|
|
עם אנשים כמוך שמעדיפים ללכת עם הראש בקיר קשה להתווכח כי אתה כל הזמן חוזר לאותה נקודת התחלה,אבל בכל זאת,זה דיי משעשע,
אז ככה..
העולם לא יגיד לנו מה לעשות,העולם עושה מה שבא לו ואני לא רואה שעל מדינות כמו טורקיה או,סוריה,איראן וכד' עושים חרם כלכלי או משהו
בסגנון ,מדינות עם ביצים שלא עושים להם כלום,ואם למדינת ישראל היו את הביצים האלה אני בטוח במאה אחוז שאף אחד לא היה מסתכל על הכיוון של חרם כלכלי או חרם כלשהו נגדינו.
מיכאל לא סתם יש לך את הקב"א הזה, מנסים להסביר לך פה מה ההשלכות של זה ואתה נשאר בנישה שלך.
זה אתה שלא מקשיב!
אני מנסה להסביר לך שחוץ מפרנואידיה זה שום דבר,למה שלא נגיד שהעולם מחר יחליט להשמיד את מדינת ישראל?
גם יכול להיות!
למה שלא נגיד שמחר טיפול פצצת אטום בישראל ?יכול להיות!
אבל כל זה השארות,ואתה רוצה למכור את המדינה כדי שאולי אבל אולי להפחית את הלחץ עלינו,אתה לא מבין שזה לא יעזור?
והם ישחקו בנו איך שהם רוצים?,אתה קשה הבנה.
לא צריך לתת שום שטחים, רק לשמור על התחת של עצמינו ולהמשיך לשמור על רמה שעוד יוכלו לראות אותנו בעין יפה בעולם וזהו או יותר נכון הUN, נכון הוא זבל אבל יש בו הרבה התרונות.
אין דבר כזה לא אכפת לי, כי אם זה היה ככה היה בלאגן ענק, לא רק בישראל, אלא בכללי בכל העולם ורוב הסיכויים שהייתה כאן איזו שואה גרעינית.
לא צריך לרדת לרמה של הערבים, ואנחנו לא מסכנים, נכון שאין לנו ביצים בגלל שהממשלה שלנו על הפנים אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להפוך לחיות כמוהם.