נכתב במקור על ידי .Dor. זה הלוגו שאם כבר הכי אהבתי אני רק רוצה שתשפר את הלוגו ותעשה אותו 3D יפה ומתכתי ומוברק יפה כזה אחי אהבת?
איך זה ?
נכתב במקור על ידי Larry Bird אחי אהבת? רציתי יותר שתשפר את הלוגו שתעשה אותו 3D מתכתי כזה עם הברקות יפות
נכתב במקור על ידי .Dor. רציתי יותר שתשפר את הלוגו שתעשה אותו 3D מתכתי כזה עם הברקות יפות לא בא לך לתת לי כיוון אני יכין לך פי 8 יותר יפה מזה
נכתב במקור על ידי .Dor. רציתי יותר שתשפר את הלוגו שתעשה אותו 3D מתכתי כזה עם הברקות יפות ועכשיו? אם אתה אוהב אני אוסיף גם הברקות יפות..
נכתב במקור על ידי .Dor. רציתי יותר שתשפר את הלוגו שתעשה אותו 3D מתכתי כזה עם הברקות יפות אהבת אחי?
נערך לאחרונה על ידי Origin; 15-05-2011 בשעה 14:04.
נכתב במקור על ידי taldaus לא בא לך לתת לי כיוון אני יכין לך פי 8 יותר יפה מזה תכין לא הבנתי מה הבעיה בינתיים אני לא רואה מישהו שבאמת יודע לעצב כמו שאין רוצה
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 15-05-2011 בשעה 15:14.
נכתב במקור על ידי .Dor. תכין לא הבנתי מה הבעיה בינתיים אני לא רואה מישהו שבאמת יודע לעצב כמו שאין רוצה תן פירוט למה אתה רוצה מה ניראה לך אנשים סתם יכינו דברים שלא תירצה תן פירוט איך אתה רוצה בערך שזה יהיה נכין לך
נכתב במקור על ידי taldaus תן פירוט למה אתה רוצה מה ניראה לך אנשים סתם יכינו דברים שלא תירצה תן פירוט איך אתה רוצה בערך שזה יהיה נכין לך "רציתי יותר שתשפר את הלוגו שתעשה אותו 3D מתכתי כזה עם הברקות יפות" לוגו גדול ויפה, 3D/ כמו שאמרתי תכין לוגו יפה גדול 3D בצבע כחול עם הברקות ושמתחת ללוגו תהיה התמונה הזאת לוגו ישר או נוטה למעלה מה שאתה רוצה
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 15-05-2011 בשעה 16:48.
נכתב במקור על ידי .Dor. "רציתי יותר שתשפר את הלוגו שתעשה אותו 3D מתכתי כזה עם הברקות יפות" לוגו גדול ויפה, 3D/ כמו שאמרתי תכין לוגו יפה גדול 3D בצבע כחול עם הברקות ושמתחת ללוגו תהיה התמונה הזאת לוגו ישר או נוטה למעלה מה שאתה רוצה את שלי לא אהבת?
נכתב במקור על ידי .Dor. "רציתי יותר שתשפר את הלוגו שתעשה אותו 3D מתכתי כזה עם הברקות יפות" לוגו גדול ויפה, 3D/ כמו שאמרתי תכין לוגו יפה גדול 3D בצבע כחול עם הברקות ושמתחת ללוגו תהיה התמונה הזאת לוגו ישר או נוטה למעלה מה שאתה רוצה מה לא אהבת אצלי?
חוקי הפורום