שבוע טוב לכולם![]()
בישיבת הכותבים האחרונה הועלתה האפשרות לעשות היל טרן לג'ון סינה לקראת החודשים האחרונים לפני רסלמניה 28 והקרב שלו שם מול דה רוק. וינס מקמהן מתנגד לרעיון בכל תוקף, אבל אחד הכותבים אמר לו במהלך הישיבה, "האם סינה כבר לא היל כשהוא עומד נגד רוקי?"
הכותבים גם מעוניינים לקחת לכיוון אחר את הסטוריליין של סינה ורוקי ככל שהזמן לקראת הקרב שלהם יתקרב.
כריסטיאן התראיין לאתר betweentheropes.com ודיבר על המחלוקת האחרונה שלו סביב אליפות העולם, תגובת האוהדים למקרה ועל העתיד:
"כמובן שהייתי בהלם. התגובה הפתיעה אותי ואפילו החמיאה לי. אנחנו חיים בעידן היום של האינטרנט והספוילרים. לא הספיקו לשדר את התוכנית ואנשים נתנו את הדעות שלהם עליה וכו'. הדבר הכי חשוב הוא שאני ורנדי אורטון נתנו קרב מדהים עבור האוהדים.
אני יודע שזוהי קלישאה, אבל תמיד האמנתי לכל אורך חיי שאם משהו קורה אז זה לטובה. זה נותן לי מוטיבציה. לפי איך שאני רואה את זה, קיבלתי טעימה ומן הסתם שרציתי שהיא תימשך זמן ארוך יותר מחמישה ימים אבל זה מה שקרה. אני מסתכל קדימה לעבר ההזדמנות להיות פעמיים אלוף העולם."
מקורב לסי אם פאנק אמר שהוא קיבל הצעת חוזה משופרת והוא ככל הנראה יחתום עליה. מקור ב- WWE אומר כי פאנק עשוי לקחת זמן מנוחה אבל אין שום סיכוי שהוא יעזוב.
פול היימן התייחס בטוויטר לפרסומים לפיהם פאנק אינו מרוצה מאחורי הקלעים ומעוניין לעזוב את ה- WWE כשהחוזה שלו יסתיים:
"אני בטוח שהוא יגרור היט לאחר שאני אגיד את זה, אבל סי אם פאנק הוא עדיין הכישרון הכי לא-מנוצל ברוסטר. אני מתנצל בפני פאנק על ההיט שהוא יקבל, אבל בחייכם. פאנק הוא ההיל הכי מוצלח בביזנס כיום! תתעוררו! אני לא יכול להאמין (ובכיוון השלילי) שה- WWE לא רואים איך פאנק מוציא את המיטב מכל יריב שמציבים מולו."
פאנק השיב להיימן:
"אתה מכיר אותי, אם אין עליי היט, סימן שאני עושה משהו לא בסדר. שמור אותי חם."
סטון קולד גם התייחס לעניין, כשהעתיק את מה שהיימן כתב והוסיף: "אני מסכים".
אפרופו סטון קולד, הוא יערוך הופעות ב- RAW של ה-6 וה- 13 ליוני. ישנו תכנון לאנגל בהשתתפותו שיתחיל בתוכנית של ה- 6/6 וימשך לתוך השבוע הבא. אף אחד לא צפוי להתאבק מול אוסטין, אבל יש לציין שבתקופה האחרונה הוא ופאנק מנהלים "מלחמת מילים" בטוויטר ושניהם עשויים לעבוד ביחד בתוכניות האלו.
ג'ון מוריסון עידכן לגבי מצבו בטוויטר:
"הניתוח עבר טוב ואני יכול לשתות מיץ מהקופסאות הקטנות. שתיתי כבר 14 כאלה אז הרופא אמר ששברתי את שיא בית החולים.
אני רוצה להודות לכולם על האיחולי החלמה מהירה. אני עדיין לא מסוגל להתחיל שיקום בשלב הזה. בסופו של דבר, אני אחזור חזק יותר מאי פעם (ומבין יותר ממה שהייתי רוצה במושגים של תוכניות רופאים)."
לאחר שמוריסון נפצע, WWE.COM וג'ים רוס בבלוג שלו כתבו שמוריסון יחזור בתוך חודש-חודשיים, אבל מכיוון שהוא עדיין לא התחיל בשיקום, רוב הסיכויים שיקח לו יותר זמן לחזור לפעילות, שזה לא בהכרח רע בהתחשב בזה שהוא עבר פציעת צוואר.
מוריסון העלה בנוסף תמונה שלו מבית החולים לאחר הניתוח.
http://cdn.sescoops.com/wp-content/u...onhospital.jpg
עוד בנושאי מוריסון, עפ"י דיווחים הוא היה אמור להיות במצב של חוסר פוש רציני לאחר מקרה טריש סטרטוס ברסלמניה 27 וסימנים ראשונים נראו לכך לפני אקסטרים רולז כשאר טרות' קיבל מקום במיין איבנט של האירוע לפני שוינס מקמהן שינה את דעתו כעבור שבוע ונתן את המקום למוריסון. בעקבות פרישתו של אדג', מקמהן הרגיש שמוריסון הוא הפייס היחיד שיכול לגלם את דמות הפייס שיש לו מראה וגישה של רוק סטאר עכשיו כשאדג' בחוץ.
וינס מקמהן אינו ממהר לסיים את אנגל הג'נרל מנג'ר האנונימי של RAW ונאמר כי הוא מאוד מרוצה מהסטוריליין. ישנה אפשרות שבסופו של דבר כשיחליטו לסיים את האנגל, יתברר שמקמהן עצמו הוא ה- GM. בישיבות של הכותבים העלו מס' שמות שעשויים להיות ה- GM כמו ברט הארט, טריפל אייץ', סטון קולד, דה רוק ואפילו קווין נאש ומייקל קול.
ריי מיסטריו מאוד מתרגש לקראת העבודה עם אר טרות' והוא היה היריב הראשון שהוא ביקש לעבוד איתו לאחר שעבר בדראפט ל- RAW. למיסטריו נאמר שהוא יתמודד מול טרות' ברגע שהאחרון יסיים את הפיוד שלו עם מוריסון, אבל בעקבות הפציעה של מוריסון הפיוד ביניהם הוקדם.
ישנם דיונים לגבי פרסי ווטסון שיעלה לרוסטר הבכיר של RAW ויכנס גם הוא לפיוד מול אר טרות'. ווטסון עובד במשך מס' חודשים בהאוס שואוס ובקרבות חושך ומאוד הרשים את האנשים מאחורי הקלעים.
ברי בלה כתבה בטוויטר שהיא תגן על אליפות הנשים מול קלי קלי באובר דה לימיט. מאחר והקרב לא הוכרז רשמית עדיין, הטוויט במהרה נמחק.
התקבלה החלטה לעשות עונה נוספת ל- NXT ברגע שהנוכחית תסתיים. קרב אליפות הזוגות של ג'וני קרטיס לצד אר טרות' שהוא הרוויח לאחר ניצחונו בעונה הקודמת ירד מהפרק ולא יצא לפועל. מנצחת NXT 3, קייטלין עדיין לא קיבלה את קרב אליפות הנשים שלה.
מאחורי הקלעים מרוצים מאוד מקארמה מאז הבכורה שלה והם מרגישים שיש להם משהו מיוחד בידיים. ההרגשה היא שקארמה היא לא כמו כל דיווה אחרת שאי פעם הייתה ב- WWE, והיא יכולה לשנות את מראה הדיוויזיה לטובה בטווח הארוך. וינס מקמהן מאוד מחבב את קארמה ומרוצה מתגובת האוהדים כלפיה, נאמר כי הוא לא הרגיש כל כך טוב עם החתמת מתאבק מסוים כבר הרבה זמן.
שימו לב לתרומה של קארמה לרייטינג של RAW:
לאחר שהקרב של פאנק וקופי קינגסטון בפתיחת התוכנית הפסיד 97 אלף צופים. הופעתה של קארמה במהלך הקרב בין ברי בלה לקלי קלי הוסיפה 333 אלף צופים.
אלברטו דל ריו - ריי מיסטריו הוסיף 1,500 צופים, אבל עדיין זה לא נחשב לשיעור טוב בשלב הזה. חתימת החוזים של מייקל קול וג'ר לולר הפסידה 70 אלף צופים, והקרב של הביג שואו וקיין מול הנקסוס הפסיד עוד 165 אלף.
המיין איבנט של ג'ון סינה - ג'ק סוואגר והתקיפה הכושלת של דה מיז ואלכס ריילי על סינה בסיום הוסיפו יחד 560 אלף צופים, שבסופו של דבר מעמידים את השלב הזה של התוכנית על שיעור של 3.40, שהוא נמוך מבד"כ.
התוכנית רשמה שיעור סופי של 3.09 וצפו בה 4.69 מיליון צופים.
גולדאסט הודיע בטוויטר שהוא לא יחזור בעתיד הקרוב לזירה. גולדאסט פצוע בכתפו מדצמבר האחרון והיה אמור להיעדר חמישה-שישה חודשים, אך מאז הוא קיבל תפקיד מאחורי הקלעים.
מאט הארדי הודיע בטוויטר שגרגורי הלמס עבר אתמול ניתוח מסובך ברגלו השבורה, זכר לתאונת האופנוע אותה עבר הלמס עם חברתו לפני שבועיים.
כמו שכבר דווח, ה- PPV ברגינג רייטס הוחלף בשם אפרייסינג. פרט מעניין לגבי השם של האירוע החדש, שארגונים כמו דרגון גייט USA וארגון MMA אוסטרלי השתמשו בעבר בשם ל- PPV משלהם.
לפני מס' ימים, ברט הארט מתח ביקורת בטוויטר והביע את כעסו על הבוקינג של דרו מקינטייר ועל כך שהוא מופיע בסופרסטארס.
מאחורי הקלעים אומרים שהארט דוחף להצלחתו של מקינטייר מכיוון שבהאוס שואו בטורקיה לפני מס' חודשים, הארט התחבר לאדג' ומיסטריו על מנת להתמודד מול מקינטייר, קודי רודס ודל ריו וההילים התווכחו ביניהם מי מהם יפסיד לשארפשוטר מכיוון שכל אחד מהם רצה בכך. בסופו של דבר, דל ריו זכה בכבוד.
מהדורה חדשה (מס' 14) של Z! True Long Island Story. תהנו.
WWE.COM פרסמו קטע וידאו בו נראה הגרייט קאלי עם "המיטב" של הדמויות השונות שלו והם מבקשים מהאוהדים להצביע לאחר צפייה בו "האם הגרייט קאלי נהיה רך".
זהו חלק מהאנגל בו קאלי מעורב עם ג'ינדר מאהל שבשבוע שעבר בסמקדאון הפריע לקאלי באמצע ה- "kiss cam" וסטר לו פעמיים לאחר שאמר לו שנהיה רך.
לאחר שרשמו הצלחה מסוימת עם הופעות של מתאבקים על מסך הקולנוע, מעוניינים שמתאבקים מסוימים גם יופיעו בתוכניות טלוויזיה במהלך הקיץ.
נראה כי מלחמה חדשה מתחילה בין TNA וWWE.
TNA שמו מספר שלטים גדולים של "Wrestling Matters Again" בסמפורנד, העיר בה נמצא הבסיס של ה-WWE. שלט אחד כזה נתלה בדיוק מול הבניין הראשי של ה-WWE.
נראה כי TNA הולכים לתות שלטים שכאלה בכל רחבי ארה"ב, וזה בעצם סוף סוף צעד רציני בפרסום ש-TNA עושים כדי לשווק את עצמם.
WWE
כריס ג'ריקו התראיין לאחרונה, כשהוא אומר שהוא לא מבין למה כולם לוחצים עליו כל כך לחזור לזירה. ג'ריקו אומר שהוא לא יודע עדיין מתי הוא חוזר, ואמר שהוא בכלל גם לא הבטיח שהוא חוזר.
תוכנית ה-RAW האחרונה עשתה רייטינג של 3.1 עם 4.7 מיליון צופים.
תוכנית הסמאקדאון האחרונה עשתה רטיינג של 1.7 עם 2,635,000 צופים.
Tough Enough עשתה רייטינג של 0.8 עם 951,000.
סטיב אוסטין צפוי להופיע בתוכנית ה-RAW שתתקיים ב-6 וב-13 ביוני. בתוכנית של ה-6 ביוני אוסטין צפוי להחזיר על המנצח של Tough Enough.
ה-WWE החליטו לבטל האוס שואו של סמאקדאון שהיה אמור להתקיים ב-6 ביוני בתנסי. הסיבה לכך היא בגלל שהצוות שאחראי על הלוגיסטיקה של סמאקדאון, יעבוד בהקלטות של תוכנית RAW באותו ערב. אז סמאקדאון נאנסת ע"י RAW גם בצוותי הבנייה.
TNA
הפופ התראיין השבוע על הדברים שרשם בטוויטר, ועל הרמיזה שהוא מתכוון לפרוש מ-TNA ומההיאבקות. הפופ הגיב ואמר שהוא לא מתכוון לעזוב את TNA בזמן הקרוב.
דזמונד וולף עשה את החזרה שלו ל-TNA השבוע בהקלטות לתוכנית "אקספולוז'יון". תפקידו החדש של וולף הוא המנהל של אספולוז'יון, סוג של GM.
למי ששואל מדוע וולף לא מתאבק, אז הוא עדיין לא קיבל אישור להתאבק מהרופאים, לאחר שהוא סובל כבר חודשים רבים ממחלה נדירה שמונעת ממנו להתאבק.
נראה כי TNA מאוד בנו על וולף בתקופה בה הוא רק הגיע לארגון, ומאז שהוא חלה במחלה, TNA לא יכלו להשתמש בוולף. כעת נראה כי מצבו של וולף משתפר, וTNA נותנים בנתיים הזדמנות לוולף בתור "המנהלת של אקספולוז'יון".
עוד באותה תוכנית, TNA התחילו טורניר, כאשר המנצח בטורניר הזה צפוי להפוך לאלוף האקספלוזיון הראשון של TNA. החגורה תהיה בשימוש רק בתוכנית הזו, ככה שלא נראה אותה באימפקט רסלינג. בכל מקרה, בקרב הראשון של הטורניר, הפופ הביס את סואיסייד ועלה לשלב הבא.
TNA פרסמו עוד סרטון שההיאבקות חשובה, הפעם עם אייג'יי סטיילס, שאומר ש-TNA היא הארגון הטוב יותר:
למי שעוד לא ראה, הנה הסט החדש של אימפקט רסלינג.
http://www.tnawrestlingnews.com/imag...t/slideshow.pl
עוד
נחשף שסרטו הבא של הרוק נקרא "The Snitch" ("המלשין"). הרוק יגלם שוטר במסווה.
ולמי ששואל, סרטו של הרוק "מהיר ועצבני 5", עשה כבר 441.3 מיליון דולר ברחבי העולם.
כריסטיאן אולי נדפק ע"י ה-WWE, אבל הוא לא בדיוק נדפק בחייו הפרטיים.
נחשפו תמונות של אשתו השווה של כריסטיאן, הנה גלריית תמונות שלה:
http://www.prowrestlingscoops.com/ww...s-smokin-hot-w...
כמו שכבר דווח, יש התעניינות בהבאת דה רוק למס' הופעות ב- RAW לאורך השנה וכרגע לצוות הכתיבה יש מס' רעיונות לשימוש ברוקי בסאמרסלאם ובסרבייבר סיריס.
בינתיים, מלחמת האינטרנט של רוקי וג'ון סינה לקראת הקרב שלהם ברסלמניה 28 נמשכת ברשת, כשרוק פירסם בטוויטר תמונה שהוא צילם של סינה.
http://media.whosay.com/29630/29630_la.jpg
בפרסומים הרשמיים של ה- WWE לקראת ה- PPV מאני אין דה בנק מופיע שמו של טריפל אייץ'.
המתאבק היפני קנטה (KENTA) מארגון NOAH מאשים את סי אם פאנק בגניבת הפינישר שלו ה- GTS.
"צריך לשים אותו ברשימת המבוקשים מכיוון שהוא גנב את המהלך שלי." אמר קנטה בראיון לעיתון הדיילי סטאר.
פאנק היה מאוד מושפע מסגנון ההיאבקות היפני כשהתאבק שם בעבר במס' מקרים והרבה מהלכים שלמד שם כמו ה- GTS, בעיטות ואגרופים הוא אימץ לעצמו.
אתמול מלאו תשע שנים למותו של הבריטיש בולדוג דייבי בוי סמית'. יהי זכרו ברוך.
אשתו דיאנה כתבה לזכרו בטוויטר:
"תשע שנים בלי דייבי. זה נראה כאילו הוא עדיין כאן, במיוחד כשאני מסתכלת על הארי וג'ורג'יה (ילדיהם). אני כל כך שמחה שיש Youtube ו- DVD'S שהעולם יכול לראות בזכותם כמה מדהים הוא היה.
אני מתגעגעת לדייבי כל כך, ויותר ויותר ככל שהזמן חולף. לא ניתן לתפוס את מקומו. כל כך גדול, חזק, אתלטי, חתיך ומוכשר בזירה וגם מצחיק."
סעיף חדש שהוכנס לחוזה של המתאבקים ב- WWE קובע שהמתאבקים יקנו מכיסם תרופות במידה ויזדקקו לכאלה. WWE לא ישאו בהוצאות הכספיות של תרופות אבל עדיין יממנו באופן מלא ניתוחים וטיפולים תרפיים למתאבקים תחת חוזה שפעילים וגם לאלה שמהסיבות האלה לא פעילים.
לאחר שקבוצת הבייסבול של הקליפורניה אנג'לס שברה לפני תשעה ימים שיא גינס לכמות הכי גבוהה של אנשים שחבשו מסיכה באירוע כלשהו (25 אלף), ה- WWE החליטו שהם מתכוונים לשבור את השיא ברסלמניה 28 כשמתוכנן ל- PPV כרגע קרב בין ריי מיסטריו לסין קארה.
תוכנית האינטרנט המצליחה של זאק ריידר לא נעלמה מעיניהם של הכותבים והוא צפוי לקבל יותר זמן על המסך מעתה והלאה.
מתאבקות הפיתוח AJ ומקסין צפויות לעלות לרוסטר הבכיר לאחר שהצטרפו לאחרונה למסעות בדרכים של סמקדאון והופיעו יחד כצמד בקרבות של הדיוות בהאוס שואוס.
פיינליסטית NXT 3, נעמי (Naomi) לא צפויה לבינתיים לקבל קריאה כזאת.
ספרם של פול היימן וברוק לסנר, "Death Clutch: My Story of Determination, Domination, and Survival" יצא לאור בשבוע הבא, ה- 24 לחודש.
קרדיט לכמה אתרים שעזרו לי ..

ציטוט ההודעה