אז ככה אני בן 17 והגובה שלי 188 ס"מ ואני שוקל 67. אני לא תת משקל אבל עדיין רזה, אני מנסה להשמין ולא מצליח כנראה אני לא עושה את זה טוב. אם מישהו מכיר שיטה זה מאוד יעזור. ולא להביא את האפשרות של הדיטאנית כי כבר ניסיתי. תודה מראש![]()
אז ככה אני בן 17 והגובה שלי 188 ס"מ ואני שוקל 67. אני לא תת משקל אבל עדיין רזה, אני מנסה להשמין ולא מצליח כנראה אני לא עושה את זה טוב. אם מישהו מכיר שיטה זה מאוד יעזור. ולא להביא את האפשרות של הדיטאנית כי כבר ניסיתי. תודה מראש![]()
|
|
אתה סתם רוצה להשמין? תאכל דברים עתירי קלוריות אין פה המלצה אחרת.
אתה רוצה לעלות במשקל? תתחיל להתאמן והתיאבון יבוא.
אתה במשקל תקין למה אתה רוצה להשמין?
KOBE BRYENT THE BLACK MAMBA
N . B . A .
חחח סוף סוף מישהוכן אני תקין... אני לא אנורקס... אבל זה לא הכי נעים להיות גבוה עם גוף דקיק... אתה מבין?
אם אתה בטוח שזה לא המבנה הגנטי שלך אז תוסיף קלוריות לתפריט היומי שלך, מה הבעיה פה?
מעצב גראפי לכל מטרה.
יש מצב זה המבנה הגנטי לא יודע ולא... אני לא על גבול התת משקל אני הוקף את ה BMI ביחידה, לא שאני שמן. ואני יודע שצריך לאכול ולאסוף קלוריות אבל מה שאני רוצה לדעת זה מה?
נערך לאחרונה על ידי THE - KING; 16-05-2011 בשעה 19:52.
חחחח גם אני שואב אבק אחישואב אוכל יותר נכון
נראה לי זה מה שאני אעשה.. אני ארשם לחדר כושר זה באמת נראה לי הכי הגיוני. שמעו בסוף יהיה יותר אנשים שרוצים להשמין מלהרזות =-O
נערך לאחרונה על ידי THE - KING; 17-05-2011 בשעה 00:57.
אני לא חושב שלגנטיקה יש בזה חלק.. זה כמו לטעון שאנשים שמנים.. בגלל גנטיקההם שמנים כי הם אוכלים הרבה..
ולכל אלו שטוענים שהם "אוכלים" הרבה ו"שואבים" מגשי פיצות שלמות.. זו בדיחה.
אם אני אראה לך תפריט תזונה אמיתי של מי שעושה עלייה במשקל אתם לא תצליחו לטחון כל כך הרבה.
פשוט מאוד - הגוף שורף 1800 קלוריות בזמן מנוחה (ממוצע מאוד גורף, אנשים שונים גיל שונה וכו' משנה את הנתון) ואתם אוכלים בערך פחות או יותר אותו הדבר.. לכן אתם לא עולים במשקל.
תאכלו 500 קלוריות יותר , ואתם תצליחו מעל ומעבר! כמובן כדאי לשלב אימונים כדי שזה לא יהיה סתם שומן
אחי.. זה מה שאני מסביר לך.
אתה יכול להיות בטוח שאפילו אם אתה שוקל 120 קילו...
אני אוכל יותר ממך... אם לא כפול 2...
אני בפנימייה אני רואה את זה לבד עם חברים שלי
אף אחד לא טוחן כמוני...![]()