אני חשבתי אם לפתוח ת'נושא הזה או לא והחלטתי שכן.
יש הרבה ילדים בבית ספר שלי שכל הזמן מתחילים מכות וגם אם אפשר להגיד...מטרידים מינית.. הם מביאים פליק בתחת שעוברים לידם וצובטים לילדים בפטמות.. ותקשיבו אני לא אומר עכשיו סתם אבל אני חזק.. לא הילד הכי חזק בעולם אבל בהרבה יותר מהילדים האלה... אני מתאמן כבר די הרבה זמן על מסה ויש לי גוף בקיק בוקסינג אני נותן קרבות מולים וכולם אומרים לי שיש בוקס חזק (מי שהייתי מולו אומר) השנה רק פעם אחת הלכתי מכות כי הוא התחיל איתי (בפיזית.. בפע הראשונה הבלגתי אבל הוא נתן לי שוב אז..) ונתתי לו בוקס ודי כאב לו... היה לו בומבה בצורה של אצבעות..
קיצור כמה שאני חזק אין לי ממש ביטחון עצמי במכות לא יודע למה גם כשהולכים כמות בצחוק אנימרביץ חלש כזה פשואט לא מתאמץ בכלל ובגלל זה יש כאלו שחושבים שהם יותר חזקים ממני וזה ממש לא נכון!! היה ילד שחשב שהוא יותר חזק ממני למרות שכולם אמרו לו שאני יותר חזק ממנו וכל השנה הוא התחיל איתי עד שפעם אחת נתתי לו שתי בוקסים בטן ומאז הוא הפסיק אבל עגכשיו הוא התחיל שוב1!
קיצור אני יכול לספר אלף וןאחת סיפורים אבל קיצור איך להיות בביטחון ולהחזיר בחזרה וחזק לא חלש???
תעזרו לי בקשה אני לא ילד שסתם מתחיל עם ילדים אבל יש הרבה ילדם שמתחילים איתי כי הם יודעים שאני חזק אבל הם גם יודעים שאני לא מחזיר..