לפעמים היא עונה והשיחה לא זורמת איך אני יגרום לה לשלוח לי הודעות בלי שאני אצטרך לפתוח נושא שיחה ? וגם אפילו שהשיחה זורמת היא לא שולחת אף פעם .. תודה!
לפעמים היא עונה והשיחה לא זורמת איך אני יגרום לה לשלוח לי הודעות בלי שאני אצטרך לפתוח נושא שיחה ? וגם אפילו שהשיחה זורמת היא לא שולחת אף פעם .. תודה!
|
|
תהיה בן אדם מעניין וצור משיכה
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
אם "לפעמים" היא עונה והשיחה לא זורמת אז... תגרום לה לזרום. תתעניין בה, אל תדבר על דברים דפוקים.. תספר חוויות וכאלה.
ובנוגע לזה שהיא לא פותחת שיחות. וואלה גמני לא פותחת שיחות אפעם אלא אם כן מדובר בחברים הכי טובים שלי.. לפעמים בני אדם הם כאלה.
פשוט אתה תפתח את השיחות, ברגע שהיא תרגיש נוח לדבר איתך היא תפתח שיחות איתך גם![]()
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
זה שהיא לא פותחת שיחה זה לא אומר שהיא לא רוצה לדבר איתך.
תאמין לי שאם היא לא תרצה לדבר איתך אתה תדע את זה בוודאות.
ואל תתן למישהי לתת לך להרגיש כאילו אתה חייב לה משהו, לא זורם, סבבה, זה לא שהיא מנסה להשקיע בשיחה, היא בטח סתם קיטבג, כל הודעה שנייה "חחחחחחחחח", אל תשקיע בזה זה לא משתלם וזה משעמם !
תנסה להציב לה אתגר כלשהו, אולי תנסה רוטינה קלה..
והדבר הכי עתיק בספר - תתעניין, ואז תפסיק להתעניין. אני יודע שזה נשמע חרוש ופטטי, אבל זה כל כך עובד.
יוצא מהפיסבוק ועובר לעולם האמיתי
תן לה סיבה לשלוח לך הודעה.
תיצור עיניין שיגרום לה לרצות לשלוח לך הודעה, תיצור סקרנות.
יש אנשים שלא שולחים הודעות,תתקשר אליה\תפגוש אותה במציאות ומשם תתקדם,למה אתה צריך את הפייסבוק בדרך שלך ?