עמלה עליכם..
נכתב במקור על ידי ContRaSt עמלה עליכם.. אני רוצה פתח תיווך.
נכתב במקור על ידי Undecided אני רוצה פתח תיווך. ישלי 2.99$ אני פותח על כול הנק' שלך
נכתב במקור על ידי ContRaSt ישלי 2.99$ אני פותח על כול הנק' שלך לא.. אני רוצה 2.89$ על 1900 נקודות (עמלת ב-pp עליי)
נכתב במקור על ידי Undecided לא.. אני רוצה 2.89$ על 1900 נקודות (עמלת ב-pp עליי) מה פיתאום מוכרים פו כול דולר ב1100 נק'.. יש לי 3$ אתה רוצה 3300 נק' כן כן לא לא
נכתב במקור על ידי ContRaSt מה פיתאום מוכרים פו כול דולר ב1100 נק'.. יש לי 3$ אתה רוצה 3300 נק' כן כן לא לא תגיד אתה עושה צחוק? רשמתה באשכול 1900 נקודות על 2.89$.. וואלה אתה עושה מעצמך צחוק,לא לא
נכתב במקור על ידי Undecided תגיד אתה עושה צחוק? רשמתה באשכול 1900 נקודות על 2.89$.. וואלה אתה עושה מעצמך צחוק,לא לא היתבלבלתי 2900 רציתי לירשום.. בבקשה לערוך
נכתב במקור על ידי ContRaSt היתבלבלתי 2900 רציתי לירשום.. בבקשה לערוך אתה מבקש מחיר הזוי... זאת כמות קטנה ויש עמלה גדולה אז זה לא שווה. אני כבר קניתי במחירים זולים יותר, אם תרצה את מה שהצעתי לך דבר איתי.
נכתב במקור על ידי kolimon1 אתה מבקש מחיר הזוי... זאת כמות קטנה ויש עמלה גדולה אז זה לא שווה. אני כבר קניתי במחירים זולים יותר, אם תרצה את מה שהצעתי לך דבר איתי. אחשלי אנחנו כבר עושים תיווך,אז בבקשה אל תנסה להרוס או משהו כזה..
נכתב במקור על ידי Undecided אחשלי אנחנו כבר עושים תיווך,אז בבקשה אל תנסה להרוס או משהו כזה.. לא ידעתי... מצטער.
חוקי הפורום