפייסבוק, תכתוב להן משהו על הוול שהיה נגיד קשור לשיחה שלכם או סתם מה נשמע בצ'אט, תדבר איתן קצת בבסיס אחכ והנה יש לך ידידות.
    אתה יכול לצאת עם חברים מהצבא שלך וידידות שלהן, תתחיל איתן מקסימום פשוט תרחיב מעגל חברתי.
    וכמובן שאתה יכול למצוא ווינג או כמה חברים ולהתחיל עם בנות בפאבים או מסיבות.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    ריחמת על עצמך מספיק? יופי, עכשיו תתפוס את עצמך בידיים.

איפה אתה משרת, קרבי, או משהו גובניקי? או חיל האויר בכלל ?

התשובה הכרחית לתשובה שאתן לך.
    אני משרת בקרבי.

לפחות זה נחשב קרבי, אבל זה לא הכי קרבי (לא חי"ר או סיירת).

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סתיו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אין לי ידידות היום, ומעט מאוד חברים טובים מהעיר שלי (או האיזור שלה). אני לא יודע איך אני מסדר לעצמי ידידות כשאין לי למי לפנות כדי להכיר. אני לא יודע איך להתחיל את התהליך לשיפור העצמי שלי כשאין לי שום "הוכחה חברתית" .
    אין לך למי לפנות להכיר.!??!!??
    יש לך את כל העולם!! אתה הולך ברחוב יש לך שם בנות.. לך תכיר אותם..לך תתחיל איתם עם החומר שיש לך פה(ויש לך הרבה חומר..) מקסימום יהיו לך ידידות..
    ובנוגע ל "הוכחה החברתית" אתה לא צריך הוכחה חברתית אתה יכול בהתחלה להמציא סיפורים עם DHV עד שיהיה לך סיפורים כאלה באמת ואז תוכל לספר אותם(זה לא שאם תספר לבחורה משהו היא תלך לבדוק אם באמת עשית את זה או אם באמת היית עםמישהי שאמרת שהיית איתה..)
    מקווה שעזרתי..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

פחחחח עלק צבאאא

אתההה בןןן פאאקייינגגג 19?! בתול. ללא חברים. ללא ידידות מה הפאקינג קשרררר צבאאא תגיד מה לי מה

צא מהצבא הזה שלך כי צבא זה לילדים משועממים ולך תטייל בארץ יעני בכלללל מקום ולא רק בשכונה הזאת שלך...תכיר אנשים תכיר בנות על הדרך זה יבוא לך תזרום..גמאני פעם הייית כמוך רק שבמקום צבא היה לי מייפל סטורי ובגיל צעיר יותר..תתחיל לעשן לשתות לנסות סמים (לא הרואין אבל) תאמין לי זה נותן לך רק טוב אל תקשיב למערכת הם משקרים..ככה תכיר עוד ועוד אנשים תתחיל לזיין אני יודע

אחרת מה? תצא בגיל 21 בתול בלי גרוש על התחת וחסר חברים ותהפוך לזונת מערכת..

אבל עזוב אתה בטח מהפטריוטים שאומרים שהמדינה חשובה לך וגם אם זה במחרי שציינתי..אני במקומך אם הייתי מגיע בתול לגיל הזה הייתי מתאבד על זה לוקח תמפקד הבן 19 המחוצ'קן שלך ומוריד לו מכות

ולא להתאבד על זה לא נקרא לעשות סארג'ים אתה סתם תשאר בתול לעוד כמה שנים
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 15-05-2011 בשעה 12:26.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,242 | הודעות: 8,201,835 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect