קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מכיל ספוילרים]ראו 7.11
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 18:15
  2. סמאקדאון-5.11 [מכיל ספוילרים של תוצאות]
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 20:27
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 21:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

ספוילרים

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile ספוילרים

אני רוצה להשקיע כדי לחזור לניהול

הדיווה החדשה לנה תתחיל את הדביוט שלה בסמקדאון הקרוב כך החליט וינס מפני שמצב הפיסיות בסמקדאון בכי רע .

אלישיה פוקס נפצעה בעקבות המכה של קארמאה ולכן היא תעדר לפחות 5 שבועות
    אומרים שהיא נפצעה קשה יחסית למכה.

הWWEפורסמו באתרי החדשות את ההילים שיהפכו לפיסיים ואת הפיסיים שיהפכו להילים והנה הרשימה אני מקווה שהמלאה.

הפיסיים שהפכו להילים או יהפכו הם.
    אר טרות.
    קאלי הגדול.
    מארק הנרי.
    ואולי כריסטיאן או רנדי אורטון.

ההילים שהפכו לפיסיים או יהפכו.
    טד דיבאסי.
    לילה.
    איזיקיאל גקסון.
    ובקרוב כנראה ממש בקרוב המיז.

כריס גריקו אומר בבלוג שלו ומבהיר אני בקרוב לא חוזר לWWE כי יש לי עוד כמה דברים שאני רוצה לעשות אני ישמח לחזור ממש בקרוב אבל אני יש לי עוד כמה פרויקטים.

בקרוב הWWE יעשו הופעה במקסיקו בעיר קאי שם יכבבו כמובן ריי מיסטריו סין קארה ואלברטו דל ריו שזה עיר מולדתם או סביבתה זה יקרה כנראה ביולי הקרוב.

גים רוס אומר בבלוג שלו שהקרב של סין קארה ודניאלן בריאן היה קרב מצוין שיוביל כנראה גם לאובר דה לימט (22.05).זה קרב של שני פייסים ושני אתלטים וגם של שני תגליות צעירות ומבטיחות אומר גים רוס בבלוג נראה מה יהיה.

בארט הארט אומר בתוכנית רדיו שכישרון כמו דרו מקנטיאר הוא מבוזבז ועל הWWE כדי לעשות משהו לפני שילך לאיבוד לגמרי וזה יהיה חבל יש הרבה צעירים שיכולים להבטיח את החברה.

מלינה לא מופיעה בזירה כי כול כולה מקדישה לגון מוריסון שקשה לו מאוד להחלים לאחרונה (כול הכבוד איזה אישה מסורה).היא אומרת בפיסבוק שלה שהיא לא תהיה בזירה עד שהיא תהייה בטוחה שגון מוריסון יחלים לחלוטין ויוכלו לחזור יחד.

בקרוב מאוד יתחיל בראו טורניר הבהלה לזהב זוכרים שזה היה פעם מי יתמודד על התואר מול גון סינה כנראה מתכוונים לסאמר סלאם שבו יהיה מעורב רוב הרוסטאר .

הרבה שמועות מאחורי הקלעים שאלברטו דל ריו מאוד כועס על הפסדו באירועים האחרונים אני צריך להיות אלוף לא יכול להיות שזה לא קרה עדין וזה אמיתי הוא שחצן ולא צריך להיות כטאן בחברה אומר סין קארהככה הוא היה גם במקסיקו הוא מוריד מהערך של עצמו ופוגע באחרים.

בקרוב בעתיד אדג יחזור לWWE אבל לא כמתאבק אלא בעזרה לכשרונות צעירים הוא המורה הכי טוב שלהם הוא יוציא את המיטב מהמתאבקים אומר וינס.

ברוק לסנר אומר אני מאחל לאנדרטיקר החלמה מהירה ומקווה שהוא יחזור לזירה במהרה הוא אחד המתאבקים המעולים שאני הכרתי מימי ואולי מי יודע נקווה לפגוש אותו בזירה בעתיד (ספוילר?).

יום טוב חברים יקרים תשמרו על עצמכם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

בקרוב מאוד יתחיל בראו טורניר הבהלה לזהב זוכרים שזה היה פעם מי יתמודד על התואר מול גון סינה כנראה מתכוונים לסאמר סלאם שבו יהיה מעורב רוב הרוסטאר .
    מה זה? מתי היה דבר כזה?

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ציטוט נכתב במקור על ידי HBKWHC צפיה בהודעה
    מה זה? מתי היה דבר כזה?
    היה את זה לפני הרבה זמן עם אני לא טועה היה טורניר שבו רוב הרוסטר היה בוא כדי להיות לזכות בתואר של סינה בסמאר סלאם עם משהו יודע יותר טוב מימני אז שיתקן אותי ..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,441 | הודעות: 8,201,034 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect