טוב תראו אתמול הייתה המסיבה הראשונה שלי ופה אני אסביר מה קרה חח
אוקיי נכנסתי למועדון ולקח לי קצת זמן להתרגל קצת רקדתי עם החברים ואז פשוט כזה חבר שלי הראה לי איך לוקחים פה בנות.. אז לקחתי בת במותניים מאחורה ורקדנו קצת ואז היא העיפה לי תידיים וזאת הייתה הדחייה הראשונה שלי אז הגבתי ככהואז חבר שלי לקח אותי לצד אמר לי אחי יש פה 200 בנות.. 50 מהן יזרמו. הוא עודד אותי אחושרמוטה באתי לקחתי אחת רקדתי ועקבתי אחרי עצה של חבר וסובבתי אותה
והיא רצתה!! ורקדנו צמוד.. ולא ידעתי שאני צריך לסגור נשיקה מהשלב הזה.. אז סתם לא עשינו כלום חוץ מלרקוד.. אז חברה שלה סימנה לה והיא העיפה אותי :\ אז יצאתי קצת החוצה פתאום ילדה אחת (זה החלק שהתנשקתי בו..) תפסה לי תיד ואמרה לי ילד אתה יכול לעשות לי טובה..? לך תתחיל עם מישהו כאילו אתה הומו.. ואז אמרתי לה בשביל נשיקה. והיא נשקה אותי והיא הייתה אחת השרמוטות לצערי ואני לא צרפתתי עם מישי שרקדתי והיא גם נשקה עם עיניים פתוחות כי אני פתחתי קצת.. קיצר יש עוד הרבה לספר אני פשוט רוצה לדעת עם,..
זה היה נחשב בכלל הנשיקה הזאת כי היא בקשה ממני טובה להראות שאני הומו אתם מבינים?... האא וגם אחרי זה היא באה אליי ןזה הקטע שאני עד עכשיו מתחרט עליו היא באה אליי אומרת לי "משעמם לי רוצה לבוא?" ואז אמרתי לעצמי כזה לא אני הפרס אל תבוא. ואמרתי לה שאין לי כח....![]()

ואז חבר שלי לקח אותי לצד אמר לי אחי יש פה 200 בנות.. 50 מהן יזרמו. הוא עודד אותי אחושרמוטה באתי לקחתי אחת רקדתי ועקבתי אחרי עצה של חבר וסובבתי אותה
והיא רצתה!! ורקדנו צמוד.. ולא ידעתי שאני צריך לסגור נשיקה מהשלב הזה.. אז סתם לא עשינו כלום חוץ מלרקוד.. אז חברה שלה סימנה לה והיא העיפה אותי :\ אז יצאתי קצת החוצה פתאום ילדה אחת (זה החלק שהתנשקתי בו..) תפסה לי תיד ואמרה לי ילד אתה יכול לעשות לי טובה..? לך תתחיל עם מישהו כאילו אתה הומו.. ואז אמרתי לה בשביל נשיקה. והיא נשקה אותי והיא הייתה אחת השרמוטות לצערי ואני לא צרפתתי עם מישי שרקדתי והיא גם נשקה עם עיניים פתוחות כי אני פתחתי קצת.. קיצר יש עוד הרבה לספר אני פשוט רוצה לדעת עם,..
ציטוט ההודעה