קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי ומדוע ירדה לי הגישה ל SL ?!
    על ידי Ta[M]iR בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 08:42
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 20:19
  3. תורידו לחדשים את הגישה של עשינו עסק
    על ידי SinteL בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 22:46
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

הגישה הרווחת פה- "נשב ונחכה שהבנות יגיעו אלינו, למה צריך להתאמצץ ולצאת לסארגים?"

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל הגישה הרווחת פה- "נשב ונחכה שהבנות יגיעו אלינו, למה צריך להתאמצץ ולצאת לסארגים?"

אהלן חברים.
    אז בזמן האחרון ראיתי כאן בפורום גישה חדשה, גישה טבעית אפשר לומר.
    אז זה יותר כמה שאלות שלי לגבי הנושא, אבל אני בטוח שיתפתח פה דיון.

אז ראיתי פה אנשים רבים שמדברים על כך שאין צורך ללכת לסארג'ים, צריך פשוט לצאת מהבית, להנות והבנות יגיעו כבר מעצמן.
    ראיתי שמדברים עליה הרבה טיילר, בייקר ועוד כמה שההשקפה ביניהם מאוד דומה.

אז רציתי לדעת, איך זה עובד בכלל?
    ניקח חנון מחשבים, שכל היום משחק מייפל סטורי (סתם דוגמה), הילד הזה יום אחד מחליט לאמץ את הגישה שלכם, הוא ועוד חבר כמוהו יוצאים מהבית לעשן נרגילה ביחד, ונהנים! (כמה אפשר כבר להנות מנרגילה)
    איך הילדים האלה, שעשו בגדול מה שאמרתם, ישיגו בנות? הם עושים מה שאמרתם וזה להיות פאסיבים בעצם, ולהנות מהרגע, אבל איזה בחורה בדיוק תרצה להיות בחברתם?
    עכשיו, נניח וכן איכשהו בחורה החליטה לפנות אליהם כי הם נראה לה נהנים וכיפים (זה לא יקרה אף פעם), הילדים האלה עם חננות מייפל שלא דיברו עם בחורה בחיים, איך בדיוק הם "יתקשרו" איתה? איך הם יעניינו איתה? איך הם בדיוק יוכלו לשמור איתה על קשר?

לדעתי הדיון הזה יענה על שאלות רבות כאן בפורום, כיוון שהגישה הזו מדוברת כאן בפורום, אבל רק בנסתרות, אף אחד לא הסביר עליה באמת.

אז תגידו, איך הילדים האלה ימשכו בנות בצורה כזו? איך בחורה בכלל תרצה להיות עם אנשים כאלה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הרעיון הוא לא רק לגרום לבנות לגשת אליך, שזה בפני עצמו אחלה דבר
    אלא לפתח מעגלים חברתיים שונים ומגוונים ולהרחיב אותם כל הזמן

בסופו של דבר המטרה היא לגרום ל-AFC's מבולבלים להימנע מטיולים אקראיים ברחוב ובמקום זאת לגרום להם להכיר את כל הידידות של חברים שלהם, ואז את החברות שלהן, והחברות שלהן, ושלהן..
    נערך לאחרונה על ידי OmryH; 19-05-2011 בשעה 08:44.

משתמש מתחיל האוואטר של חייזר
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Death is certain, life isn't

בדיוק מה שעומרי אמר,
    תצא תהנה, תכיר אנשים חדשים, הם יכירו לך את חברים שלהם...
    עד שלא תחווה את זה בעצמך לא תבין עד כמה הדבר הזה עוצמתי וכמה החיים שלך משתנים

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

הם לא. מה נראלך שזה בא ברגל? שסתם יצאתי מהבית ופתאום בנות התחילו לבוא?

אתה צריך להיות באמת מגניב

לקח לי הרבה זמן (חצי שנה לצורך העניין) של מלא סטים מ0, אינטרקציות ולמידה מטעויות כדי לשפר את היכולות החברתיות וכישורי שיחה +קינו ,וגם עכשיו אני לא קרוב לרמה שבה אני רוצה להיות. בנוסף לוקח הרבה זמן וניסויים עד שמגלים איזה צורת לבוש הכי מתאימה לך, גורמת לך להיראות בולט וכמו דוגמן.

בזמן הזה אתה גם מוצא את חבר'ה זורמים שיש מלא בנות סביבם, מתחבר איתם, מכיר ידידות וגורם להם שימותו עלייך.

יותר מזה אני לא אסביר. בהצלחה בשטח.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

עוד אחד שחושב שאי אפשר להשתנות בלי לעשות סארג'ים...הגישה הכובעית חוגגת פה. רוב האנשים שמכנים פה "טבעיים" השתנו בדיוק בגישה הזאת. שומדבר לא בא להם בקלות.

קודם כל מפסיקים להיות חננה בננה, חננות בננות לא מביאים בנות גם בלי סארג'ים וגם עם סארג'ים, מי תשים על מישו שלובש חולצה של רוצה למצוא צלי, כובע סניה, ג'ינס מסריח מהשוק ונעליי ניו באנלס?

לאחר מכן מכירים ידידות (מה שממש לא בעיה לעשות) ובמקום לנסות לסגור אותן כמו כובע ממשיכים מהן.

רוב האנשים פשוט טיפשים מדי כדי להבין את הגישה הזאת כי זאת תורה שלמה עם מושגים נפרדים משלה, ותהליכים מיוחדים שחובה לעבור.

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הבנתי אתכם תודה.

*אני לא יצאתי בחיים שלא לסארג'ים, אבל רציתי לראות אם האי יציאה שלי לסארג'ים מוצדקת, צד אחד אצלי אמר את הנימוקים שלכם, וצד אחר בי אמר שאני סתם עצלן ומתרץ חוסר יציאה.
    נערך לאחרונה על ידי TiBi; 19-05-2011 בשעה 14:39.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

הרעיון הוא לעבור הרבה עד שמגיעים למצב שאתה יוצא נהנה ובחורות באות אלייך,זה לא בא ברגל
    צריך לצאת להכיר ידידות...כן ידידות לא לצאת ולשאוף לסגירה HB9,לשאוף לידידה HB9,או אפילו יותר קל:HB5,שלה יש HB9,ואז מקל על העניינים

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TiBi צפיה בהודעה
    אז רציתי לדעת, איך זה עובד בכלל?
    ניקח חנון מחשבים, שכל היום משחק מייפל סטורי (סתם דוגמה), הילד הזה יום אחד מחליט לאמץ את הגישה שלכם, הוא ועוד חבר כמוהו יוצאים מהבית לעשן נרגילה ביחד, ונהנים! (כמה אפשר כבר להנות מנרגילה)
    איך הילדים האלה, שעשו בגדול מה שאמרתם, ישיגו בנות? הם עושים מה שאמרתם וזה להיות פאסיבים בעצם, ולהנות מהרגע, אבל איזה בחורה בדיוק תרצה להיות בחברתם?
    עכשיו, נניח וכן איכשהו בחורה החליטה לפנות אליהם כי הם נראה לה נהנים וכיפים (זה לא יקרה אף פעם), הילדים האלה עם חננות מייפל שלא דיברו עם בחורה בחיים, איך בדיוק הם "יתקשרו" איתה? איך הם יעניינו איתה? איך הם בדיוק יוכלו לשמור איתה על קשר?
    אני ישאל אותך הפוך

"איך סארג'ים יעזרו לחבר'ה כאלה? אם הם לא ישתנו טבעית כמו שכל בנאדם שעושה שינוי בחייו עושה,לשאול בחורות משועממות בסנטר -מי משקר יותר- בטח לא יעזור"

שינוי בא מבפנים ובדרך הטבעית . או שזה לא שינוי וסתם הלבשת על עצמך מסיכה [כמו כל כובע] .

פיספסת את הנקודה העיקרית של הגישה.
    זה לא "אל תצא לסארג'ים, צא רגיל ויצליח לך", זה "עזוב לחלוטין את כל ההתעסקות הזאת בקקי שנקרא פיקאפ, תעבוד על עצמך ועל הקשרים החברתיים שלך ואז ההצלחות יבואו עם הזמן".
    אם אנשים חיים פה באשליות שהם יכולים להשיג בחורות בלי לעבוד קשה (על עצמם ועל דברים אחרים מעצמם) אז עדיף כבר שיצאו לסארג'ים.
    אגב, זה יכול לקחת שנים עד שאתה מתחיל להצליח, ולהצליח זה לא "איבדתי את הבתולין". אבל כשאתה מצליח השינוי שעשית אמיתי ויעבוד בכל מצב.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אני ישאל אותך הפוך

"איך סארג'ים יעזרו לחבר'ה כאלה? אם הם לא ישתנו טבעית כמו שכל בנאדם שעושה שינוי בחייו עושה,לשאול בחורות משועממות בסנטר -מי משקר יותר- בטח לא יעזור"

שינוי בא מבפנים ובדרך הטבעית . או שזה לא שינוי וסתם הלבשת על עצמך מסיכה [כמו כל כובע] .

שוב פעם.... זה שלא מצליח לך שום דבר חוץ מהפתיח לא אומר שזה לכולם ככה.... אני מתערב איתך שאחרי שתפתח 100 סטים אתה תראה התקדמות ותבין שזה אפשרי בהחלט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

אני אישית לא אוהב סארג'ים כלומר סרג'ים זה טוב להתגבר על הפחד גישה אבל מעבר לזה

זה לא כיף אלא אם כן יש לך מטרה ברורה וכמובן סבירה, אחרת זה סתם מתסכל.

כי סארג' זה חרטא
    מי יצא לסיבוב רק בשביל לנסות טריקים על עוברות אורח
    מעולם לא יצאתי בשביל זה..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    שוב פעם.... זה שלא מצליח לך שום דבר חוץ מהפתיח לא אומר שזה לכולם ככה.... אני מתערב איתך שאחרי שתפתח 100 סטים אתה תראה התקדמות ותבין שזה אפשרי בהחלט.
    הכרתי אנשים שבמשך 5 שנים+- כל מה שהם עושים זה לפתוח סטים וחיי המין שלהם הם ברמה של חיי מין של ילד מייפל ממוצע.

על מנת להחמיש את העניין - ילד מייפל ממוצע הינו בתול שפתיים/במקרה הטוב נישק תימניה עם פרצוף של סוס וגוף של פרה.
    ושלא נדבר על המעמד החברתי שלהם...בפייס שלהם יש רק כונפות שרואות אנימה ומנגה וחננות בננות שלובשים ניו באלנס.

מה שלא ניתן להגיד על טבעיים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 20-05-2011 בשעה 22:44.

תראה לי בן אדם אחד שפתח 1000 סטים ולא השיג אפילו נשיקה. אני חושב שאתה מנסה למכור את הדרך שלך בכדי לא להרגיש רע שלאחרים כן מצליח מסארג'ים ולך לא, תעשה מה שבאלך אבל אל תשלול דברים לפני שבדקתה אותם.

תראה לי את האנשים האלה.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-05-2011 בשעה 22:52.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תראה לי תאנשים האלה חחחחחחחחחחח זה נמצא מתחת לאף שלך.. כל קהילת הפיתוי היא כזאת נשמה זה שאתה מאמין לחירטוטים שלהם שהם מביאים דוגמניות מסלול רוסיות וכוכבות פורנו הולנדיות או אנאערף אבל בפועל נמצאים במערכת יחסים עם כונפות וכל הפייסבוק שלהם נראה כמו שהוא נראה וכל התמונות שלהם זה עם כונפות וכובעי סניה אחרים. במקרה הטוב הם יוצאים בני 25 שלא הגיעו לכלום בחיים שעובדים בתור מדריכים באיזו חברת פיקאפ נידחת והם עדיין גרים עם ההורים או עם איזה כונפה ועדיין נוסעים לי באוטובוסים. במקרה הרע הם סתם חננות בננות.

משום מה אני לא רואה שם את כל הכוסיות ואת כל הלייף סטייל הזה שהם אומרים לכם שהם חיים אותו, או שאני שוב בהזיות ואני מדמיין את הכוכבות פלייבוי השוודיות בתור כונפות תימניות? אני חייב להפסיק עם האסיד. אולי...

חלאס לנסות לנתח אותי, כל בתול מסכן שקרא תספר של מיסטרי או ראה הרצאה ביוטיוב של רוז ג'פריז חושב את עצמו פסיכולוג או וואטאבר, במקום להתעסק בי תסתכלו על המציאות קצת ותבינו שעובדים עליכם בעיניים. עלק למכור תדרך שלי חחח אין לי שום דרך ושום אינטרס למכור לכם כלום אני פשוט מגיב כאן מרחמים אליכם, שבמקום להתעסק בעיקר אתם משחקים בקקה

כל אחד מספר על עצמו סיפורים מפה ועד להודעה חדשה, אבל במציאות הוא חננה בננה שכשבנות מציעות לו לישון איתן (וזה לא קורה הרבה אבל נגידדדדדדדד) הוא משחק אותה "קשה להשגה" כי אין לו ביצים פשוט לבוא ולזיין אותה והוא מתרץ את זה במונחי פיקאפ אידיוטיים, וכל מה שמעניין אותו זה לפתוח "100 סטים ביום"

שוב, מה שלא ניתן להגיד על טבעים. (;
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-05-2011 בשעה 00:23.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect