סבבה, תקשיבו טוב טוב:
אני בן 13, אין לי חצ'קונים, אין לי קול עבה, אין לי שיער בבית השחי, אני בקושי גובהה וגדל, וההתפתחות איטית מאוד.
אז אני שואל, הקטע של ההתבגרות התחיל כבר אבל אין סימנים או שהוא עוד לא התחיל בכלל?
סבבה, תקשיבו טוב טוב:
אני בן 13, אין לי חצ'קונים, אין לי קול עבה, אין לי שיער בבית השחי, אני בקושי גובהה וגדל, וההתפתחות איטית מאוד.
אז אני שואל, הקטע של ההתבגרות התחיל כבר אבל אין סימנים או שהוא עוד לא התחיל בכלל?
|
|
אתה שואל אותנו?
לפי מה שאמרת, לא...סתכל במראה זה לא קשה להבחין בזה...
אלוהים השאלות נהיות יותר מפגרות מפעל לפעם...עם כל הרצון לענות לכם יש פה שאלות שאתם יודעים את התשובה עליהן לבד...חבל על הספאם
מעצב גראפי לכל מטרה.
אני יודע אבל כאילו, אני שואל אם משהו כאן לא הגיוני..ם-ם
כל אחד וההתפתחות השונה שלו, יש ילדים שהם גדלים ומתפתחים מהר יותר ויש כאלה שלא.
זה כמו שיש כאלה בנות שגודל להם הציצי מוקדם יותר ויש כאלה מאוחר יותר.
אין פה שום דבר לא הגיוני הכל בסדר גמור אתה רק בן 13 יש לך עוד זמן להתפתח..
חח סבבה תודה, אני יודע אבל זה נראה לי מוזר שכמעט ושום דבר לא התפתח אצלי... אז אני שואל יש מצב שחסר הורמון כלשהו או שמשהו דפוק?
תוכל בריא כדי שההתפתחות תהיה טובה (בריא).
לכל אחד זה שונה, אם בגיל 15 עדין לא תשתנה, אתה אולי יכול להיות בבעיה וגם זה עדין לא המקרה הקיצוני.
גיל 13 בעיקר אצל גברים זה בקושי הממוצע של "גיל התבגרות"
.אין על הנוסטלגיות שלי.
גרפיקה ועיצוב אתרים | חתימות וסמלים | פלאש ואנימציה
תמיכה גרפית | מדריכים גרפיים | כלים ועזרים למעצב
אחי, אני התחלתי את כל התהליך הזה די מוקדם... אני זוכר בגיל 12 איך הגוף שלי השתנה לי מול הפרצוף... זה היה הזוי... כשאתה תגיע לגיל שבו הגוף שלך מוכן לאותו שינוי, אתה תהיה הראשון שיבחין... אל תדאג! זה יבוא
קצב הגדילה שלך פשוט איטי יותר זה נורמלי
KOBE BRYENT THE BLACK MAMBA
N . B . A .
תשמע גבר, זה נורמלי לגמרי שיש לך התפתחות אטית, לגמרי!
זה לא מעיד על שום בעיה,
אני מכיר הרבה חבר'ה שבגיל הזה היו נראים עוד יותר ילדותיים ממך (לפי מה שראיתי בת"ג...), והיום נראים אחלה גברים,
כמו שאמרתי לך הכל עניין של זמן, תן לגוף שלך מה שהוא צריך, אוכל טוב, ושעות שינה, וזה יבוא,
רק תמתין בסבלנות![]()
סבבה אחי תודה על העצה.
תאמין לי עדיף ככה מאשר לסיים להתפתח בכיתה ח' [האמ כמוני למשל האמ] :|
שלום.
דבר ראשון אל תדאג כל אחד מתפתח בקצב שלו ובזמן שלו.
אתה רק בן 13 יש עוד הרבה זמן לפניך וזה לא אומר שאתה לא מתפתח, זה פשוט התפתחות איטית יותר.
בדרך כלל הבנים מתפתחים עד גילאי 18-21 אחרי גיל 13 ובקצב שונה. יש לך עוד זמן וקניראה הקצב שלך איטי קצת יותר מאחרים או מחבריך.יש עוד ילדים כמוך אין לך מה לדאוג. (בדרך כלל כולם מתחילים לגדול אחרי גיל 13 לא בגיל הזה..).
לעוד עזרה,שאלה,בעיה ואפילו סתם לדבר אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי אשמח לעזור.
אם אתה רואה את הבנות בכיתה שלך מתפתחות יותר מימך, זה כי הן מתפתחות מהר יותר מהבנים.
לא הבנות (ואני יודע), זה הבנים... לכולם כבר יש נגיד שערות בבית השחי ולי אין... :3
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 22-05-2011 בשעה 12:15.
שלום,
ראשית אין לך ממה להלחץ, יש ילדים שההתפתחות ההורמונלית והגופנית איטית יותר.
בקשר למה שמיכאל כתב, שתישן כמה שיותר, אני לא בטוחה כ"כ לגבי זה, מה שאני כן יודעת הוא שמוטב לישון 8 שעות בלילה. (לא יותר ולא פחות) אני לא יודעת אם זה יעזור להתפתחות, אבל זה מטיב למוח.
בהצלחה.