קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה הייתם עושים במצב של..
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 30-07-2010, 01:49
  2. שאלה חשובה !מה היתם עושים במצב הזה ?
    על ידי אבי סקורי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-03-2008, 07:31
  3. מה אתם עושים במצב כזה?
    על ידי |טאז| בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-11-2006, 21:57
  4. מה אתם עושים במצב שיושב לידכם בכיתה מישהו שמדבר לעצמו?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 18-10-2006, 15:58
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 12:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מה עושים במצב הזה (17)

ברירת מחדל מה עושים במצב הזה (17)

אז ככה יצאתי עם כמה חברים וידידות לשבת לפני שבועיים הכרתי מישהי (בשבילכם HB8 אחת שכולם אוהבים אותה, ילדה טובה בקיצור) והתחלתי איתה, נהיה בינינו חיבור
    הוספתי אותה אחרי כמה ימים לפייס התחלנו לדבר, השגתי את המספר שלה וקבענו להיפגש
    לפני כמה ימים נפגשנו הבאתי לה נשיקה בפה היא העלתה חיוך ואמרתי לה שאני אדבר איתה על זה הבאתי לה עוד נשיקה בפה חיבוק ואמרתי לה שאני צריך ללכת (זה נכון)

אתמול שנפשתי איתה היא אמרה שזה לא ילך, שהיא רצתה להביא צאנס וואלה זה לא בא ממנה אז אמרתי לה שבסדר ואני לא יכול להכריח אותה ואני לא מתכוון להיות ידיד שלה אבל עדיין רוצה אותה אחרי הכל וכאן זה נגמר נפרדנו (היא הייתה צריכה ללכת)

אז אחרי הכל תודה על הקריאה, ומה לעשות במצב הזה? ראיתי פה המון מניפולציות שעזרו לי, ובאמת אתם עושים עבודת קודש אחד אחד שעוזר פה
    תוכלו לתרום לי כמה מניפולציות ועזרה למצב הזה?

יש פייס אם נוח לכם לעזור לי שם תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מניפולציות ?
    איפה הפמניסטיות כשצריך אותן ? (במקרים הנדירים שצריך אותן...)

הבחורה ניסתה,לא רצתה,תמשיך הלאה,לא חסרות בחורות יפות בישראל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה מנהל פה בפורום, אתה לא אמור לעזור? אין כזה דבר להמשיך, אם כבר להמשיך להיות עקבי

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

בע.. הטעות שלך הייתה בזה שנישקת אותה ישר על ההתחלה. ואז עוד אמרת לה שאתה לא מתכוון להיות ידיד שלה? איך אתה חושב שזה גרם לה להרגיש?
    איך אתה מצפה שהיא תזרום איתך עכשיו אחרי שאמרת לה שאתה לא מתכוון להיות ידיד שלה, אתה רוצה אותה.. אבל בשום אופן אתה לא מוכן לקחת את הזמן להכיר אותה יותר לעומק אלא אם כן היא תזרום איתך? DUDE!
    זה חוסר נימוס 101
    ולצערי יותר מדי זכרים עושים ת'קטע המסריח הזה.
    במצב כזה הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להראות לה שאתה לא כמו שאר הזכרים המעפנים שמנתקים איתה קשר כשזה לא הולך. כמובן שזה ידרוש ממך להיות ידיד אמיתי שלה ולא לנטוש אותה.. אם תהיה ידיד מזויף היא תקלוט את זה. אם אתה לא בקטע, תפרוש.
    מה שכן, ברגע שדיברת איתה והבהרת לה שאתה מבין והכל ואתה בכיף תשים את זה מאחור ושהיא בנאדם מדהים ואתה לא רוצה לתת לזה להרוס את הידידות ביניכם, תראה לה שאתה באמת בנאדם נורמלי.
    ואחרי שכבר הראת לה שאתה בנאדם נורמלי (!) תתחיל להתעניין בה ותתחיל לספר לה על בנות אחרות. עניין הקנאה? חזק אצל בנות ברמות מטורפות אז תנצל את זה.
    תתחיל לדבר איתה כאילו אתה בכלל לא מעוניין בה יותר, עברת הלאה, נקסט, אתה בקטע של בנות אחרות והיא בסוף ההתעניינות המינית שלך. והיא לא יכולה להאשים אותך.. היא דחתה אותך. ואז היא תתחיל לאכול סרטים בלה בלה בלה עד שהיא ממש תימשך אלייך.
    זה גאוני, אני יודעת
    אתה גם יכול לנסות להיות דומיננטי ולהגיד לה דברים כמו "ניפגש בשעה כזאת וכזאת" אם היא מאחרת אז אתה פשוט הולך. או שאתה יכול להגיד לה "לא נוגעים" ואז אתה תגע רק מתי שתרצה.
    ותפסיק להתעניין בבנות רק בשביל קטע מיני.. תהיה חבר אמיתי.
    קיצר בהצלחה D:

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    בע.. הטעות שלך הייתה בזה שנישקת אותה ישר על ההתחלה. ואז עוד אמרת לה שאתה לא מתכוון להיות ידיד שלה? איך אתה חושב שזה גרם לה להרגיש?
    איך אתה מצפה שהיא תזרום איתך עכשיו אחרי שאמרת לה שאתה לא מתכוון להיות ידיד שלה, אתה רוצה אותה.. אבל בשום אופן אתה לא מוכן לקחת את הזמן להכיר אותה יותר לעומק אלא אם כן היא תזרום איתך? DUDE!
    זה חוסר נימוס 101
    במצב כזה הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להראות לה שאתה לא כמו שאר הזכרים המעפנים שמנתקים איתה קשר כשזה לא הולך. כמובן שזה ידרוש ממך להיות ידיד אמיתי שלה ולא לנטוש אותה.. אם תהיה ידיד מזויף היא תקלוט את זה. אם אתה לא בקטע, תפרוש.
    מה שכן, ברגע שדיברת איתה והבהרת לה שאתה מבין והכל ואתה בכיף תשים את זה מאחור ושהיא בנאדם מדהים ואתה לא רוצה לתת לזה להרוס את הידידות ביניכם, תראה לה שאתה באמת בנאדם נורמלי.
    ואחרי שכבר הראת לה שאתה בנאדם נורמלי (!) תתחיל להתעניין בה ותתחיל לספר לה על בנות אחרות. עניין הקנאה? חזק אצל בנות ברמות מטורפות אז תנצל את זה.
    תתחיל לדבר איתה כאילו אתה בכלל לא מעוניין בה יותר, עברת הלאה, נקסט, אתה בקטע של בנות אחרות והיא בסוף ההתעניינות המינית שלך. והיא לא יכולה להאשים אותך.. היא דחתה אותך. ואז היא תתחיל לאכול סרטים בלה בלה בלה עד שהיא ממש תימשך אלייך.
    זה גאוני, אני יודעת
    אתה גם יכול לנסות להיות דומיננטי ולהגיד לה דברים כמו "ניפגש בשעה כזאת וכזאת" אם היא מאחרת אז אתה פשוט הולך. או שאתה יכול להגיד לה "לא נוגעים" ואז אתה תגע רק מתי שתרצה.
    קיצר בהצלחה D:
    (זה אני זה שכתב את האשכול)
    אחרי הנשיקה לא דיברנו באותו יום, למחרת אמרתי לה אני נפגש איתך בX בשעה Y. והתכוונתי שאמרתי לה שאני לא מתכוון להיות הגיי שידבר איתה על הבנים ולוותר עליה כל כך מהר כי באמת חבל לי עליה יש הבדל בין לנתק קשר לבין זה, לא הבנת אותי נכון כנראה

תביאי לי פייס או מסן שנוכל לנהל שיחה נורמלית שם
    נערך לאחרונה על ידי pickuplearning; 17-05-2011 בשעה 10:20.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    זה חוסר נימוס 101
    זה גאוני, אני יודעת
    קיצר בהצלחה D:
    ואז אחרי כמה חודשים של ידידות אמיתית אולי תתנשקו שוב אבל בעצם לא֭֭ היא תגיד לך שהיא לא רוצה להרוס את הידידות שבינכם

האמת אם אתה לא רוצה להיות ידיד שלה֚ ׁ֝(ואתה לא) אז זה בסדר גמור מה שהוא אמר
    עכשיו הוא צריך להמשיך לדבר איתה אחרי שאמר שלא רוצה להיות ַ"רק ידידַ"

מצד שלישי
    מעבר ללהתנשק וידידות או לא ידידות צריך אשכרה להתעניין בבחורה אם אתה רוצה אותה֚, כל האדישות בעום והקויק פאני בעולם לא יעזרו לך אם אתה לא מתעניין בבחורה

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי pickuplearning צפיה בהודעה
    אתה מנהל פה בפורום, אתה לא אמור לעזור? אין כזה דבר להמשיך, אם כבר להמשיך להיות עקבי
    אז זהו
    שלא צריך לחפות את עצמך על בחורות

בשנייה שבאמת ובתמים תאמין של "ואלה יהיה לנו ביחד כיף ומצויין אבל אם לא אז לא" אתה תצליח הרבה יותר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,050 | הודעות: 8,201,643 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect