נכתב במקור על ידי _Avi_ אישיות חדשה 9 אותיות . _ _ _ _ _ _ _ _ _ זה 5 אותיות , ואחריהם רווח. זאת אומרת 2 מילים,הראשונה 5 אותיות והשנייה 4. בהצלחה יש O?
נכתב במקור על ידי _Avi_ אישיות חדשה 9 אותיות . _ _ _ _ _ _ _ _ _ זה 5 אותיות , ואחריהם רווח. זאת אומרת 2 מילים,הראשונה 5 אותיות והשנייה 4. בהצלחה nasty true?
נערך לאחרונה על ידי iGodDark; 15-05-2011 בשעה 20:38.
נכתב במקור על ידי .GiL. יש O? לא.. נכתב במקור על ידי edge superstar תעשה ככה: _ _ _ _ _ _ _ _ _ (זה מבלבל) הםם יש i? יש i כמו שאתה רואה אני לא יכול לעשות ככה אז אני יעשה בין שני המילים - אין במשתמש את זה אבל עדיין. _ _ i _ - _ _ _ _ _
נערך לאחרונה על ידי _Avi_; 15-05-2011 בשעה 20:41.
נכתב במקור על ידי _Avi_ לא.. nasty true?
נכתב במקור על ידי edge superstar nasty true? לא..
נכתב במקור על ידי edge superstar יש a? כן _ _ a _ _ _ -_ i _
נערך לאחרונה על ידי _Avi_; 15-05-2011 בשעה 20:45.
נכתב במקור על ידי _Avi_ כן _ _ a _ _ _ -_ i _ u???
נכתב במקור על ידי _Avi_ כן _ _ a _ _ _ -_ i _ מזה איזה קשה? תגיד אחי רציני הבאת משתמש "מת" שלא מגיב בפורום? יש d?
נכתב במקור על ידי .GiL. u??? אין.. נכתב במקור על ידי edge superstar מזה איזה קשה? תגיד אחי רציני הבאת משתמש "מת" שלא מגיב בפורום? יש d? הוא מגיב אחי מגיב ופעיל בפורום. ויש d (מצטער שאני עושה את זה כתמונה,הכתב פה מזה מסובך)
נכתב במקור על ידי _Avi_ אין.. הוא מגיב אחי מגיב ופעיל בפורום. ויש d (מצטער שאני עושה את זה כתמונה,הכתב פה מזה מסובך) B...
נכתב במקור על ידי _Avi_ אין.. הוא מגיב אחי מגיב ופעיל בפורום. ויש d (מצטער שאני עושה את זה כתמונה,הכתב פה מזה מסובך) Larry Bird
נערך לאחרונה על ידי _Avi_; 15-05-2011 בשעה 21:12.
נכתב במקור על ידי .GiL. B... יש נכתב במקור על ידי NesT1e Larry Bird תותח ,קיבלת נק'
נערך לאחרונה על ידי _Avi_; 15-05-2011 בשעה 21:08.
נכתב במקור על ידי NesT1e Larry Bird ואתה מצטט אותי כי?..
נכתב במקור על ידי _Avi_ יש Larry Bird נכתב במקור על ידי .GiL. ואתה מצטט אותי כי?.. בטעות
נכתב במקור על ידי _Avi_ יש Larry Bird? .....
חוקי הפורום