|
|
חח מצחיק שדווקא מכולם אתה מגיב.
סבבה בוא נשים זין על העולם, נחסל את כל הערבים נאנוס להם את הנשים ונפוצץ להם ת'תחת!!!!
YEAHHHHHH BITCH
PWN
אוקיי.....מה עכשיו?
בוא אני יגיד לך מה עכשיו, לישראל אין תחמושת, כי ארה"ב ממזמן הפסיקה לספק לנו תחמושת בגלל המלחמה
שאתה כל כך רוצה.
אין לנו דלק, כי העולם לא מוכר דלק לטרוריסטים, ותאמין לי שחיזבאללה וחמאס יגרמו לנו להראות כמו טרוריסטים בדיוק
כמו שעשו עם המארמרה.
והשקל לא יהיה שווה כלום. הכלכלה תקרוס, כי שום מדינה לא תרצה לתמוך במי ששוחט את ה"ערבים המסכנים".
פששש היה שווה את זה אה?
פחח....תתבגר
One Shot - One Kill
לא צריך להרוג את כולם, אנחנו לא טרוריסטים.
המטרה של צה''ל עכשיו היא לשמור על המדינה, ולא לתת להם להכנס לשטח אזרחי וכמובן, לא לבצע שום פיגועים ולהגיע למצב של המוני אזרחים ישראלים מתים.
צה''ל מגן ויורה בכל אחד אשר מנסה להכנס.
זה מיותר עכשיו לנצל את כל הכח של צה''ל בישביל לחסר כמה אלפי ערבים עם אבנים שמתקשים בלחתוך גדר בגבול, אנחנו לא במלחמה.
אם היינו במלחמה הם מזמן לא היו כאן, ורוב הסיכויים שגם עוד כמה מדינות ערב בדרך כי במלחמה העולם לא יכול לצאת עלייך בגלל שהרגת אזרחים חפים מפשע או כל דבר אחר שזז.
אנחנו צריכים לשמור על רמה שהעולם ימשיך לראות אותנו בעין טובה ולא בעין כמו של ארגוני טרור, אני רואה פה תגובות "למי אכפת מהעולם", טוב תנו לי להגיד לכם משו, צה''ל זה לא הצבא הכי חזק בעולם שיכול להרוס כל מדינה בעולם הזה שתעמוד בדרכו, לא שאני אומר שאנחנו לא חזקים, אנחנו חזקים ומאוד אבל לא כמו ארה''ב, רוסיה, בריטניה, גרמניה וכו'.
אתם רוצים שזה יהיה כמו אצל קדאפי? שכל העולם יתאחד ואתקוף אותנו? לא נשרוד שבוע.
אל תדאגו, צה''ל יודע מה הוא עושה, הוא שומר טוב מאוד על המדינה ועל האזרחים כאן.
לא צריך להשתמש בכח מלא בישביל להרוג כמה נמלים קטנות שחצי מהם לא יודעים להשתמש בנשק.
מאיפה תיקח 2 מיליארד שקל+מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תמיכה צבאית של ארצות הברית? יש כל כך הרבה עודף כסף בישראל. מאיפה ישראל תשיג דלק? לא יהיה דלק לטנקים\נגמשים\אוניות\מטוסים\צוללות. מאיפה תשיג דלק????
אחי, חיל האוויר שלנו הוא חיל האוויר הכי מוכשר בכל העולם - בדוק.
לאף אחת ממדינות ערב בסביבה שלנו אין דרך להגן או לתקוף את חיל האויר שלנו , מסקנה? חיל האוויר ישחוט את כוחות הקרקע שלהם,
וזה עובדה.
אז לא צריך להיות הכי חזק בשביל לנצח בסביבה שלנו לפחות.
עוני זה לא רק בשבילך, ברגע שנשחוט ערבים - ארה"ב לא תממן לנו את הצבא.
וזה אומר שלא נוכל להילחם, מה נעשה כשלא נוכל להילחם? עדיין תגיד שאתה צודק?
עדיף התקפי חרדה מאשר עשרות אלפי חיילים מתים, עוני, חוסר בדלק וחוסר בתחמושת.
אתה יודע מה אומרים, אדם חכם יודע איך לצאת ממצב רע, אדם פיקח יודע איך לא להגיע למצב הזה מלכתחילה.
וזה תקף פה בדיוק! אז תתעורר.
מה פרנואיד, אם העולם לא יתמוך בנו מבחינה של דלק, כסף וצבא - מי יגן עליך? חייל בלי נשק לא שווה כלום.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 17-05-2011 בשעה 14:14.
One Shot - One Kill
לא אתה לא..... אתה ילד מפונק שכל החיים שלו אכל 3 ארוחות ביום, לא רעב שבועות, היה לו מים זורמים ושירותים לחרבן. הלך לבית ספר עם בגדים נקיים ולא מבין את המשמעות של מלחמה. לא ראיתה אנשים שעפה להם היד מפיצוץ טיל או שהופכים לנכים בגלל שסנייפר פגע בהם. לא חייתה ברחוב וכשהייתה חולה תמיד היה לך תרופות תה חמים מיטה ואמא דואגת... תמיד הייתה לך שמיכה לשים בלילה, לכבס את הבגדים ולהתקלח. תמיד היו לך מים נקיים לשתות ולא דאגתה כל הזמן אם הם מזוהמים. לא חשבתה "אולי אני לא יאכל כדי שאחרים כן" והתבכיינתה כשהמורה אמרה לך משהו שטותי. לא עברתה התעללות ועינויים שאתה מדבר על לחיות בפח זבל..... לא תיהיה שום משטרה להתקשר אליה אם מישהו ירצח אותך, לא בית חולים אם תיפגע, לא תרופות אם תקבל זיהום, לא קונדום אם אתה רוצה לזיין ולא מקרר לפתוח אם אתה רעב..... אתה סך הכל מתבגר שלא חווה שום קושי אמיתי בחיים ולא מבין מה המשמעות של להיות עני\לחיות בזבל..... תנסה לחיות ברחוב שבוע ותגיד לי איך החיים.... עד אז, שמור את דעותיך לעצמך.